Pomoc: BIOS nemuze najit muj harddisk

Zkusim to znovu flashnout. Treba nepojede comp pak vubec.
zkus ho doflashnout, preflashnout, nebo jdi reklamovat základku
Reklamace jaksik nepujde :D Mame to jakoby z vlastniho obchodu a vratit vyrobci to nepujde.
Tak si vem 2 litry a di si koupit novu :D
>>Mame to jakoby z vlastniho obchodu
Taky si musim jeden poridit... :)
Problem solved. Nejakym zahadnym zpusobem :D
Michael Le zrestartoval po stodruhé počítač, ale harddisk stále nenalezen.
"BIOS," pomyslel si Michael Le.
"Michael Le," pomyslel si BIOS a pro jistotu pípnul.
hanyZ: Skoro bych řekl, že Michael Le je Stierlitzův potomek ;]
život je boj....
LOL :D Díky všem, kteří mi tu radili.
S HDD mam taky problém. Protože mam 486 a obrovskou bednu, hlučnou a těžkou jako bejka, tak sem si řek, mam lepší case, tak proč to nepřendat? Tak sem to jako správnej Hardwérář přendal a jako vždycky po vymontování mi HDD nejel. Ani jeden... Ale tohleto mi už udělalo jednou, když sem to čistil. Ani nevim, čim to může bejt... A je mi to úplně jedno
>A je mi to úplně jedno

Mě by teda nefunkčnost HDD jedno nebyla.
Bedna neni hlučná, hlučný sou větráky :)
přepsal sem se-je lehká, ta předtim byla 3x těžší... A už mi to i bootuje, ale mam úúúplně jinej problém-ve Win3.11 mi to občas udělá tohleto: Monitor zblbne a musim to resetnout, a když to resetuju, tak mi to nenajde COM porty, tj mi to nenajde myšáka, a bez něho do Win nelezu... A stává se mi to i v DOSShellu a to ve verzi 5.0 i 6.00 tak buď to je grafárna, což múžu vyzkoušet, protože jich mam habaděj, nebo to je monitor-to by byl problém, because nemám jinej. Navíc tenhle je jenom ćernobílej. A myslim, že ze základky odpojim Speaker....
>Win3.11

vtip?
Ne, ja taky jedu na Win 3.11 je to super, nejdriv jsem experimentoval s novejsimi, ale pak mi doslo, ze takove ty veci jako "Nabidka Start" a Plocha s hromadou ikonek jsou prezitek.
Progman.exe RuleZzZ
adams0n: LOL
jj, ja mam tiez win 3.11 a este staru dobru 286 a modem. Vy ostatni prichadzate o tu skvelu hudbu pri pripajani ;)
Otázka: existuje Apache, PHP a MySQL pro Win 3.11 ? Že bych na tento dnes poměrně bezpečný systém na svém Athlonu 1800+ také přešel... :)
pravda... Právě sem měnil grafiku, protože občas se mi rozjede, ale totálně na obou discích, i popřeinstalování DOSu, WINDOWSu a všech těhle blbovinek, tak už mi zase nejedou disky. Grrrr. Ale já tomu dám...
4Nípal> Dobrej nápad. Nebo tam dám VB4 či 5. Ta by tam měla jít, pokud jí seženu.
2Quinix>Vtip?>>NE! Na 486 bych asi těžko rozchodil XPárny, i když tam mam 16MB RAMky :-O Ale na 85MBovej disk bych je asi nedal...
Je zabal do raru a do zipu a do těhlech všech možnejch kravinek a možná tam dáš i Win 95 :-D
ale jak je spustim?
Zazipuj harddisk. Zrovna jsem tu nasel jeden docela dobrej a dlouhej zip. Vypada docela pevne a drzi. Uvidime.
Suchý zip je lepší ;)
Na 486, 16MB RAM a 85MB HDD dáš v pohodě Win95 :)