Spuštění Counter-Strike

cb> kdyz potrebuju neco vedet a nemuzu to najit tak pridu na #{tema} a zeptam se, na irc se kumulujou odbornici (ne nemyslim sebem, mne se taky nikdo na nic nepta). kdyz joinnu kanal treba nejakyho serveru muzu si popovidat s vic lidma nez s jednim zaroven. irc klienty maji imo lepsi prostredi (mIRC ma bezva scriptovaci jazyk). ale spis by me zajimalo proc icq nesux. rad se necham poucit.

adamson> jen ukazujes, jaky ses tupon, tvoje vec :}
tak vidis, moje vec, nekomentuj to
Pat a Mat: Jestli jsem to teda dobře pochopil, tak IRC je pro lamky který neumí hledat v google a jenom otravujou ostatní.

No jsem na vás hoši zvědavej, jak se budete chtít s obchodníkem dohodnout přes IRC ;)
ICQ je už skoro komunikační standard načež IRC je jako náhrada webového chatu.
tady by mel nastopit nekdo fundovanejsi nez ja. treba popravci :}

rikal sem KDYZ TO NEMUZU NAJIT.. promin ty jsi jiste takovy odbornik ze VZDYCKY _VSECHNO_ najdes. tvrdis o sobe ze nejses lamka. nevim, nekde jsem slysel heslo 'vim, ze nic nevim'...

nevim proc bych se nemel s odbornikem dohodnout pres irc. teda promin, na irc zadni nejsou, ti _PRAVY_ odbornici sou jen na icq, xchat.cz a JEDEN kteryho nebudu jmenovat na wz.cz/forum.

a bud te lasky a rekni mne, jak jsi dosel k tomu ze je irc nahrada weboveho chatu. zase to tu mame, kdyz je neco popularni (icq) je to zaroven dobry. tvrdis to i o windows?
Každopádně, mám-li si vybrat mezi centrumáckým xchatem a nějakým irc pokecem, beru to IRC ;) Ale nemám moc irc rád z těchto tří důvodů:

1) při více lidech je strašně husto, hovory se míchají a mnohdy se ztrácí, na co kdo odpovídá apod.

2) než nasmolím odpověď, oni už jsou v diskuzi dál

3) na ICQ na mě všechno počká, na IRC mi vše uteče a než naberu nit hovoru, tak musím nabírat ještě jednou.
Nipal> proto su na malym chanu kde ty lidi znam, stejne tam vetsinou jsou jen 2,3 lidi co jsou schopni aktivne kecat :)
Nipal, to ze nestihas je tvoje vec, mozna te to omlouva, ale ani ti to nedava pravo hazet na IRC spinu. Navic neni tezky se to naucit.
Pat a Mat: Proti IRC nic nemam, ale co máte vy proti ICQ?
sXmax> ICQ je už skoro komunikační standard načež IRC je jako náhrada webového chatu.

vazne nic?

to co mam proti irc sem snad rekl pokud si vzpominam.
To že IRC je na principu chatu je jak výhoda tak nevýhoda.
No a ICQ má taky spousty klientů, takže... ukaž mi nevýhody ICQ (chatovat se na ICQ taky dá)
na icq je taky plno spamu, na irc se to resi banama. chatovani je imho vyhoda a kdyz chcu tak privmsg.
Spamu? Ty jsi ale joker :) Kdysi možná. Opravdu si myslíš že se na ICQ nedá banovat? Ty vůbec netušíš co se s ICQ dá dělat a házíš na něj jen špínu.
hm povidej, co se s icq da delat? dat nejakymu sulinkovi ignore nacez si zalozi novy konto a sere dal?
A co takhle bloknout tvšechny příchozí zprávy od uživatelů který nemáš v kontakt listu? To že něco neumíš nebo neznáš neznamená, že to nejde!
ano, ale to pak muzes prijit o neco dulezityho, treba kamarad zapomnel heslo, udelal si novy konto, pise ti, ale ty ho neuslysis. navic icq nema kanaly ani.. skaredej neorganizovanej system.
No mě by jen zajímalo, jak se ten spamer dozví, že ho máš na ignore listu?
Je vidět, že už si měl s ICQ problémy, ale neuměl si je řešit, proto si utekl.

>> navic icq nema kanaly ani.. skaredej neorganizovanej system
tj, ICQ nemá kanály ani neorganizovanej systém, obojí není třeba ;)
A navic v tom protokolu je strasnej bordel a porad to meni bez zpetny kompatibility, kamos mel skript pro Irssi, a po mesici mu uz nelital...
a u tebe je videt, zes na irc nikdy nebyl :} ja sem icq nikdy nepouzival aktivne, jen chvilku nacez me doslo ze je tezce useles. reaguj na kamarada co zapomnel heslo ne na spamera. tohle reseni je neefektivni. navic na icq sou skaredy klienty a rekni proc system chanu neni potreba.
Škaredý klienti? Hm, tak to si jich asi opravdu moc neviděl. Já používam Mirandu IM a zdá se mi těžce v pohodě (i IRC na ní lze rozběhat).
jo rikam skaredi klienti. nejaky MEGA UF SUPER KLIK KLIK MENU nemam rad.
mam radeji veci co umi jedno ale poradne.
No mě teda zase nebaví zbytečně mačkat na klávesnici, když to zvládnu jednim klikem myšky. Technologie pokročili.
Imho je All in One výhodnější (třeba jako Opera).
zbytecne mackat na klavesnici. kdyz mam neustale ruce na klavesnici je je sahani na mys ZDRZOVANI nehorazny. ale kdyz te bavi klikat je to tvoje vec, ja radeji rychlost a kvalitu ikdyz na to musim mit vic softu (linuxova filosofie).
Pat: Uz si nekdy delal v nejakym graf. programu typu CAD nebo SolidWorks? Ne ze by to bez mysi neslo, ale ze by to bylo rychlejsi, to ani nahodou.
njn, každej rád něco jinýho, ale jak ICQ tak IRC jsou imho super záležitosi a můžou se skvěle doplňovat ne proti sobě bojovat
Vsak proti sobe nebojuji.