Urřitě jste někdy na webu narazili na kluka, který si říká HHPZ, má špatný barvocit, zbožňuje Harryho Pottera a má na webu dva weby - http://hhpz.wz.cz a http://superstars.site.cz. No a ten kluk si říká HHPZ, nikdo neví pořádně co to znamená. Já a mnoho mých kamarádů ze třídy si myslí, že to znamená Honza Harry Potter Zaškolný (Honza Zaškolný je jeho jméno), ale on pořád tvrdi, že to znamená Hrubá Hodnota Přidaná Zpracováním - pěkně divný, že?
Pište sem prosím svoje návrhy co ta přezdívka znamená, já, on a mnoho lidí se určitě pobaví. Sprosté přezdívky nepište prosím sem, protože budou smazány, pište je rovnou jemu do návštěvní knihy na jeho webu - http://hhpz.wz.cz - mu to určitě nebude vadit8-)
Mám hromadu přezdívek již vymyšlených, ale nemůžu je zde zveřejnit, ale kdo chce podrobný seznam, ať mi napíše na mail a já zašlu podrobný seznam.
Takže v zájmu srandy pište všechny své nápady.
Dík T2Fuser
Honzovi hoří posraxx zadek ....
Ale nevím, co to je za pitomej dotaz...........
na to můžu udělat básničku:
Honza Hermafrodit Pohlavně Zneškodněný
Hovna Hltá Prackama Zelenýma.
Hrdlo Hnědé, Páteř Zakřivená.
Hlavinka Haraší, Patle Zmetky.
mohl bych pokračovat... ;) také nevím, co je to za pitomej dotaz, kedyže ani jeden z webů není dostupný.
v zájmu srandy?
>no comment<
No tak sem ;) Ale psst, psychiatři na to ještě nepřišli!
To není bláznivá nápad, ale způsob jak si udělat dobrej den na něčí účet
A př´ístupné jsou oba weby.
Povídka?
Honza hodně poškozuje záchody. Hledá hovna pod zemí. Hodně hluboko přitom zaleze. Halasně hlásí pokud zaboduje. Honza hodně páchne. Zatraceně! Hodně hnoje přeházel, zatímco hledal. Hledá pořád. Zešílel.. :/
> To není bláznivá nápad, ale způsob jak si udělat dobrej den na něčí účet
Jo jasně to je ta nejlepší zábava jaká může být dělat si z někoho za jeho zády srandu.......
Nééé... asi, když už si z někoho dělám srandu, tak před jeho očima... to je pak větší sranda ;-)
Chtěl bych zdůraznit, že si z nikoho nedělám srandu nebo dokonce legraci. Pouze improvizuji na zadané téma. Místo Honzy je možno doplnit např. Horsta nebo hanyZe
Horsta! hanyZ zabodoval ;)
ale on o tom ví, že to tu píšu, já jsem mu to oznámil
hovna hlavou prackou zere. hajluje hrave picus zas*. hanba honzovi protivnymu zabozroutovi. honzo honzo prdel zastav. hajlovani hodne prdele zas-neni :))))))
lol to sem si dal i tim jazykem :))
<offtopic>
hele T2Fusere, odkud ty seš? normálně sem ve škole na lavici viděla obrovskej nápis marvel.webz.cz:) neděláš si náhodou reklamu?:) jestli ne, tak věz že máš u nás fanoušky;)
</offtopic>
Stejně tady všichni píšete sprostě, takže:
Honza Houmles Pa Zaškolný
Honza Hnědá Prdel Zaškolný
Honza Hajzl Papír Zaškolný
další si momentálně nemohu zpomenout
No, tak v tom případě tě může těšit, že máš fanoušky až v podkrkonoší. gratuluju!:)
jo a HHPZ - hrozný hovado porostlý zelení:)
hnědý hroznýš poťouchle zasyčel
hernajs, hovno podivně zapáchá
hej, Honzo, postav zeď
hever hrozí poškozením zemědělců.
houska hladoví přestože zobe
hranice hajzlu překračují zemi
hrobaří hrabají pod zraky....
holduj hodinovým příběhum zWebzdarma :)) vošmel :)
hustý heroin proplouvá zády...
hernajs hanba píchat záda
hardcore hovado, potopim se znova
hele hukot pan zandava (papira)
hasell hoff prisel zezadu
tady je videt co se komu honi v hlave :)