Daniel Ptáček
d_ptacek@centrum.cz
jestli to ještě někdo chce,ať napíše...
poslal by mi to teda někdo?
Už mam jenom jednu-Mike a Triko Croacken posláno
diky ale pise to ze to nepodporuje OPERU :-(
staci kdyz si to vytvorim v IE a pak budu pouzivat operu nebo mam proste smulu?
Ne-e... prostě to nepodporuje Opera... v Opeře to nerozjedeš.. .myslim...
aha tak to je na dve veci! a jakej je rozdil mezi seznamem a gmailem? kdyz ma oboji gb?
že GMail je zadarmo a kvalitnější(až asi na tu Operu-nemam), Seznam za 3Kč:-)
triko coracken: s registrací na Seznamu zíškáš sweb a lidé. Na google získáš skupiny. Seznam má 1010 MB, Google 1000MB. (1GB=1024MB)
DH > Srovnávat Seznam s Gamilem je asi jako srovnávat Velkou starou tatrovku s ferari ;)
Je jedno, kde je víc místa, MB sem, MB tam... ale prostě Seznam je stejně furt šílená, stfa funkční aplikace... kdežto... Gmail...
meca>Budeš mít kecy? Jestli jo, tak se těš!
jo ale kamos se se mnou porad hada co je lepsi ja mu rikam Gmail ale nikdy mu nedokazu rict proc...proc je seznam oproti google stara tatrovka?
a to jako dekud nebudu mit neco jinyho nez Operu tak mam na Gmail zapomenout?
opera je stejně fuj, pořiď si firefox
milster>mluvíš mi z duše. IMHO FF je nejlepší a možná i nejrychlejší Browser v Češtině:-)
Spíš rychlejší... Opera má zase mrtě ptákovin, které FF nemá...
ptákoviny-mě to stačí. Žádnej Chat aj. nepotřebuju. ICQ mi stačí;-)
meca:
Přesně, Opera má hromady zbytečných funkcí navíc a to jí dělá těžkopádnou a pomalou. Ať si každej používá, co chce, ale u mě jasně vede Firefox se svojí jednoduchostí, rychlostí a modifikovatelností.
milster > Ať si každej používá, co chce ... krááásně řečeno...
Btw. Funguje vám Gmail?! Mě jaksi taksi zkončil...
prostě otravuje.. píše:
Your session has expired. Please sign in again ... ať trájuju again jak chci tak nic :-/
Btw, mám něco k padesáti pozvánkám na Gmail.
Případní zájemci (pokud existujete :-D ), vrhejte své žádosti do mého Vzkazníku: http://freya.webz.cz/vzkaznik/
Pozvánek se dá nadělat pro všechny .. založit si nové řady poslat pozvánku a násobí se to
NO tak to já měl taky 50 ... ještě když sem se tam moch dostat... :-/
Dyť jo. Jenom je ám, tak jsem je chtěla udat.