Co proti mě máte?

Já furt nevím co proti mě máte. Můžu snad za to jak se tady předvedla nějaká Niky?

Která miluje Tiziana Ferra, když umí italsky kváknout pouze "Buon Giorno!", jak jsem usoudila z hry kterou tak kritizuje. Tato hra nám má pouze ukázat jaká mafie je ,a že neušetří nikoho. Autoři si s ní dali pořádnou práci a myslím, že by jsme si měli vzít z příběhu hlavního hrdiny a jeho nejlepšího kamaráda, že si s ní nemáme nic začínat, jak dopadnout a že nikomu se nedá věřit. Tato hra má od tohoto druhu povolání odradit. Myslím, že tato hra je velmi propracovaná, má krásnou grafiku (kladu důraz na auta, která vypadají stejně jako ve skutečnosti, jen ty prototypy už do té doby myslím nepatří), je nádherně ozvučena, má poutavý příběh a dabují tam naši přední čeští herci (důraz na Marka Vašuta, kterej má úžasnej hlas). A že dabéry vybírali postavám přímo na tělo (například role Petra Rychlého byla jak na tělo šitá, občas trapnej, občas vtipnej ale pořád srandista).

PS: Proti Ferrovi nic nemám, ale spíš si povídá než zpívá. A ještě k tomu se s ním nedá ani zpívat (a radši jsem to nikdy nezkoušela protože on mele rychle a já bych si zamotala jazyk), ale některý písnïčky má hezký!
To je v prčicích, začlo mi to do kolonky Váš Email psát nějaký nesmysly!
<nevěřícně>To jsou v Mejtě všechny holky stejné?</nevěřícně>
Aha :) Ahoj Pate, ty náš psychoPate ;)
su rozdvojena osobnost a mam proxy
Povídám některý (asi dvě písničky, ale moc ho nemusim). Když řeknu některý tak to ješte neznamená, že ho mám na nočným stolečku ve zlatým rámečku a voslintanýho vod rtěnky. Nebo snad jo?
Rozdvojené osobnosti se dělají jinak ;) Nejlépe stylem: Já z domova, ty ze školy a oba jsme gogo.
No konečně jsem se toho mailu zbavila. Najednou mi to tam napsalo nějakej maïl, když já mám úplně jinej.
ad Pat: Omlouvám se neudělala jsem to schválně. Nechápu kde na ten mail vůbec přišli.
Nipal> vidis uz se to snazim zamaskovat ze to vlastne nejsu ja
Hele Pate karneval, si dělej někde jinde, tady masky nemají co dělat!
:-}]}]}]}]}]})
Pat >> Až ti začnou chodit maily adresované Tonye, nemohl bys mi je přeposlat? Ráda si počtu :-)

<imho>
Tonya, Niky a všichni z Mýta jsou jeden tvor. Pořád mluví o tom samém (Tiziano Ferro, Mafia). Sice k těm věcem zaujímá poněkud schizofrenický postoj, ale sloh se prakticky vůbec nemění.
</imho>
Co že, ty ses fakt zbláznila?
Když jsem si to co napsala přečetla (a to bude asi jen zlomek z toho), styděla jsem se za svý připojení. No jo ale když je nejlevnější?
Vždyť píšu, že imho :-)
Co si takhle pokecat no něčem jiném? (Ty řádky jsem psala kvůli studu, který mě zžírá) Co třeba o Rammsteinech a jejich supr klipu Amerika, co?
Supr klip Amerika mě zklamal. Ještě tak Mein Teil připomínal jejich původní styl a témata. Problematice, jako je Amerika, se může hudebně věnovat každej vohráblo...
Coca~Cola sometimes war
?X-D
Vono, když se na to podíváš, tak tě to docela pobaví. Indiáni co skákaj kolem totemu na Měsíci se jen tak neviděj! Nebo kosmonaut co hraje na kytaru, to taky ne. Pravda ale je, že to opravdu není jejich styl. Vzpomínám na Sněhurku v klipu Sonne - to bylo zajímavý!
Mne ta fráza "Coca~Cola, sometimes war" jasne hovorí, čo môžeme od Ameriky (USA) čakať.
?X0
To je velká pravda!
uááá, Niky je mrtvý téma..... proč zase vytahuješ zombíky z hrobů? (i když pod jménem Tonya)
stejný sloh, stejný pravopis, stejná témata, stejné myšlení...... ach jo :-(
žeby klon ?
Oni se zbláznili. Mám s kámoškama webofky, jdu si pokecat a oni . . . nebudu říkat co, byla bych sprostá.
Aha, takže je to nakažlivě? (ten tvůj sloh, témata, myšlení...) ? To se tedy Mejto má nač těšit - na psychopatologickou epidemii :|