Sojkovec: ale Ypkis a Pat se o to snaží
Je to zcela proste: IRC > ICQ
>> hm povidej, co se s icq da delat? dat nejakymu sulinkovi ignore nacez si zalozi novy konto a sere dal?
to jde u irc taky :D
ano, já si bývám na kanálku s dvouma aktivníma lidma, ale stejně mi to věčně krade čas.
To je mozna pravda, nicmene to samo o sobe nevylucuje pouzivani obou sluzeb naraz:
IRC + ICQ > IRC
IRC + ICQ + * > IRC
Z matikou nehnes ani ty.. :-)
S matykou pohne jedině Archimedes, ale museli byste mu dát pevný bod.
Je jako, jestli si koupit trikolku nebo motorku. proc oboje? staci motorka (IRC)
> Je jako, jestli si koupit trikolku nebo motorku. proc oboje?
S trikolkou se da jezdit i po byte a nezere benzin a nesmrdi :)
Ypkis:
>>Kdybych te dal do blacklistu, nedockal by ses nasledujicich odstavcu. Navic nemam blacklist, ale imaginarni ignore list :]
Oki, tak na ignor list, hlavně že víme o čem se bavíme :-)
Kdybych se nedočkal těch následujících odstavců, tak bych asi neusnul ;o)
>>Mno, cele to spociva v postupnem prinasenim pokrokvych nazoru mezi normalni lidi xD
Co k tomu dodat :-)
>>Patikovi neplatim ani nedavam nic, prijd mezi nas, casem nam das za pravdu. MY to muzeme dokazat.
To zní jak advertisment nějaký nový sekty ;-)
>>Nevim na co ted narazis, jestli na radikalni propagovani nazoru nebo negativnost ve vsemu, ani jednoho se v realu u me nedockas... ani nikde jinde v cyberprostoru. Na IRC je toto pro ostatni uzivatele samozrejmosti Mimo to ke vsemu negativni zarucene nejsem, ale muze se ti to tak zdat... s WinXP uz se firewall muze hodit, zvlaste lidi co nenachavaji nic nahode / paranoici ho oceni, to je zcela v poradku. Ale raci nez XP bych pouzival 2k nebo alespon 2k3. IRC mit nemuzes, jelikoz se jedna o protokol. A pokud na nem nejses jak jede komp, je ti to k nicemu {provokace{vtip}: coz je videt :D}.
XP používám rád, docela mi vyhovují. FW a antivir používám, ač nejsem paranoik, k tomu taky Anti-spyware software, protože se v oboru IT už něajko dobu pohybuji, a vím čeho jsou tyhle všechny sviňky schopné....a na platformě jako je Windows je to imho nutnost....vím že se jím nikdy 100% neubráním, ale aspoň jim to řádně znepříjemním....
Oki, omlouvám se byl to překlep, máš pravdu, IRC nemám, ale používám ho - občas - používám mIRC, jen tak pro úplnost....
>>Mno, podle me ses opravdu zcela normalni clovek tudiz lama. 100% ne, to bys este musel rict ze poslouchas pop/radio, rad hrajes fotbal a tak :]
Divil bych se kdybys řekl že lama nejsem :-)
>>Jinak o prazdninach mi bylo 15, vek patika nebudu publikovat. Moje osobni stranky naleznes na zabijak.info.
Já si říkal že je buď pod 15 nebo nad 30....a "patík" na tom bude s věkem podobně....no na ty stránky už jen čistě ze zvědavosti zajdu....
Pat:
>>lukys> tak teds me nasral. ses na tom stejne jak ypkis - nemam firewall, antivira, icq, cs. souhlasim s tim ze cs sux. proto su idiot. kdyz nekdo ma fw antivira, pouziva icq a cs hraje a haji ho je borec/normalni. pro ypkisa je naopak - stejnej pristup. mno jako byl bych radeji kdyby nekdo rozumne zduvodnil, proc ma avg a firewall a proc icq ruleZzZz - imo sux. flejm: DOKAZ ZE NE. (xDD)
Jen jsem se pozastavil and tím jak vehementně hájíš každý Ypkisův názor, a udělal si z toho srandu, nic víc....to že jsem tě "nasral" je docela upřímně jedno :-P
Fajn, tvůj názor je že CS je sux, jiní lidé (a já) ten názor nemáme - je potřeba to dále rozebírat? Každému co jeho jest...
Proč používám FW a antivir jsem vysvětlil výše, můj názor je prostě ten že je lepší to používat, obzvláště na platformě Windows - jestli ho používáte či ne, je váš problém....
Jak jsem psal, ICQ používám proto, že je na něm většina mých známých, ne proto že bych ho nějak šíleně miloval...a IRC používám taky, i když méně, protože tam většinou nemám co řešit.....
Netvrdil jsem že někdo je borec a někdo "debil" nebo "lama" nebo tak něco...jen jsem napsal svůj imho, a co používám já, jako ostatně teď.
Ž e jsi idiot jsem tam nikde nenapsal, alespoň ne přímo, takže mě nenapadej že jsem řekl něco co jsem neřekl...tedy alespoň ne přímo :-)))
KAždý má své názory proč používá to či ono, a aŤ si kdo chce používá co chce....a nutit někomu své názhory opravdu nebudu, vyjadřuji jen svůj imho...
Btw, nemám AVG, protože AVG je podle mezinárodních testů docela naprd...viz někde na www.viry.cz
>>to ze se ypkis vyjadroval dost vulgarne nikomu neberu - je to pravda a nelibi se mi to.
No zrovna si teď nevzpomínám, že by někde byl Ypkis vulgární, ale o to mi nešlo....řešil jsem jeho názory, ne způsob vyjadřování....
A slušně by tu měl mluvit každý, včetně tebe... protože inteligentní člověk se umí vyjadřovat i bez vulgarismů....každý si to přeberte jak chcete....tím nechci tvrdit že jsem kdovíjak inteligentní, ale prostě nemusím používat sprostá slova, urážky a nadávky všude kde to jen jde....
>>ted me vsichni odsuzujou jen proto, ze odkyvavam ze neco sux, proc by ne kdyz si to myslim. Ypkis rekne ze neco sux (nepocitam ze o nekom rekne ze je lama a debil xD) a ostatni udelaji to co dela on ted - urazi ho.
Já tě odsuzuji za to, že odkýváš každý jeho názor, a to až moc okatě...
A já nikoho neurážím nebo aspoň ne teda přímo, jde o to jak je kdo vztahovačný....:-)
>>hm vyjadrovani jak triletej :/
Tím chceš říct že se já vyjadřuji jako tříletej? Hmm....tak si nejdřív přečti tvoje a moje příspěvky, a pak ještě jednou popřemýšlej o tom co jsi napsal...a pak si znova povíme kdo se vyjadřuje jako tříletej ;-)
A pokud jsi mě chtěl urazit, nebo naštvat, tak se ti to nepovedlo....
Víš mě jentak nikdo neurazí, protože já jsem nad věcí, narozdíl od tebe ;-)
Ups, trošku delší příspěvek...ale to je těma citacema našich dvou oblíbenců ;-)
lukys: zbytečně dlouhý ;) stačilo by jen napstat
nejlamovatější lama Ypkis SUX
chodí si sem jen dost ubohym způsobem léčit svoje komplexy
Sojkovec: njn, spatnej priklad, ale zrovna me nic nenapada. proste dve prakticky totozny veci, ale jedna z nich toho umi 100x vic :> Pomoci mIRC si muzes naskriptovat _cokoliv_, kliden ten posahanej seznam s kytickama :D
sXmax:
Nebudu se k tobe jiz vyjadrovat, podobne arogantni ignorujici torzo lidske existence mi za to nestoji.
lukys> vyjadrovani jak triletej - sem myslel sebe v tom onom kontretnim prispevku. bla bla ze su idiot - nerekls to doslova, ale myslis si to a je to citit.
kdybys byl nad veci, mlcel bys.
sXmax> ypkis ja lama a sux... nejak nevim proc, muzes me to vysvetlit? nelecime si tady svoje komplexy, ypkis ma sebevedomi vysoky dost aji bez tohohle fora. puvodne sem se nechtel zapojovat, aby nedoslo k tomu k cemu doslo.. ale nedalo me to :} abys pochopil to co ti rikam, povim ti to tvym jazykem sXmax SUX A LAMA :}
odkyvam to co ypkis rekne, SAMOZREJME, kdyz se s nim v onech bodech shoduju :}
Ypkis & Pat: vy jste jak teplý bratři ;)
Pat: Ypkis je lama, protože neumí CS, to prostě tak je. No a SUX protože neumí postavit kompa. Kdyby neházel machry, tak je jedno co umí a co ne, ale takhle se mění situace.
sXmax> proc jak?
#POZOR lolovej odstavec
Pat: Ypkis je lama, protože neumí CS, to prostě tak je. No a SUX protože neumí postavit kompa. Kdyby neházel machry, tak je jedno co umí a co ne, ale takhle se mění situace.
#KONEC POZORU
z toho co nekdy nekde rekl nevyplynulo ze neumi postavit kompa, cti pozorneji :}
Ach jo. Připadám si jak ve zvěřinci. Abych to shrnul. Pouze první dva přípěvky jsou on topic. Ty ostatní by proto měly nést jiný předmět, třeba "Nenávidím Ypkise" apod. Bohužel, tady je někdo taková lama, že nechápe, k čemu takové pole předmět je, že jo, Ypkisi ;)
Jsou tu dva tábory:
Pat + Ypkis = (nechtějte vědět, co, já k nim domů nechodím)
vs.
zbytek světa = normální lidé
Objevuje se tu hodně vyhraněných slov, ale zamyslete se nad tím. Má cenu dráždit Ypkise (Pata), když:
vy víte, co je Ypkis (Pat) zač
Ypkis (Pat) nemusí vědět, co je zač, on prostě něco je
Pat (Ypkis) nemusí vědět, co je Ypkis (Pat) zač, protože jsou nejlepší kámoši a ti se přeci znají
?
Nemá.
Z toho vyplývá, že nemusíme pořád dokola psát, co je Ypkis zač (důležité je, že to víme my). Takže je zbytečné se jím rozčilovat, urážet jej a následně jím být uražen - nemá to smysl, každý z obou táborů se potom domnívá, že má pravdu. Ono mu to časem možná dojde samo, až mu někdo podvaačtyřicáté neodpoví na jeho slova. Dokud ho budeme upozorňovat, jakej on je, tak se bude královsky bavit a smát se nám do očí.
Nipal> nikdo te nenuti aby sis nasich zabomysich valek vsimal :} my taky vime ze je to nikam nevedouci, "smysluplna" debata, ale proc ne, proc bych delal neco uzitecnyho kdyz sem muzu psat blbiny? :}
Nípal: Naprostej souhlas.
Ale vim, že oni se u toho taky tak úplně nebaví a pěkně je to žere že je tady vytáčíme ]:->
sXmax> lol tak zrovna ty vytacis nejvic xDDDDDDDDDDD pak kdo je tady prehnane sebevedomej :}}
Mno jako, musim podoknout, ze nas zatim vubec nic nerozhodilo a opravdu se jen dobre bavime. Fraze 'normalnich' lidi jsou mezi vyssimu sferami cyberneticke spolecnosti povazovany doslova za vtipy.
Jak sem precetl tu hlasku sXmaxe (tuhle i s tim CS), malem jsem se udusil smichy, to docela nasere, to jo :]]]
jak by reko kdejake pochybne individum: nejaka nagelovana smazka me nemuze rozhodit
Spis kdejaky rozumny clovek.
Je to smutne, ale rozumny != normalni. Normalni je jen z hlediska tech rozumnych.
sXmax: lol ;o)
Nípal: to jsi napsal moc hezky, tak výstižně,a přitom tak aby ti na to nemohl nikdo nic říct...bravo ;-)
Pat:
>>lukys> vyjadrovani jak triletej - sem myslel sebe v tom onom kontretnim prispevku. bla bla ze su idiot - nerekls to doslova, ale myslis si to a je to citit.
Doslova jsem to neřekl, to máš pravdu....a na to abych tě označil slovem "idiot", tě zas tolik neznám, spíš jsem chtěl říct že jsi ty (a potažmo i Ypkis, beru vás skoro za jednoho), se svými názory tak trochu mimo....toto je prosím můj IMHO, tak mi laskavě nevyvracej......
Co se týká toho ¨jestli jsem nad věcí - jsem, ale tohle je zajímavá debata, a já se jí docela rád zúčastním....:-)
Jen se snažím naznačit, že se nenechám stáhnout k tomu, že bych jen plival nadávky....mám rád zajímavé a slušné debaty (rozepře) na určité úrovni, a tahle má doceal zajímavou úroveň :-)
Víš já se ti snažím vysvětlit, že já nikomu nevnucuji svůj názor....jen o zde prezentuji.....
Nepoužíváš ICQ? Jsem na Linuxu a nemáš FW ani antivir? Nehraješ CS? FAjn, je to tvoje věc, tvůj názor, tvoje volba...ale proto na tyhle věci nemusíš házet špínu, a urážet lidi kteří je používají....
Já se jen snažím o to, aby vám došlo že každý dělá (používá, poslouchá apod.....) to co má rád/chce/potřebuje. A vy nemáte právo to těm lidem brát, nebo jim za to dávat různá přízviska (lama apod.)....už chápeš co se snažím říct?
Pokud akceptuješ cizí názor, a uznáš že každý má svůj názor, a nebudeš tvrdě razit jen ten vlastní, tak tě hned lidé budou brát jinak.....
Sorry za opětovně dlouhej příspěvek, ale já to kratší prostě neumím :-)))