Tak lidi včera jsem začala pracovat na mé In-Personal pagesce. Takže až to bude hotový musíte se tam podívat, aby jste věděli jak na mě, beru to tak trošku s humorem. Webdesign nebude nic moc, ale s tím si hlavu NEDĚLÁM!
ehm, co ja s tim?
opravdu mi velice pripominas jednoho clovicka ktery je asi stejne nedefinovatelny jako ty :D
To abyste věděli jak se mě zbavit!
něco jako "tonya: how to" ?
docela si někdy dokážu představit tvoje rozpoložení, a cítím se přitom hrozně mizerně, jako dřív... naštěstí teď už tyhle stavy přichází tak jednou za čtvrt roku a to jsem natolik ohleduplnej k ostatním že někam zalezu a počkám než to přejde, obvykle tak týden.
Zajímavý! Pokusila jsem se přemluvit pár lidí k focení, ale marně!
Tonya, já tě vyfotím... (-;
tonya: nemam link. dej ho sem. jo chtelas muj mejl ne?
Já chtěla aby se oni vyfotili! Ani Pítra jsem nepřemluvila!
Fakt ani Pítra? Tak to už je na pováženou!
Pítr? Není to náhodou ten, koho se ti nepovedlo přemluvit? Že mi přijde povědomý... možná že tu o něm padla zmínka, ale nějak si to asi neuvědomuju.
bozinku, co s tim budeme delat?!?
hej pitre, tady john, zajdem na kaficko, vemem jacka s sebou. Tonyu a nicky bych vzal s sebou
:)))))))))))))))))) TVRDY ZIVOT MYTO-TEENAGERA
Tonya:
Pospěš si s těma stránkama.
Nepadlo tady jeho méno! Jmenuje se Petr, ale všichni mu říkaj Pít, tak co? Mám mu snad říkat Péťo, či co?
Nebo taky Pítr, taky Petee, Pete. Ale já mu říkám Pítr!
pripomina mi to dost tezce typickej americkej film :))))))))))
Vždyť to je taky správný!
a nechcete si o tom popovídat ? :))
jasne kamo, a jak se menujes? pitr? ja sem black jack
:))))))))))))))))))))))))))))))))))
říkej mi třeba brandon :)))))))
Ooo ja se bojim.. lůl na vas Mytaky
No, já teda nevim, ale většina lidí má dvě identity. Jednu reálnou a druhou virtuální. To, že má někdo víc těch virtuálních je jeho věc :) Já mám pouze ty dvě.
goddard: wtf? to jako ze sem nahodil proxy myto.cz a kecam tady o pítrech a spol.? to je dneska asi nejlepsi co jsem slysel bravo!
jinxx: Já nevim, pořád se to kolem Tonyi mele, dohady o její identitě a tak :)
jo dostal si me Tonya sem ja!