Co podle Vás znamená HHPZ?

hele, hovada pěkně zdegenerovaný
hmm, hovno popis zmrde!
ha! hlas popisnější zjebe;)
huh, horečně pátrám....zzzz
hrozný hacker prezentuje Zašokního
hrozný hacker prezentuje Zaškolního (oprava)
Já vám nevím... Včera jsem narazila na blogspot od DoubleThinka - http://www.sweb.cz/doublethink/weblog-10-04.htm#24-10-2004 - a přemýšlím, nakolik a v čem měl pravdu.

Je HHPZ nějaký nepřítel společnosti? Proč si tu z něj děláme srandu? Co udělal tak zlého? Možná, že jsem něco přehlédla...

Jestli je to jenom v zájmu srandy, proč se nepobavíme taky nějakými pěknými parodiemi na jména zakladatele tohoto vlákna a všech, kteří si vesele přisadili?
Freya> mne by to nevadilo, sranda musi byt
Je pravda, že tenhle thread je opravdu velkým přínosem pro webzdarma fórum......
Já ho tedy do dneška nepochopil, no ale asi nemám smysl pro humor (pro takovýhle humor). Je mi jasné, že si neděláte srandu z někoho, prostě jen vymýšlíte sprosté blbosti na písmena HHPZ. A to právě nechápu co je na tom tak zábavného.
Tom: moje "blbosti" neobsahuji jedine sproste slovo :) někde se musí vybít energie ne? proč ne na hhpz....
podobné hříčky navíc obohacují literární tvořivost
Pravda je že to nejsou zrovna literární skvosty ani vrchol kreativity, ale hlavně hodně příjemná zábava ?&#!o
Freya: Dobrý nápad! :)

T2Fuser : temně a děsivě fuckující , úpadkový , seriózní a emancipovaný rus
Kristýnek : kanálně a rozhodně infikovaný , sebevražedný , temperamentní , yorkshireovský , násilnický a éterický kanál
Nípal : nelidsky a inteligentně páchnoucí africký lopuch
hanyZ : hlučně a apoliticky naložený a yorkshireovský železobeton
Pat : pitomě a análně tlumený talíř
Pois0n : prostě a odbržděně infikovaný , samočinný a namachrovaný narcis
Elis : encyklopedicky a lajdácky ideální šakal
milster : mlaskavě a inspiračně lakomý , samočinný , tlustý a elektrický rožeň
skaff : slastně a krutě albínózní a fosforeskující filatelista
jinxx : jaderně a impulsivně nadpřirozený a xanadózní xanax
goddard : geologicky a oválně důrazný dalekonosný , akurátní a radioaktivní debil
LAsko : lidsky a afektovaně sklerotický a kadeřavý opat
-------------------------------------------------------
hhpz : hrozivě a hlučně pavoučí záchod

Já věděl, že ten generátor (http://hanyzpage.czweb.org/etc/generator_jmen.php) ještě nějak využiju.
hanyZ, ty jsi jojo. (-;
Jojo :)

MzM : macešsky a zahleněně méněcený mech

LOL! (Pokud má málo písmen, tak to zdvojuje, no)
promiň že rejpu... co to znamená T2Fuser? :)
Eště Hulící Halzl Po Zákroku
nelidsky a inteligentně páchnoucí... to mě ještě vystihuje
africký lopuch... sožeso?

T2Fuser má pěknou charakteristiku - toho bych na ulici potkat nechtěl... emancipovaný rus :)
hanyz - Hormonálně aristokraticky nemoderně yzolovaný zmrd :-)))
Hodinář Hlavsa procházel zahradou, házeje hroudu po známé a halekaje: "Hovado pitomý, zase huntuješ hrb zjitřelého horníka?!", "Hovno!" pravila známá, "Hynkův hrb právě zhebl!". "Ha?" hodinář překvapeně zírá. "Holt hrby počase zmizí, hned ho půjdu zastřelit. Hovado hrbu pozbylo, zabít ho hned pako."
Koukám, že se garofano rozjel, až pomalu nestačím koukat.

"Hurá" haleká pan zabiják, hynkův hnis promísil zeminu. "Hezké", Hlavsová prohodila zahradou haldu hlíny. Paroží zastřeleného Hynka hluboko padá zemí.
Hehe

Hlídal Honza pásovou zmiji. Hups, hodiny, PRÁSK, zmije hop Honzovi po zátylku. "Híík, Híík, pomoc zmije!" Honza hysterčí, protože zemře. Honza hebnul.
... Pako zheblo ;)

Hlučnou halu zaplněnou pravičáky, hajlujícími Hitlerovi zakázané pozdravy hned hbitě pozatýkali zákonostrážci.
Dobrý ;)

jen ti pravičáci k tomu Hitlerovi moc nejdou....
Pakliže jsou ultra-, tak jdou.
Hlučný Harry Potter zahazuje hustou hlučnou potřebnou zmiji, hulí hafo zápalek, hovado. Harry potřebuje záchranu. Hulením hučí prdnutý zápach, harry hoří! Polejvá, zachraňuje Hermiona. Harry po záchraně hořekuje: "Hermiono, proč zapácháš?""Harry, hulíš.""Podvádíš zmijozel hubatou hobou!""Potvoro, zmiz! Hulící." Harry podvádí zmijozel. "Hej Harry, podvádíš Zmijozel?" Ptá za hulící horou Petr. "Zapadni!" Harry hubuje.

A už mě to nebaví vymejšlet. Udělám z toho příběh a ten dám na internet
něco ti zde chybí: hulí hafo {P!} zápalek
a tady se mi to nezdá: Ptá {?) za hulící horou petr.
"A už mě to nebaví vymejšlet. Udělám z toho příběh a ten dám na internet"

Tyhle dvě věty se vylučují, proto je na místě spojit je do souvětí ve vylučovacím poměru: A už mě to nebaví vymejšlet, ale udělám z toho příběh a ten dám na internet.

Nípal: zvratná zájmena jsou přežitek, jenom to zdržuje