Spuštění Counter-Strike

mno CS je pomaly na kazdym stroji. kazdej nema tak bohaty rodice aby mu dali $$$ na supermoderni pocitacek, kazdej neni povolanim syn..
No já jsem si na počítač vydělal na brigádách, ale to vy flákači asi neznáte.
A na CS neni v žádnym případě potřeba "supermoderni pocitacek".
nevim kdo je vetsi flakac, jestli ty nebo ypkis. ale z nas dvou urcite ja a vubec me to neznervoznuje :}
Ypkis: se vsim spatnym o tobe napsanym se da jenom souhlasit.

pokud de o CS, respektive HL jako takovy, da se krasne hrat na PII/266

>>Win 2k by me jely v pohodicce, problem je v nekompatibilite jednotlivych komponent.
tim chces rict jako co? podle me je tohle akorat dukaz tvy debility, ze neumis dat dohromady pocitac

ohledne Doom2 - to byla/je/bude skvela hra porad. kdyz uz to ale srovnavas s CS, tak by me zajimalo kdy bylo nejaky mistrovstvi/soutez v hrani Dooma

>> Skilly: Docela solidne ovladam Visual Basic
tim chces oslnit koho?

si proste myslis ze kdyz se dokazet pripojit na IRC tak si nadprumerne inteligentni jedinec

Pat: ze ty chodis na IRC za Ypkisem casto zejo? zacina to bejt poznat
Vida, dalsi ICQ genius.

Netvrdim ze neda, ani jsem nikdy netvrdil. Tema kvalitnima hrama sem myslel stary poctivy hry na ktery je muj pocitac moc dobrej, The Lost Vikings, Commander Keen 4, Tyrian. vim, ze to jde vselijak zpomalovat, ale neni to idealni.

Malo zname veci mohou byt kvalitnejsi nez megapopy, ver tomu. Na turnaje stejne nechodim, hraji to pro zabavu.

S visual basicem nikoho oslnit nechci, ale s fastclipem (fastclip.zabijak.info) uz se mi to povedlo, ac neni dokoncen.

K ty inteligenci se radeji nepudu vyjadrovat a v dobrem ti odpoustim.
CS je snad nejgeniálnější hra. Není originální svým nápadem, ale není dítěte, který nehrál někdy známou hru "na četníky a zloděje". V podstatě z toho CS vychází a propracovává základní myšlenku do nejtitěrnějších detailů (lokace, zbraně, osoby, úkoly) a obohacuje a některé velmi originální myšlenky jako např. že tvoje výbava závisí na tom, jak hraješ (systém nákupu) atd.

Dobré je na tom také to, že se jedná o týmovou hru, takže je nutná týmová komunikace a spolupráce. Mezi zkušenějšími hráči se pak rozvíjí taktika a strategie. Prostě v CS jde vyhrát mnoha způsoby a žádný zápas není stejný. Je spousta klanů, co tuhle hru hrajou a umí ji nejspíš mnohem líp než já.

Pakliže je tak oblíbená, co ti na ní, Ypkisi, vadí? Někdy mám pocit, že mluvíš do něčeho, o čem nemáš páru a asi to není jen můj pocit.

Pokud si myslíš, že je CS pomalý, tak tě zklamu. Se sníženými detaily je schopen běžet snad na čemkoliv (tipuju od 300 MHz vejš), vždyt jej taky pohání Hlaf-life engine pocházející z legendárního Quaka 1, což je natolik stará věc... A pokud i nadále se ti ta hra zdá moc pomalá, zkus cs2d, je to counter-strike ve 2d provedení a je to podobná pařba, jako bulánci (akorát lépe ovladatelná). Tenhle Counter Strike 2D by už měl běžet rychleji.
>>CS hrajou sami idioti :(
jenom vyjadřuješ názor. Když chceš vyjádřit názor, musíš říct :
Counter-strike se mi nelíbí, protože... (jsem trapák s blbým počítačem.)
Zatím se Ti směju, ale až to tady všechny přestane s Tebou bavit, tak si odhlasujem, aby jsi byl na IP black listu. WZ to neubíží, protože tu web stejně nemáš. A taky si zjistím, jak se jmenuješ a kde bydlíš a přijdu Tě zdeformovat.
statisticky, jen ti tupejsi rikaji veci stylu 'si te najdu a neco se ti stane'. _FAKT_. popri to, zduvodni to
Cokoliv co reknu muze reprezentovat muj nazor. Imho je defaultne on, prirozene.
I u mě je IMHO defaultně ON,

Pat:
máš pravdu, <ne>měl za tím být velký smajlík, jenom je teď nedělám moc rád.</ne>Nemělo to tam být vůbec.
A byl to blbý výrok, jsem si toho vědom.
Adamson:
>> A taky si zjistím, jak se jmenuješ a kde bydlíš a přijdu Tě zdeformovat.

Už jsme si ho oťukli:
ypkis@rulor.com
Jiri Novotny
Boreticka 6
Brno
62900
+420544225802

uděláme nějakej tah ne ;-)
juj... oťukněte i mně, ať vím, jak na tom jsem s utajením ;)
(sXmax: je to fakt on? já ho neznám, ale fakt, neděláš si kozy?)
Nipal:
Utajni spociva v tom jestli das fake udaje do whoisu domeny.. ja jsem nastesti krytej docela solidne. Takze jestli nemas domenu druhyho radu nic ti nehrozi, teoreticky, krome toho, co si napises do profilu atp. Podle IP se stopuje taky dobre, ale jen jestli mas verejnou. Grapesc.cz vsak pusobi docela malo rozlehle

sXmax vypada jako tezkej frajer, ale neni nic snazsiho nez vlizt na whois.sc a napsat jmeno moji domeny. a taky se mohl rovnou zeptat :)
Ypkis: divil by ses, ale přes jeden nebo dva dobře mířené dotazy na příslušných instancích mne vypátráš raz dva, ale samozřejmě, že přes domény to půjde horko těžko (žádnou druhého řádu nemám). A takhle to platí o všech - stačí chvilka trpělivosti a dost času na vyptávání kolem ;)

Grapesc opravdu působí málo rozlehle, zhruba tak Chomutov, Louny, tak nějak.
Mno, on hlavne malo kdo muze a bude oficialne poskytovat osobni udaje... jinak vymamit to z pratel, to uz spada do soc. eng. a to je jina kapitalko, ale je to take moznost.
Ypkis: já jsem to nezjišťoval, přišlo mi to na ICQ, tak jsem to jen zveřejnil
Borec :]. Mno, prisel na to ocividne cb..
Ypkis: No já bych se už na tvym místě nesmál!
No nedá mi to nereagovat...

Nejsem člověk kterej by si z lidí rád dělal nepřátele, ale u Ypkise dobrovolně žádám o zařazení do jeho už velmi obsáhlého blacklistu...

Víš, přijdeš mi jako docela inteligentní člověk, nebýt tvých, jak to říct diplomaticky, "velmi zvláštních názorů", když jsem je četl poprvé, myslel jsem že máš jen "prudící den", že si chceš trošku zaflamovat, to se každýmu občas stane... ale když je čtu poněkolikáté, došlo mi jaký opravdu jsi...a upřímně tě lituji....neustále v opozici, "odborník" na všechno, jeho názor je nejlepší, kdo nesouhlasí je lama, kdo souhlasí je Pat (pokus o vtip ;o) ).... docela by mě zajímalo, jestli tvé chování je jenom póza, nebo jestli jsi takový i v reálném životě - v tom případě asi nebudeš mít moc přátel, že?
Snad kromě Pata, který ti hodně zřetelně a docela brutálně leze "tam kam slunce nesvítí"....jen by mě zajímalo co z toho má, to mu platíš, nebo ho snad za to živíš? Nebo mu platíš v naturáliích?

Nechápu že sem vůbec chodíš....snad kromě Pata tě tu všichni docela hodně nesnášejí, a/nebo nebo z tebe mají dost velkou legraci...

Btw, abys měl do čeho se strefovat, tak používám firewall i antivirus, mám WXP, mimo jiných prohlížečů hodně používám i IE, hraju hodně CS, Call of Duty a CoD: United Offensive, hodně používám ICQ, protože na něm je hodně mých přátel a známých, a i když IRC mám, mám ho rád, tak na něj chodím jen občas...

Takže zcela určitě jsem podle tvého názoru 100% lama...

Nejsem z těch kteří se do někoho jentak navážejí, jsem docela tolerantní a umírněný člověk. Tebe jsem si tu na WZ všiml teprve před pár hodinami, ale už tě dost slušně nesnáším, a řadím se k hodně početnému táboru podobně smýšlejících lidí...

Dotaz: mohl bys mi napsat kolik je tobě a kolik Patovi?

Nechci vyvolávat flame, jen jsem ti chtěl napsat svůj názor, a dát ti trošku důvod k zamyšlení, proč tě někdo po přečtení několika tvých příspěvků začne silně nesnášet....
Je mi jasné, že mi dáš co proto, vytasíš nějaký "inteligentní" názor, ale s tím se holt musí počítat...vážně se nad sebou zamysli.
Kdybych te dal do blacklistu, nedockal by ses nasledujicich odstavcu. Navic nemam blacklist, ale imaginarni ignore list :]

Mno, cele to spociva v postupnem prinasenim pokrokvych nazoru mezi normalni lidi xD

Patikovi neplatim ani nedavam nic, prijd mezi nas, casem nam das za pravdu. MY to muzeme dokazat.

Nevim na co ted narazis, jestli na radikalni propagovani nazoru nebo negativnost ve vsemu, ani jednoho se v realu u me nedockas... ani nikde jinde v cyberprostoru. Na IRC je toto pro ostatni uzivatele samozrejmosti Mimo to ke vsemu negativni zarucene nejsem, ale muze se ti to tak zdat... s WinXP uz se firewall muze hodit, zvlaste lidi co nenachavaji nic nahode / paranoici ho oceni, to je zcela v poradku. Ale raci nez XP bych pouzival 2k nebo alespon 2k3. IRC mit nemuzes, jelikoz se jedna o protokol. A pokud na nem nejses jak jede komp, je ti to k nicemu {provokace{vtip}: coz je videt :D}.

Mno, podle me ses opravdu zcela normalni clovek tudiz lama. 100% ne, to bys este musel rict ze poslouchas pop/radio, rad hrajes fotbal a tak :]

Jestli vam to udela radost, udelam SUX a RULEZ list, abyste vedeli co je gut a do spatny XD... ke vsemu zduvodneni na nekolik stranek a pujdu zase o dum dal, ale to uz by nebyla takova zabava.

Jinak o prazdninach mi bylo 15, vek patika nebudu publikovat. Moje osobni stranky naleznes na zabijak.info.
Dalo by se rict, snazim se dat lidem alternativu.

To co je pro vas nutnost, je u me zbytecnost... a muze byt i u vas.
lukys> tak teds me nasral. ses na tom stejne jak ypkis - nemam firewall, antivira, icq, cs. souhlasim s tim ze cs sux. proto su idiot. kdyz nekdo ma fw antivira, pouziva icq a cs hraje a haji ho je borec/normalni. pro ypkisa je naopak - stejnej pristup. mno jako byl bych radeji kdyby nekdo rozumne zduvodnil, proc ma avg a firewall a proc icq ruleZzZz - imo sux. flejm: DOKAZ ZE NE. (xDD)

to ze se ypkis vyjadroval dost vulgarne nikomu neberu - je to pravda a nelibi se mi to.

ted me vsichni odsuzujou jen proto, ze odkyvavam ze neco sux, proc by ne kdyz si to myslim. Ypkis rekne ze neco sux (nepocitam ze o nekom rekne ze je lama a debil xD) a ostatni udelaji to co dela on ted - urazi ho.

hm vyjadrovani jak triletej :/
Ypkis/Pat: kdyz teda ICQ sux, mohli by jste teda jednej hloupej lame co ICQ pouziva denne, objasnit v cem je IRC tak skvely? oproti ICQ vyhody jsou jaky?

rad se necham poucit
http://mapy.centrum.cz/index.php?BBOX=3620350%2C5452924%2C3621698%2C5454047&SELECT=service3.service%283620955%3A5453581%29&c_mapsize=5&c_activemap=582786&c_route_type=time_uni&c_center=3621024%3A5453485.5&c_adrid=220417&c_autonum=1&c_mapname_a=Bo%F8etick%E1+6+%28%E8.p.+4133%29%2C+Brno&c_layers=cl_obj_layer_cor&c_mapsize_last=4&layers=cl_obj_layer_cor

=Ypkis

>>prijd mezi nas
:-))
satanisti? :-))