Columbo,Weirdman: Ještě mám tři, tady se nedá normálně vydělat. Nedomluvíme se na stejných cenách za pozvánky?
DH >> Doufám, že to měla bejt ironie nebo něco podobnýho, pač teďka už nikdo pozvánku na gmail nekoupí ani za hezký slovo...
2meca>> <na jarmarku>prosím kupte si pozvánku na gmail.com za "prosím"</na jarmarjku>
Colombo > Myslim, že by se u tebe ani nikdo nezastavil ;-)
meca: to je ironie!(, ale na http://s.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&ID_forum=12409 je k zjištění, že někdo ještě chce pozvánku, alespoň na toho jednoho se můžeme domluvit. )
Daniel Hejduk : Když seženež lidi,co za ně zaplatí,nejsem proti...
Ale pochybuju,páč ji ode mě nechce koupit ani vlatní otec,že mu prý 250mb na seznam.cz stačí...To jdu skusit na babičku... :-)
Hale tak jesli na to ulovíš babičku, tak si bůh ;-) ...
meca : Jdu jí zavolat ... :-)
tak mi napiš jméno,příjmení a mail.
Triko Coracken: Potřebuji jméno, příjmení a e-mail. U mě stojí pouhých -0,5 Kč+bankovní poplatky. (s pozvánkou bys dostal padesátník)
Seznam má teď GIGA za 3 koruny takže není co řešit
No jo ... Seznam má vlatsně 1010 mb nebo kolik... fakt úžasný... ale jinak je úplně na nic....
Jenom zvětšili místo. Je to jako kdybys starýmu trabantu dal kola z ferarry a myslel, že bude lepší....
Natožto gmail má ( centrum bude mít ) trabanta s kolama z Ferarri, motorem z něčeho podobnýho a ještě s volantem z taky něčeho podobnýho, drahýho... dobrýho...
:-) nééé... to je @!#$ ;-) ... teda fakt ;-)
Nemate nekdo nahodou jeste volnou pozvanku na gmail?
sarkanik: [Za -1Kč+bankovní poplatky (s pozvánkou dostaneš 1 Kč navíc). ]:-D Co mám napstat do položek Jméno, příjmení, e-mail?
2sarkanik>mam-napiš mail, jméno a přijmení
to za to jako chcete takovi tezky prachy jo? tak to nevim
to za to jako chcete takovi tezky prachy jo? tak to si jeste rozmyslim..stoji vam to za to?
já si účtuju poplatek za připojení k netu-350Kč:-)
To byla legrace:-(
Jak tady někdo psal(Michael Le (aka apis)), že na Gigacentrum se jde dostat přes napsání na ten jejich odkaz jke to blbost akorát tě zařadí do katalogu. Už jsem tam přes 2 měsíce
chcete teda za to ty prachy nebo ne?
nic-je to free. Účet nemam a přes žádný složenky to hnát nechci:-). Napiš ,jméno, přijmení a e-mail a JÁ ti to tam pošlu. Chci se jich zbavit:-)