ááá.. tydle pekelný přístroje na mě seslal sám sv. Petr...
Ještě před hodinou mi icq 2003pro normálně fungovalo... pak najednou začlo dělat blbosti, tak jsem ho odinstaloval.
Stáhnul jsem si proto tu neovou verzi ICQ a po strastiplné instalaci dokonce narval do počítače, jenže prostě se mi za žádnou cenu nechce připojit! ... řikám si asi momentální defekt... skusim nastartovat MSN, jenže uh... ani to nefunguje. Taky se nepřipojí.
Odinstaloval jsem proto novou verzi ICQ a nainstaloval zpět ICQ 2003pro... jenže to už se taky nepřipojí...
Takže se zmateně a psychycky na dně ptám: Je chyba v počítači? připojení? nebo ve mě? ... a celý to je vlastně jenom sen?!
Zkus chvili cekat. Ze ICQ cas od casu vytroubi, s tim jsem uz dostkrat setkal.
no jo no, hold máš pech no.... :)
Nj.... to se mi taky stávalo, jenže teďkon je to jiný... normálně mě to okno, kde se zadává heslo atd. pryč a po chvíli se to až připojilo....
... jenže teďkon mě to už tři čtvrtě hodiny píše Loggining in....
A ještě k tomu když se chci připojit k MSN, tak mě napíše.... nééé... :-) změna! MSN se na asi podesátý připojilo....
Tak jsem zvědavej co ICQ :-/
meca: Vydrz.. Me to jednou neslo cca 2 dny, pak mi i zmizela pulka contact listu. Pak to zas slo. Psal jsem na support, zadna odpoved.
Sojkovec > Dokážeš člověka povzbudit ;-)
Třeba jim to pada jako někdy servery na webzdarma :))
(Nic proti webzdarma, jste skvělý :-))))
Njn ja sem se jednou nemohl cely den pripojit a kdyz to neslo ani druhy den rano tak jsem si zalozil nový ICQ číslo :-).
Jinak zkus Mirandu. Tu nejnovější betaverzi - je bezva . . .
Jj, taky bych doporučil mirandu (sice používám ještě tu starší verzi), je prostě skvělá, malá, přehledná a ovladatelná, narozdíl od ošklivého icq lite apod. (s kterýmžto programem jsem vůbec nesrostl).
Mirandě bych možná vytkl nestabilitu při použití vadného pluginu, jinak je bezvadná.
ten miranda umí taky, nevýhodou irc je ale mizerná přehlednost, ale ta spíš závisí na poču lidí na kanále a součtu jejich inteligenčních kvocientů.
Nípal: Jaký používáš plugin na irc? Já mám IRC Protocol 0.4.3.5 + Chat 0.2.0.2 a když se pokusim vlézt do kanálu hodí to tu ošklivou hlášku, že instrukce na adrese 0x5403358d odkazovala na adresu paměti 0x00000001 a z tý že nelze číst... Dokonce i když jsem oba pluginy přeinstaloval.. :'(
Však já mám mirc, ptám se jenom ze zvědavosti ;)
Hmm... mirandu.... se vám lehce řekne ;) ... jenže prostě já nevim... tam se taky nepřipojim... Furt tam mam šedou kitičku....
Kua... jakej blbec vymyslel programy?!
2meca>Nenadávej, třeba taky budeš jednou vyrábět či programovat programy
Chááá... to už se spíš stanu webotvůrcem... ;-)
milster: já mám IRC 0.4.1.1 a jede mi to v pohodě, ačkoliv mi nefachá ignore, ale já jej stejně nepotřebuju.
skaff > Jako můj? :-) nééé... ten tohle nemá za potřebí.. ten radši nevylejzá z instalačního balíčku... nemá to za potřebí --;)
:-/ ale furt mě to náko nefunguje...