Dneska přijdu domu, chci se připojit na ICQ, ale ono nenačte žádné kontakty. :( Zkusil swem Mirandu, ta se připojí, zobrazí konatkty, ale pochvíly se sama odpojí. Nic nevyřešila ani přeinstalace ICQ, pokus s ICQ2GO skončil u "
Error 983.3

You have been connecting and disconnecting too frequently.
Wait a few minutes and try again."

Nevíte co by tomu mohlo být?
Navíc Mirtanda zobrazí všechny off-line, přičemž min. u jednoho vim že je on-line.
To bude spíš závada přímo ICQ protokolu... někdy mi to dělává také, ale stačí se na hodinku na dvě odpojit a pak se připojit, třeba to půjde lépe.
Přesně. Chtěl sem jim napsat na podporu ICQ, ale když sem kliknul odeslat, tak to nic neudělalo. Fucking ICQ. Ať žije Skype:-)
Dneska sme byli v planetáriu a protože potřebuju někoho o něčem informovat, tak sem si rychle zap ICQ a ono NIC. Tak to zkusím...
A eště když sem si chtěl přidat kámoše, na kterýho znám číslo, tak to odesílá, odesílá a pořád takhle dokola.
Pánové ICQ spadl server tak jako tady včera kolem desáté. Prej pojede až zejtra tak se domluvte přes SKYPE nebo přes mejly a je to vyřešený.
Ale co když nemam na nikoho Skype ani majl?
A je zajímavý, že to bratrovy de:-), akorát sou fšichni díky tomu off:-(
Co to je "bratrův de"? To první pád jednotného čísla od výrazu "bratrovy de".
ne. "Bratrovo ICQ funguje a načte mu to seznam kontaktů. Ale všichni sou logicky off"
>ICQ spadl server

Je to jistý? Potvrzené? jestli jo, tak to vše vysvětluje.
http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=121931
Myslim, že to nějak hodim na jabbera, jenomže nám, kvůli našemu připojení jede na tý naší síti ve 4 vesnicích na kraji Prahy, takže nevim, nevim...
Máme jako ten protokol Jabber.SouthPrague.net
Jo, ICQ j p*deli: http://www.icq.com
Hehehe. Mam Jabbera a znám člověka,kterýmu ICQ jede a má 11 lidí on, ale před chvílí nějak zmizel... A dokonce sem mu před chvílí psal
Mě už to konečně jede, a co vám?
Jo vypadá to že to opravili.
Opraveno.
Já sem už i tak za vodou. Dal sem si importovat záznamy z ICQ do Jabbera a už jeduuuu:-)