U rámů jde ta reklama dovnitř dát velmi snadno - buď ji vložíš do jednoho extra frámu, a ten vrhneš někam do framesetu (to pak dělá pouze jedno načtení reklamy na návštěvníka), nebo ji vložíš pomocí komentáře do všech stránek, co se ukazují v pravém rámu, dospod.
tak TRETI pokus!
http://rezba.borec.cz/new/index.htm
to bude asi jeste horsi tahle verze je jenom ukazka jeste nic nefunguje a hlavni strana taky jeste neni
Náhodou, vzhledově to začíná dostávat formu. Nicméně:
- ten title je pořád stejný
- obrázek u nadpisu má takové bílé okraje, u kterých nevím, jestli je to úmysl nebo neúmysl. Pozadí se neshoduje s pozadím stránky (sedím teď momentálně u mrňavého tmavého starého monitoru).
- bylo by fajn psát míň o době vzniku a číslu verze stránek a víc o tom, co je to za stránky - že jsou osobní, čeho se týkají a tak
- nápis "menu" nemusí být obklopen zbytečnými znaky. Může být třeba větší, tučný, trochu jinak barevný, s nějakým pěkným rámečkem...
Jinak je bezvadné, že máš menu řešené seznamem, ale pro kulaté čudlíky je vhodný nečíslovaný seznam <ul> (obejdeš se bez těch atributů).
Aby menu při přejíždění myší neposkakovalo, jak kvůli rámečkům mění výšku, je vhodné nastavit nenajetým čudlíkům stejný rámeček, ale neviditelný (v barvě pozadí).
ty okraje uz jsem odstranil u mě to má stejný barvy...
ty kecy tam vůbec nebudou
znaky kolem MENU jsou protoze nevim jak jinak udelat abyto nebylo az u kraje (a vubec jak jinak mam udelat mezeru aniz bych pouzil <pre>?)
to menus mi poradila na mych prvnich strankach a od ty doby to jenom kopiruju....
jak mám udělat rámeček kolem "MENU"?
» jak mám udělat rámeček kolem "MENU"? « - vem fixu a udělej s ní rámeček na monitoru. jiným způsobem bys to patrně nezvládl.
aha tak to sem freyu spatne pochopil...
Na odsazování jsou vlastnosti padding (vnitřní okraj) a margin (vnější okraj).
Rámeček kolem menu uděláš tak, že ho správně ukončíš značkou </ol> a tomu ol pak v CSS nastavíš border.
a jak mam udelat mezeru aniz bych pouzil <pre>?
tak uz jsem to prekopal predchozi odkaz uz neplati ted je to jen
rezba.borec.cz
o dost lepší, ale ten nadpis má dost velkou kompresi...
s tim musim jeste neco udelat...
kolik bys dal v rozmezi 0-100?
myslim jako kdyby 100 bylo nejlepsi ;-)
co to zas vymejslite?
proste kolik procent byste dali kdyby rozmezi bylo 0-100%?!
Jo, někde mezi. Musíš zaexperimentovat ;)
to logo dej spis do gifu s pruhlednym pozadim
tonik:jak s pruhlednym pozadim?
ve photoshopu udelej novej gif, kde bastav aby default pozadi bylo pruhledne...
mam paintshop pro 8 jde to tam taky?
a k cemu to bude vubec dobry?
triko> doporucuju precist nejaky tutory
dobry to bude k tomu, ze v gifu to bude vypadat lip a bude to zabirat min mista