na zeleno růžovej design pamatuju... to už je hodně dávno... to jsem měl ještě stránky afin.wz.cz (nesmějte se mi... byl jsem ještě malej:)) Pamatuju si na pátou třídu - informatika... brouzdal jsem po netu... a narazil na anetka.wz.cz .... nevim jestli to funguje a je tam pořád to samy jako pžedtim, ale byly to dost příšerný stránky a tý holce bylo asi 13. Pořád mi vrtalo hlavou, jaktože třináctiletá holka má vlastní doménu... to že tam má wz, mi tenkrát vůbec nepřišlo divný... Každopádně jsem ji dost obdivoval, protože tenkrát jsem sotva věděl, co je to MSpaint (malování, chcete-li) No a asi tak po roce jsem blbnul s průzkumníkem a našel cosi záhadného a neprozkoumaného... Microsoft FrontPage.... hned jakmile jsem zjistil na co to je, vyrazilo mi to dech! Ten úžasný pocit - udělat si VLASTNÍ STRÁNKU! Pak jsem se teda začal poohlížet po nějakém tom hostingu... (sweb na seznamu mi opravdu nebyl košér, ikdyž všichni koho jsem znal, ho měli...) No tak mě tu máte :)))))))
No, jako WZ uz je tak proflaknuty, ze ani nevim. Myslil ze moje prvni navsteva byla diky nejaky tabulce tusim v Chipu. A to bylo WZ jeste zelene :-)
meca: Jo, to je na román. Román se smutným koncem. Asi hodinu poté, co jsem včera napsala ten příspěvek, jsem se dozvěděla, že to výročí spolu neoslavíme:( Nebo možná oslavíme, ale už jen jako kamarádi...:( Ale to sem nepatří. Jen jsem tomu mýmu pravdivýmu příběhu chtěla dát taky pravdivej konec:(
Ted si me rozbrecela... tak pekne to zacalo...
To bylo tak 5 let zpatky (6. trida... :-)), přišel jsem na chat kde byl admin co ten chat napsal - dneska uz kamos (ja v ty dobe na frontpagi - kde vsechny moje pokusy skoncily u me na disku :-)) jsem se ho zacal vyptávat na všechny podrobnosti(btw:tam jsem se taky zacal zajimat o php), tzn. i hosting a od ty doby znam WZ.
Zdarec Argos
V te dobe byla silna konkurence KGB vs. Webzdarma. Jeste ze jsem zvolil Webzdarma :) Jinak nahodne ve skole.
Všiměte si data poslední úpravy příspěvků....To bill teprve opustil harvard a windowsy nebyly ještě na světě .... to byly časy :-)
http://web.archive.org/web/20050220230835/http://www.webzdarma.cz/forum/list.php?f=2&t=2225&a=2
Mira: To jsem netušil, že Webzdarma oslavil letos už 35 let své existence:) Hm, to byly časy, wz tehdy běžel na horké novince zvané UNICS, později přejmenované na UNIX :)
život je plný překvapení.
Jo, KGB..to jsem zkoušel taky, ale @!#$:)
už jenom koncovka kgb... užili jsme si toho dost... :(
no... nějak už nepíšete... :(
Ijáček > Sorry, ale o wz sem se dozvěděl jenom jednou ;)
jenom jednou? to je trapný :) Mohl by ste někdo zase napsat nějakej pěknej románek...
Pěknej románek?
Mno, já sem se webzdarma dozvěděl uplne nahodou.
Pamatuju si to jako dneska, když sem jen tak z prdele kliknul webzdarma.cz, jestli se mi tam něco zobrazí.
MNO a ono oběvilo. V té době jsem ještě o HTML nevěděl vubec nic a webzdarma bylo ještě zelené...
Ale asi po roce jsem dokončil můj "projekt" mafia-hra.wz.cz (jak řííkám, radši tam nechodte)
Hledal sem, kam to nahraju a vzpoměl jsem si právě na webzdarma.
No, a tak sem tu.. :))
Nebyl jsem spokojený se sweb.cz, poté mi sestra řekla, že nějaký její kámoš má wz. cca přelom 2003-2004.
Ijáček: Zeptej se reklamního oddělení čekit s.r.o. a AYA s.r.o.
Webzdarma? To neznám... o co jde?
Ale.... takovej malej nevýraznej freehosting... :)