Vysvědční vs. usvědčení ;-)

Tonik>> cece ty se maas :) ja jsem na tom trosku hur: C E F E D P Z ale to F jeste zkusim napravit ;)
he? co je to P a Z? jinak ja to E taky opravoval z F a byla to drina!
Hmm.... já mam 5 trojek pár set dvojek a tři jedničky ;) ... ale.. jako jedinej sem dostal jedničku z výtvarky ;) ... asi sem uměleckej typ ;)
P je prospel u kolokvia a Z je zapocteno u zapoctu...
já jsem obdržela 4 trojky, 3 dvojky a 6 jedniček:) a z chování taky 1, narozdíl od minulého roku:)
Jedna petka, 3 ctyrky, 4 jednicky. Ten zbytek si uz musite dopocitat :-)
e-Jirka rulez!:)
e-Jirka > hekýýýý... jen tak dál ;)
Já jsem dneska nedostal vysvědčení, ale výpis z vysvědčení a na měm stálo patnáctkrát pod sebou naklasifikován :-)
1 trojka 5 jednicek(2 z AJ a NJ) a 9 dvojek a chovani nastesti za 2
Sojkovec:cos delal ze mas 3z telaku?
Triko: Sojkovec právě asi odmítal cokoli dělat, proto má za tři :)
Chjo.. ti líní počítačový blázni ;)
Nejsem šprt, ale pokud se pochlubím, padnu okamžitě do podezření. Řekněte sami - je normální, aby student druháku střední školy dostal 13 jedniček a jenom jednu dvojku, což dělá 1,07 průměr? Pro mě patrně ano. Průměr třídy byl 2,59, takže abyste netvrdili, že je spscv.cz lehká škola ;)
:-O nípale, sory že ti to zase řeknu... ale ty nejsi normální --;)
Vyznamenání! 6 dvojek 7 jednicek!
Možná by bylo dobré psát i ročník ;) Někdo může mít samé biče v šesté třídě, někdo může tvrdit, že má blbé známky, ale pokud to je třeba prvák střední školy, tak se to dá pochopit atd... bez uvedení ročníku prostě nemá hlášení známek smysl :|
Meca: Jiste. Prece nemyslis ze bych se mohl ucit treba...

... elektroniku :-)
Meca: Jiste. Prece nemyslis ze bych se mohl ucit treba...

... elektroniku :-)
e-Jirka >> Jasný... ;) ... já ti fandim ;)
1.rocnik spse:
jedna 4, jedna 3, pet 2, ctyri 1.
No přežil jsem,ale druhy pololetí bude perný.
do toho zadnymu cvachtovi nic neni co jsem dostal na vysvedceni, ktere jsem v agonii zpusobene dvojkou z telocviku od jednoho _VELICE INTELIGENTNIHO_ telocvikare (ona pamatna veta z trpaslika ma neco do sebe..) sveril zivlum (jak se rika v jedne pisnicce - "reka smete co ji patri").

nastesti to byl jen vypis z vysvedceni..
To mi připomíná kámoše, kterej se ptal, jestli to je výpis a když mu odpověděla tř.uč. tak mi řek':
"Tak až přijdu domu, tak to rychle podpálim a řeknu, že na mě zapomněli;-)"
> . bez uvedení ročníku prostě nemá hlášení známek smysl :|

Proto taky nerikam, ve kterym rocniku (nocniku?) vlastne jsem.
ja jsem doma rekl pravdu, nelzu i za cenu toho ze me maminecka malem zaskrtila :} vypis jsem roztrhal pred pani ucitelkou..
Pat >> Ty jsi ale zlý chlapec! Takhle na tebe asi brzo pošlou sociální pracovnici. Btw, dvojka z těláku je to poslední, co by mě štvalo... Já jsem tělocvik vyřešila tak, že na něj nechodím :-)