Nej webzdarmí web 2004

Mám podezření, že Garofano byl buď násilně odstřižen od internetu nebo zavražděn :-(
hanyZ >> nevim, co je horší... ;-)
2hanyZ: taky jsem přemýšlela nad něčím takovým... Jestli ale nemá přístup k netu, tak ani můj mejl nepomůže...
Thalia: Ještě chvíli počkáme. Přinejhorším bychom museli soutěž přesunout na jiný web. Pokud teda někdo nezná heslo k nww.webzdarma.cz ;)
Hm, je to dost divný. Asi se mu fakt muselo něco stát, tohle není normální. Vyhlásit soutěž a pak se vypařit.
Klid, dyť on to tam jasně píše. Má to být za rok 2004? Má! Tedy nejlépe za celý. A uzávěrka má být 25. listopadu. Předpokládám, že prvního možného 25. listopadu, tudíž za cca 11 měsíců a něco k tomu, no. Tak co vám na tom ještě není jasné? Aha - Garofano! No, tak ten má do té doby zaslouženou dovolenou. &->)
No je pravda, že je to web roku 2004, takže se může vyhlásit klidně na Silvestra, ne ?
Mno ale píše tam něco o tom, že jedno kolo trvá tejden nebo ještě víc... takže nevim no...
2Revealman: jj vyhlásit se to může klidně až na Silvestra, ale někdy se taky musí hlasovat a na to už zrovna moc času nezbývá...

2Zdenek: pokud jde o to, že to má být za celý rok, tak slavík se taky uděluje už teď a nečeká se do konce roku ;-)
2Thalia: njn, tak bych nechal vyhlaseni na 26.3. spolecne s Cenami Thalie, co ty na to?
2Zdenek: ó ano, udělím mimořádnou čestnou speciální cenu Rumpál 2004 za Nej Webzdarmí Web pro umělce na internetu! ;-)

Teď už jen aby proběhlo to hlasování...
Měli jsme na baráku problémy s mikrovlnnou anténou, takže jsem byl náslině odtřižen. Teď už by to snad mělo být v pořádku.

Takže první kolo se konečně může rozjet.

Uzávěrka hlasování přesně za týden.

V případě jednostranně vedeného souboje to utnem dřív, abychom měli dříve vítěze.
Garofano: Zdravim! Už jsme o tebe měli trochu strach;)

Nuže, nechť Mortal Kombat započne! :D
Odhlasováno, okomentováno :-)
Freya: Sice se možná název jakpsatwap ohřívá ve slávě jakpsátweb, ael na druhou strnu je hned podle toho názvu jasný o co jde.
a jaky stranky teda budou souperit?
01. htttp://musicmatch.euweb.cz
02. htttp://jakpsatwap.kvalitne.cz
03. htttp://czechgames.wz.cz
04. htttp://typografie.wz.cz
05. htttp://foxcentrum.mysteria.cz
06. htttp://progforum.wz.cz/index.php
07. htttp://armyburza.wz.cz
08. htttp://sg-atlantis.wz.cz/index2.php
09. htttp://civilizace.mysteria.cz
10. htttp://bassg.wz.cz
11. htttp://tonik.webz.cz
12. htttp://bundeswehr2.wz.cz
13. htttp://moorhuhn.wz.cz
14. htttp://kolodeje.wz.cz
15. htttp://elis.kvalitne.cz
16. htttp://cidabro.wz.cz
17. htttp://freya.webz.cz
18. htttp://meca.borec.cz
19. htttp://miira.webz.cz
20. htttp://blahapet.wz.cz
:-O proboha... tak teďka sem torchu mimo... jak se proboha hlasuje?!
http://nww.webzdarma.cz/index.php?hop=hlasovani
To sem pochopil ;-) ... Ale prostě ať hledám, jak hledám, nemůžu najít způsob, jak mám hlasovat... Nebo já nevim... Já to celý prostě nák nechápu! To se bude na každou dvojici jeden tejden?! To tu budem do příštích vánoc ne?
to meca: soustredene se divej na adresu tebou zvoleneho webu, treba sila vule pomuze
to garofano: poradil jsem dobre nebo by to chtelo nejakej cudl?
Je tam ochrana proti vícenásobnému hlasování pomocí IP (když už má odhlasováno, nezobrazuje se hlasovací formulář), takže jestli má někdo zdílenou a náhodou z tý IP už někdo hlasoval tak má smůlu.
Popřípadě napište hlas sem.
:-) hmm... tak to je úžasný ;-) ... ta já sem v pytli...
A nepočítáš do toho i hlasování v tom testování na začátku? Z mé ajpiny těžko někdo hlasoval, a přesto nemám jak dát hlas. Není to zvláštní?
Ha, po par dnech jsem zase tady a ono uz to jede!:) Mam ten samy pocit jako Zdenek prede mnou - ze do toho blokovani IP pocitas i to zkusebni hlasovani... Poradne to zkontroluj, taky se mi nezda ze by z moji IP nekdo hlasoval, i kdyz jista si byt nemuzu...