Spuštění Counter-Strike

:D Také se bavím. Jen tak dál. (Až na to, že já se bavím z druhé strany barikády, ale to je jendo) :D
O to vice se bavime my :}}}
>>Ypkis: Mno jako, musim podoknout, ze nas zatim vubec nic nerozhodilo a opravdu se jen dobre bavime. Fraze 'normalnich' lidi jsou mezi vyssimu sferami cyberneticke spolecnosti povazovany doslova za vtipy.

Lol, to je docela dobrá nadsázka, aspoň že je tu s váma docela sranda :-)
Nípal: Nípale, nechtěl bys mi alepoň podávat granáty? Ať se tam za tou barokádou moc neflákáš :-D
Treba tento tvuj vyrok budiz perfektnim prikladem.
Ypkis: Příkladem čeho?
hm taky nevim, ceho?
Ypkis mlží :-D
Nemusi secko vzdycky davat smysl.. (delam si srandu)

Odpoved: Pravdivosti meho vyroku na ktery reagoval, prece. Ceho asi jinyho :}
Ypkis a Pat: No já už jsem se na vás dvou vyblnul dost, nechť si vás zas dává někdo jinej ;)

http://sxmax.wz.cz/sXfiles/irc_log.txt

všimněte si, že Ypkis je podle Pata opravdu "lamka" a jak se na konci vzteká :)))
fakt hoši, dal jsem si vás dobře, můžu s čistym štítem odejít a dělat něco užitečnýho
Mno, jen sem se prekliknul, netusil jsem, ze forum neco takovyho umi, a jeste pribyl cudlik vlozit text co tam pastoval z clipboarda, tak sem myslel, ze uz to tuni (k horsimu:).

Kazdopadne, nedal sis nas nijak... do lamek si nadavame casto, a je tudiz cela normalni.

Ses proste chudak a nevis s cim prijit :}
sXmax> bez hrat cs :}

[16:57:59] -> [ukoncovac] VERSION
[16:58:00] [ukoncovac VERSION reply]: Opera M2/7.60 (Win32, build 7321)

nevim co si mam myslet o cloveku co pro irc pouziva operu :} hahah ted sem si te dal dobre hahahah su borec hahahaha ted sem te dostal hhhahaaaha SCOOTER YEAH!