Je to tak ... těškej život rapera!
------------------------------------------------------
Autor: apis (---.coolhousing.cz)
Datum: 09. 01. 2005 18:39
Jako malý děti, fakt jo.
------------------------------------------------------
Vidiš... množný číslo. A co znamená množný číslo? Ano správně! Že je víc jak jeden... Logickým myšlením na úrovni rozbitýho satelitu se proto dá dostat k závěru, že zde NEMŮŽU jak dítě chovat sám, pač sem jenom jeden.... A kdo ještě se tu chová jako dítě? ...
A mimochodem... se stalinem nejsme v přímim příbuzenstu... Stalinova matka ho má s našim Angreštem....
kecám... s angreštem... my ho máme hodně rádi, ale furt to je jenom angrešt, néé Angrešt...
meca: Ty seš schizofremik, proto ty dva.
se stalinem nejsme v přímim příbuzenstu>a co, stejně ho můžeš znásilnit.
Haaa... už ti docházej slova, co... prostě se nesnaž .. na mě nemáš ;-)
meca: jaký slova? Můžeme týhle kraviny nechat? Pokud ne, slova mi ještě nedochází. :-D
Nee... tohle zaprvý neni kravina (i když ... ) a za druhý, seš v koncích hochu... maminka ti zapoměla koupit slovník...
Proč by mi kdo kupoval slovník? Nechtěj se vzbudit JIP.
:-D krááásko... on tady nadává na strašnej google a pak mi spamuje v knize návštěv... nádhera ;-)
No život je boj no....
Nenadávám na strašný google, upozorňuji na shodu domén. Existuje nějaký důvod, proč bych neměl spamovat v knize nějakého pavěštce, který si myslí, že ví, co bude za pár let?
Já nevim... to bys měl vědět ty, ne? :-)
Btw. Já tu nejsem, abych věděl důvodi, já tu sem proto, abych věštil budoucnost!
Až budu něco chtít vědět, zaplatím si tvoje věštecké služby, ale jaký máš podklad pro to, že se budu živit prostitucí? Já mám podklady pro to, že si chodil se stalinem.
Hmm... tak to pěkně kecáš! Dyť ti to řikám, jak můžu chodit se stalinem, když je můj příbuznej?!
Umíš si pak představit ty naše děti?!
Tak víš co... to nemusíš mít podklady, to musíš cejtit! Prostě najednou ááá... a je to... vidim tě v hospodě řikat: "Hello, I´m prostitud!"
meca> a ja ho vidim rikat 'Hello, I'm and idiot!'. jen tak dal synku fandim ti :DD
meca: A co, Habsburkové spolu také chodily. Tvoje děti musí být..., když ty sám už seš..., takže je to jedno.
Habskburky sem nepleť... ty měli svejch starostí dost... těm bylo jedno s kym maj děti... ale asi nebyli zas tak blbý :-/
Mno hele já nevim no... :-) ... ale že zrovna ty sem taháš děti... Ty jako budoucí prostitud? ... mno ... fuj! Křesťanství na tebe!
:-D, rofl, a seš u tý prostituce a seš, pochop, že NEbudu prostitut. I když bych připustil, že nemám přímí důkaz, že chodíš se Stalinem, tady se přiznáváš k jeho názorům. Do gulagu s tebou.
Jo? A jak to víš? Jak víš co bude zejtra? A co teprv za pár let? Náká pitomá pomrdlice ti urve nohu a ty se dáš na prostituci, je to skoro stejná pravděpodobnost, jako že budeš prezident nebo popelář nebo normální člověk... něbo třeba druhej Bill Gates...
Schválně si dneska typni co bude zejtra... a zaručeně se ti nesplní ;-)
Veřejně tedy uznávám, že přesně neevím, jesli budeš prostitud, ale je to více než nepravděpodobné...
meca: Veřejně tedy uznávám, že přesně neevím, jesli budeš prostitud: OK, už nejsem naštvaný
Náká pitomá pomrdlice ti urve nohu a ty se dáš na prostituci, je to skoro stejná pravděpodobnost, jako že budeš prezident nebo popelář nebo normální člověk... něbo třeba druhej Bill Gates... - Jo, chápal jsem ty předchozí komentáře trochu jinak.
Fakt? ... to bude asi tim, že sem je jinak myslel... ;-)
Byl jsem přesvědčen... fakt... všechny fakta tomu nasvědčovali - Vidiš jak píšeš velký J ... "J" ... to je první náznak prostituce... ALe pak mě zklamalo tvoje ch píšeš to jako "ch" a ne jakok "c" a "h" ... takže to ti trochu rozšiřuje možnosti...
Prostitutka, šlapka, štětka... asi tak...
Ten Bill Gates je tak na 0,2% a ten notmalni člověk tak na 0.00534% .. ale procenta jsou jenom čísla... všechno se může změnit.. i když pravděpodobnost je malá...
meca & Agent007> No dobře no, nikdo z Vás nebude prostitut. Už se nechte být!
Nechcete to konečně někdo smazat ?!? Můj off-topic mažete, ok, ale tady toto není vůbec slušný thread.
No dobře no, nikdo z Vás nebude prostitut. >> A na to si přišel jak? Taky jasnovědec?
NECHTE TOHO KONEČNĚ.... Ne jako malý děti, ale jako mimina.
Mmchdm: co když jsem fakt jasnovědec?
No tak mu řekni, že bude štětka... ať mi konečně věří...
Michel Le> proc se do toho montujes? mne to prijde docela zajimavy :D
Pat» Protože. Mám k tomu důvody, které každého zrovna zajímat.