hernajs, vy mi dáváte :D připadám si jak ... no nic. Pochopitelně že tam entity být nemají... to byl nějaký omyl, kdy mi uvozovky v textu nabořily includovaný soubor a já bez rozmyslu dala najít a nahradit :-) kaju se a jdu to spravit. O weekendu mám stejnak v plánu se na to zblízka podívat, je to trochu spíchnuté horkou jehlou.
Johny: to vůbec neznám... kruciš... jdu se podívat kde to tam je a jak se to tam mohlo dostat. V ničem jiném než v PS Padu to neotevírám, ale sem tam jsem tam něco kopírovala, tak nevím.. Každopádně díky za upozornění.
Johny: můžeš mi prosím napsat, kdes ten podivuhodný javascript viděl?
dis: Tak to je omyl, je to nějaký podivuhodný js, ketrý mi tam seká popup blocker ze ZoneAlarmu.
Na co slouží příkaz DROP TABLE v exportu tabulky v PHPMyAdmin?
-----------------------------------------------------------------------------------
Jestliže při exportu tabulky nebo databáze v PHPMyAdmin zaškrtnete "Přidat DROP TABLE" objeví se v exportu před CREATE ještě
DROP TABLE IF EXISTS 'tb';
V podstatě tento příkaz znamená, že existuje-li v databázi do které budete importovat data tabulka tb bude p5ed importem odstraněna.
Takhle to chápu já, jestli je to moc složitý tak to klidně opravte.
Tak jsem malinko pronikla do mysql a FAQ jsou už v db. Znamená to hlavně, že se změnily odkazy, ale staré ještě fungují.
dis: Ty staré musíš nechat funkční, aby i příspěvky, kde jsou linky na faq bez db, k něčemu byli.
jj, dyk říkám, že jsou funkční :-) to "ještě" jsem nemyslela tak vážně, pochopitelně to tam nechám...
dis: Koukám že redesign je v plném proudu. Vypadá to o mac líp.
To MzM: Jde ta Site navigation bar zapnout i v FF?
Nový dyzajn je sice hezčí, ale nemá navigaci :|
ale má... ale v Opeře byla bez z-indexu neviditelná :D opraveno, díky
Nechci moc poučovat,ale chtělo by to k tomu total commanderu screenshoty
připomínky vítány - ale dyk tam (http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34) je asi sedm obrázků ?! nebo není..?
ja je tam vidim. jenom by to chtelo doplnit alty a rozmery
jo a index ma title Časté otázky - HTML
Q: jak udělám odkaz do nového okna?
A: Do tagu a přidej atribut target s hodnotou "_blank". Takhle: <a href="stranka.htm" target="_blank">odkaz</a>
Ale není dobré to dělat. Nech na návštěvníkovi stránek a jeho prohlížeči, kam se odkaz otevře. Otvírání odkazů do nových oken zkušení uživatelé nemají rádi a ty méně zkušené to může zmást.
u toho ftp byla zmíňka o totalu, kde nebyly obrázky. lama nebude hledat příspěvek o totálu s obrázkama...
aha. no ja kdyz jsem posilal ten obrazkovej navod, tak jsem pocital s tim, ze to dis nejak rozumne prolinkuje nebo k tem ostatnim ftp-otazkam ty obrazky priplacne. ;-) ten navod s obrazkama jsem psal dneska a to ostatni o ftp je z drivejska, k tomu jsem obrazky nedelal. no je pravda, ze by se tam hodily dat.
pravda pravdoucí, asi na tom něco bude.. něco s tím provedu.
takhle nějak jsem si to představovala - co odpověď, to odkaz na podporu nebo na FAQ :-))) :
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=3&i=20727&t=20727
díky všem, kteří poskytli své know-how na faq.webzdarma.cz
Johny "Jde ta Site navigation bar zapnout i v FF?"
Hmm, nevim, ja jeste FF nepouzivam. Zkousel jsem to ted asi 2 minuty a nenasel...
Mozna plugin, mozna je to nekde jinde, nez jsem to hledal.
dis: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=21045&t=21045