HTML X HTM

Columbo - to jsem nepochopil. Čeho to jsou statistiky?
Mejch souborů-přešel sem na PHP:-)
Teda vy tu snad jenom sedíte a čekáte na nový příspěvky ne?!
MichalH > ano, mám před sebou stránku s fórem a celý den mačkám klávesu F5 a čekám až tam něco přibude .... :-O
MichalH> cely den jen mackam ctrl+r, abych ti mohl co nejrychleji odepsat
:D
Columbo: Tvýho webu? Co třeba txt, asp, jsp atd.?
"Nejlepší" je pojmenovat si všechny HTML soubory .php, i když v nich žádné php skripty nejsou. Prostě jen aby to vypadalo efektněji.
To ale není případ Columba, ten tam viditelně najaký PHP kód má (svědčí o tom i jedna chyba co se mi na jeho stránkách vypsala). I když pochybuju, že má PHP skripty v opravdu všech souborech (že má 0 % .html).
Mimochodem Columbo - tvoje stránky nazvané Redakční systém a zabývající se tvorbou HTML jsou opravdovým přínosem, nadchlo mě kolik jsem se tam dozvěděl zajímavých věcí. Jsem z nich celý nažhavený, cituji:
Jak sem Vás již posledně nažhavil na Blokový text, Znakové entity aj. tak se držte myši, klávesnice a našeho webu:-)
(Omlouvám se že jsem nepříjemný, ale nedalo mi to.)

Columbo > u znakových entit píšeš mimo jiné, že
Píše se místo na začátku toho a se tam píše & je to tam kvůli tomu, že to jinak nejde udělat, aby se to zobrazilo....
To není pravda, udělat to jde velmi jednoduše, stačí používat to, co jiné učíš. Takže když chceš napsat &, napiš prostě &
Tom: Z Columba bude ucitel IVT... Jinak to nevidim. Ale to myslim uprimne.

BTW ja v .php souborech vzdy nejaky php kod mam, i kdyz je to nekdy jen jedine include...
A já zase mám sice web postavený na péhápku, ale příponu php na mých stránkách normálně nepotkáte... mod_rewrite je šikovná věcička ;) A imho to působí ještě efektněji, že se dynamicky generovaná stránka tváří, že má příponu html a že je v nějaké adresářové struktuře... ;)
Jen tak mimochodem.... pokud chceš dávat rady ostatním, nejdříve by sis měl udělat pořádek na svým "písečku".... Já ve zdrojáku mam taky dost bordel, ale dělám na novejch stránkách v css...
Ijáček > na koho to bylo směřováno?
Tom: Tipl bych to na Ukulelemba...
Ehm, já pořád používám HTML...
juchu. mam v poradi treti web a uz jedu na php. ucit se, ucit se, ucit se.

voe html znamena HyperText Markup Language, ale htm je co? hypertext markup? :))
sojkovec: ja bych taky nekdy rád o ukulelembehoho něco típnul. něco hodně žhavýho :))
jak se spravne jmenuje "_"?
triko: trochu ot, ne? no rika se tomu ruzne: dolnitko, spoditko... ja rikam podtrzitko. a nebo to ma byt anime smajlik? neco ve stylu ^_^ (coz je :-) )?
tonik nechtel jsem pro to zakladat novou diskuzi...