meca: Jaký sry vole? To nebylo na tebe, tobě děkuju. Bylo to na tu "zlou část" tvýho mozku, která tě včera donutila hádat se.
sry >> sorry ;-). Teda IMHO . . .
Jesli myslíš todle... tak já mam celej mozek úúúplně v ... no ty víš kde. Takže to bylo na mě ... a budu se hádat dál, když budeš psát kraviny ;-)
meca: Nejsem tady, nemám čas se hádat, vše odvolávám, ale jenom do doby, než odpovíš.
Jsem tady, mam čas se hádat... můžeš začít ;-)
Pozvánku prosím pošlete. (někdo)
Jméno: Ondra
Přijmení: Morávek
Mail: ondrasek_2004@post.cz
Díky
ahoj prosím pošlete mi někdo pozvánku
jméno: ivana
příjmení: bucharová
mail: bucharova@moa-jc.cz
dekuji!
Columbo, Ivanka: Posláno
http://s.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&ID_forum=12409
gmail je na řiť! zkoušel jsem se tam zaregistrovat, poté co mi někdo poslal pozvánku a nedovolilo mi to žádný kloudný jméno... pořád něco na způsob jmeno.primeni.j a naopak... svinstvo...
áááááááá chce se mi spát... :)
Už sem poslal pozvánku co mi přišla po registraci dál:-)
honza > gmail je uchyl v tom, že povoluje až nákejch 6 nebo 5 znaků... ale jinak by ti to mělo dobolit všechno...
Colombo > a funguje to? :-)
Prosím taky někoho o pozvánku :)
Petr
CVRKAL
petr.cvrkal@petruv.net
Díky
co je to ten Gmail? kdyz na to sou nejaky pozvanky...
triko: Giga-mail. (by Google) pouhých 1000MB zpráv, antispam.
A ted uz dokonce pop3 over ssl.
Nj, to že neměl POP byl hlavní důvod proč sem ho nechtěl. Teď už POP má, a já už ho taky mám :) Výborný místo kam posílat zlohy, když nechci plácat místo hostingu...
a jak to funguje s tema pozvankama? to se jako nemuzes normalne zaregistrovat?
> a jak to funguje s tema pozvankama? to se jako nemuzes normalne
> zaregistrovat?
V podstate ano, jelikoz je Gmail stale ve fazi testovani, takze se timto zpusobem da limitovat pocet uzivatelu. Registrovat se lze jedine tak, ze ti nekdo, kdo jiz registrovany, posle pozvanku, ma ji-li k dispozici.
Hele a nevíte někdo, kdy bude na centrumu ta gigová schránka ?
Uz je, ale je to stejne, jako z Gmailem. Je teprve v beta fazi se spustou chyb. Muze ho pouzivat jen nekolik vyvolenych.
To je blby..
Mohli by taky posílat pozvánky :ú)
Nechce někdo GMail? Mam eště 2 pozvánky:-)
Taky jich mám 6...Chcete-li někdo nějakou tak pište jména,adresy,maily...
Ale koukám,že tu už moc zájemců není... :-)