torrent

ahoj jak se stahuje s torrentem? me to chvili stahovalo pak sem to musel prerusit a ted je tam akorat failed
Doporučuji používat ABC Bittorent Client. Torrenty ke stažení ti najde suprnova.org, isohunt.com, nebo google.com. Pokud to i nadále hlásí chybu, máš nejspíš vadný torrent, stáhni znovu soubor s příponou .torrent. (Nemohu vědět, jak ostatní klienti, ale ABC umí velice dobře přerušené stahování navazovat.)
ABC a Azureus, 2 dobri klienti.
ja mam nejakej BitTorrent ale nelibi se mi ze tam je nejaky UPloaded-xxMB hnedka pod downloaded...
http://www.zive.cz/h/Uzivatel/AR.asp?ARI=120528
Tak tak. Chvili se bude muset cekat, nez se zas servery rozjedou jinde.
torrent stejne sux, DC r0x
poison: jsem zastance DC, ale na neco je bitt lepsi.
jo, sou tam novjesi veci driv - pravda
Jj, treba porady z NBC sem tam stahoval, skoda, ze to zrusili.
me nejde o zadnej server me jde o tom program je v poradku ze to taky neco UPLOADUJE? ja to mam legalne na anarchyonline.com si to muzes zadarma (do 15.ledna) Stahnout a registrovat a neplatis mesicni poplaty rikaj tomu vanocni darek...
nevim jestli sem to dobre pochopil. TUTIBOTY ROFL? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ten UPLOAD je základem torrentu!To že nemusí být vsichi napojeni na jeden zdroj a stát ve frontě.Pocítače si navzájem vyměńujou stažený balíky takže jeden má první kus filmu a druhý konec.Když vypadne ten první tak si ostatní stejně ještě soubor doplněj vzájemně. Pokud máte omezená data jde upload v nastavení omezit ale kdyby to udelali všichni tak na tom celý torrent zvadne.
ach tak já se docela bál co to ode mne tak bere....
co to je TUTIBOTY ROFL?
mno mas flek re tuti boty. mozna sem na neco zapomnel ale jako.. nic sifon :}
tady se kazdej zblaznil
Triko Coracken: Škme?
kde pisoň?
Co je to maštaľ ? To je jako stodola?
na ircnete je chan #banik :D
a #pyco tam je taky? :)
ne :/
na ty supernove chtej zaplatit!
triko: suprnova je zavrena... uz par dni.
a je neco otevreny? a je neco zadarmo?