tak jak? :}

Eagleeye: Jojo, SX1 je dobrej strojecek, dostals k tomu i pametovku?
Oblečení (ponožky a trenky jsou samozřejmostí), knihy a zapalovač ve tvaru šroubu.
Sám sobě jsem si nadělil mp3-player.
Společnost, která hostuje naše firemní stránky mi nadělila havárii jejich webserveru, ztrátu všech dat (MySQL databáze je samozřejmostí) a lakonické sdělení, že nebyla zálohována. Dík.
hanyZ: Jaky webhoster?
Jaky mp3player?
Kolikatery ponozky a trenky?
:)
1) ha-vel (který tímto samozřejmě maximálně sux a nenávidím je)
2) mp3-player hama 256mega + FM (http://www.hama.de/portal/action*2563/articleId*108037 - docela levný šuntík, ale nejsu Rotchild, zatím;)
3) Ponožky jednery a trenky taky jednery
#lama: jj, máš pravdu ;o) (lidi co mluví o špatný klávesnici neví co říkaj) :o)
Prozatimní 128MB, ale pekelně rycle jsem se přesvědčil, že to nestačí :o))))))
a tak si chci koupit 1GB (až se mi přikutálí penízky :o) )
Na XP 128MB opravdu nestačí. 192MB taky ne, ale to jen pro to, že widle uměj akorát žrát paměť :-(. Škoda. Jinak na linuxech jsem se 192MB ram absolutně spokojen a to mám naskinovaný KDE = největší žrout paměti...
Majkls: trochu OT :)
Eagleeye: ja mam 256 a nestezuju si, moc veci tam nedavam, ale mel jsem tam Shreka 2, docela pekny koukat na film na mobilu :)
Majkls: trochu OT :)
Eagleeye: ja mam 256 a nestezuju si, moc veci tam nedavam, ale mel jsem tam Shreka 2, docela pekny koukat na film na mobilu :)
Majkls: jj, to je z jiného soudku :o)

#lama: Ono se povídá, že 256 už většinou stačí, ale když už jí teď nemám tak rovnou půjdu do rezervy :o)
Já jsem právě koukal na snowboarďáky a s ostatníma věcma už mi zbývalo jen 2MB volných :o))))) ale stojí to fakt za to. Tenhle mobil prostě člověk musí milovat :o) Akorát ta baterka, to neni moc tahoun :o) Vydrží mi den, ale myslim, žebych ho dokázal zruinovat daleko dřív :o/ :o) Jak jsi na tom ty?
no jo. dyť sem tágo. ono je řeč o mobilech. Ale pokud vím, před takovejma 2 rokama ste byli rádi, že mobil vůbec nějakou paměť má... Teda jestli mě pamět neklame. Za chvíli to bude mobil/počítač. No on už to je. Jen ta paměť je ještě drahá. sem zvědav, kdy budou mít mobily HDD..
Majkls: Už mají

http://www.samsung.com/PressCenter/PressRelease/PressRelease.asp?seq=20040907_0000069353

;)
Eagleeye: Kdyz ho nabijim pres noc a rano jen vyndam z nabijecky, tak vydrzi v pohode cely den, ale kdyz je zaply pres noc, tak mu davam zabrat. Asi koupim lepsi baterku. Jsem zvykly na 5-7 dni vydrze (Siemens ME45)
#lama: jj, to je ono. Ja jsem teda predtim mel s55, ten sice tolik co me45 nevydrzel, ale proti tomuhle to byl master :o)) Meli by nachvili pozastavit vyvoj funkci a zemrit se trochu na baterky. Nereknu, kdyby to neslo, ale kdyz si tamhle Philips v pohode vyda moderni vecko, ktery vydrzi dva tydny, tak uz je to na povazenou ;o)
Kdybys nekde videl nejakou lepsi baterku tak rekni, ja jsem zatim videl vsude akorat 600 mAh a o ten opravdu zajem nemam :o))))))))))
Taky jsem dostal SX1 s pametovkou 256mb, ale uz bych bral taky vetsi. Jinak mam ted go data nonstop a je to v poho prohlizet stranky z mobil (poslano z SX1 :-)
Jo, mobilni internet je fajn, uz jsem proserfoval asi 25 mega :)
Doporucuju NetFront 3.1
Jo jo používám netfront je asi nej. Jinak RSS čtečka je taky super.
RSS ctecku nepouzivam, je jen jedna ne? (Ta v jave)
Tak koukám, že nás SXkařů je tu docela dost :o)
S Netfrontem máte pravdu, povídá se, že Opera je strašně pomalá ;o)
Já jsem to zatim využil jen ke kontrole osobního chatíku, ale počítám, že s příchodem školy a přesného příjezdů vlaků ČD budu mít co dělat :o)))))

Ondar: Taky máš stejného favorita v nejslaběí části? (baterka :o)) )
Eagleeye:
me nejpouzivanejsi softy:
- Netfront, WirelessIRC a AgileMessenger :o))
#lama: Pouzivam Rss ctecku Headline, je to normalni symbian aplikace.

Eagleeye: Baterka je fakt slaba nevydrzi mi ani jeden den. S celodenim pripojenim pres GPRS musim nabijet i dvakrat denne.
lama > hrajou dobre, ikdyz mam zatim skurvenou zvukovku :X , ale v pondeli mi prijde Creative Sound Blaster Audigy 2 Value ;) to uz snad bude better ...
ja mam 3650 (tiez s60) a baterka mi vydrzi dlho ;)), len skoda ze tam neni radio :(