Vysvědční vs. usvědčení ;-)

Já mám asi nejlepší poznámku z vás všech...:-)
:
Jednou při hodině blě vybraného vol.předmětu,šel spolužák na toaletu a nevracel se asi 10minut,tak se učitel ptal co je,a já bohužel lehce nehlas vyslovil:Von si tam honí péro!
No a byla poznámka na pět řádků...Doma tomu taky nevěřili,ale těm jsem řekl,že to bylo jinak atd...

Nebo jindy,při stejném předmětu,jsem si koupil pepřový plyn,a kluci chtěli vidět,jaký to je..Učitel někam šel,a já malinko stříkl...Ale polovina holek stála pak na chobě ...To bylo poznámka na dva řádky,ale hrozil dvojkou z chování atd...Na základku vzpomínám v " dobrém " ...:-)
Že Revealmane...
Nj... zááákladka... tam byla prdel... Kamarád jednou dostal během jedný hodiny 5 poznámek.... ;-)

Teďka na gymplu to je nuda... furt po nás chtěj, abysm se učli :-/
Meca : Moje řeč...Na základce byla větší prdel s učitelkama,ale ted...Při hodině se jen učí,nic víc,nic mín...Ale o přestávce to není špatný a nebo o volný hodině...( jelzin atd... )
Na gymplu mne to bavi vic - ucivo rychlejs odsypava. Na ZS byla nuda :)
apis > Ty si taky uchylnej šprt ;)

Weirdman > No... tak to zase ne... s učitelama je větší prdel na gymplu... ale o dost menší celkově... Si moc Jelzinů o přestávce dovolit nemůžem, pač sme na šáleně frekventovaný chodbě ;)
meca, já nabývám dojmu, že každý, koho zde oslovíš, je podle tebe úchylný šprt :D

Weirdman - na spscv teda bejvá prdel i vo hodinách, mám teorii, že ani jeden učitel zde není normální :D
:-) No já nevim ;) ... já už si nák zvyknul oslovovat "uchyle" ;) ... a nák se toho nemůžu zbavit ;)
NN,já nemyslim Jelzin o přestávce,ale každej čtvrtek je po matice volná hoďka do IVT...A po škole samozřejmě taky...Ale není moc času...
Aby mi ucitele nekazili vysvedceni dvojkou (z chovani), tak se shodli na reseni reditelska dutka pri kazde prilezitosti
Jelzin sux...
vodka rulezz :)) voďál o přestávce ve třech lidech je lepší kotel...:))
skaff: jojo, vodka je super napoj
Skoda, ze tu neni Freya, aby prosadila Absinth :)
fuj to je zas az moc síla.... sem si spálil xiccht jednou
Voda rulez!
Vodka 40pct rulezz... A taky rum a fernet :-)
proboha.. rum ... houmr! fernet... taky... vodka? Jedině pííííčová!
Jelzin a podobné vodové ulepenosti člověka omrzí o dost dřív, než je může pít legálně. Absinth je lepší ;-)
tvrdej sux
Mimochodem, (dobré) víno taky vládne :-)
ano třeba krabicové za 20 kč s DPH :))
Když ste u toho vína za dvacku... s kolou a s pivem taky není špatný ;)
:-S
Krabicove vino za 20.- --> Neni to vino, nybrz nejakej skvasenej repnej cukr, takze je to dobry akorat:

a) rychle nouzove ozrani (z poradnym bolehlavem posleze)
b) na vareni (na to se to opravdu hodi)

> tvrdej sux

Ne. Mekkej sux. Ja jednou vypil celou flasku cervenyho jelzina bez mala na ex a poblil jsem se z toho, aniz bych se ozral --> SUX
MĚ ANI NE... :)
já jsem neřek, že jelzin nesux
sux všechno kromě piva a vína ;) njn, jsem konzervativec..