<HTML>Sanchez: libi se mi tvoje reference, jsou kvalitne graficky zpracovane, rozvrzene a presvedcive :)</HTML>
Já už jsem se asi nestihl přihlásit, že ? Mám kabat.aktualne.cz...teď už je pozdě co ?
a co tak, aby se zabránilo vypadnutí hezkých webů v pavouku, tak ty weby tím pavoukem prohnat vícekrát? Alias std soutěž, ale to je na hodně dlouho. Nic méně, konec konců by to nemusela být krátkodobá soutěž.... A nejlepší web teď by nemusel být nejlepší za půl roku. Je to návrh....
A co tak, aby už to konečně začlo?
Já těch 20 webů klíďo vyberu. Ale budu zaujatý a stranný (opak nestranný). Kdo další se hlásí do poroty? ;)
Třeba já, jestli nebude někdo proti :-)
Protože já sama se této soutěže neúčastním, tak budu samozřejmě nezaujatá a nestranná ;-)
Já to taky risknu. Taky budu stranný. A nevím jak mi to vyjde s časem... A nehodlám se moc často přepínat o IE.
Ok, tímto se oficiálně vzdávám účasti v soutěži, aby nebylo možno pochybovat o mé (ne)strannosti. Takže už jsme tři. Jako 4. navrhuju Ondřeje Hejmu! :o}
Slibuji, že nebudu stranný nýbrž nestranný. Budu zapojatý a ne předpojatý. Ke všem webům budu přistupovat bez předsudků, pouze se zásudky.
K tomu mi dopomáhej. Buch!
Každý teda vybere 20 webů a z těch se za pomoci překřikování, nesmyslného argumentování, nadávek a seriózních připomínek vybere 20, na kterých se všichni shodnou. Co vy na to?
Chtělo by to:
- Freyu do komise
- nějakou Garofanní reakci
- začít
Slibuji na svou šest!
Souhlas, akorátže pokud zůstaneme jenom tři, tak toho <citace>překřikování, nesmyslného argumentování, nadávek a seriízních připomínek</citace> bude docela hodně:-) Protože chci vidět, v kolika webech se v prvním kole shodneme ;-))) Hm a to naše dohadování bude veřejný nebo neveřejný?
Taky nevím, mám-li se vracet k webům, který mi dnes už na úvodní stránce hazejí 404 nebo Nepovolený přístup... Rytíř politická mrtvola? To si ještě rozmyslím!
Thalia: Klidně by mohlo být i veřejné si myslím, co?
Takže bych to normálně prodrbal někde na fóru.
Případně i skrzevá e-mail nebo instant mesidžink ?
Jinak bychom si mohli dát sraz i někde u piva, leč to je asi nerealizovatelné. Já za MzM do Brna nepojedu a pochybuju, že někdo pojede za mnou do Ostravy:D Předpokládám, že Thalia je odněkud z Čech (?)
Tohle by neklaplo.
Na 404 se vykašlat, imho...
Jo, jde o to, CO hodnotit. Jako vzhled, obsah, technická stránka, přístupnost, .. já nevím, třeba tisknutelnost, ... Ale jak rozumně zhodnotit obsah, třeba "o nějaké hře" k osobním stránkám, to nevím. Každá oblast hodnocení by taky mohla mít váhu, pak by se to posčítalo a vypadl by výsledek. => 404 by mělo hodně špatné hodnocení stejně... design webzdarmího 404, předpokládám nikdo hodnotit nebude.
No možná by se to mohlo probírat přímo na fóru nww... i když je na můj vkus poněkud úzké (já vím 800x600).
2HanyZ: z Brna :-)
2MzM: přesně tak, bude to oříšek srovnat to, ale Superstar taky nakonec vybrali že ;-) Taky čím víc parametrů bude člověk hodnotit, tím to zabere víc času. Já asi nebudu mít náladu prozkoušet všechny weby v různých prohlížečích (mno uvidím) či je tisknout. Máme možnost vybrat 20 kandidátů, tak se nám tam snad všechny ty obstojný vejdou :-)
MzM: Je třeba hodnotit všechno, co jsi vyjmenoval. Vždy to bude subjektivní. Ale na některých věcech se snad dá shodnout. Jde asi o vyváženost všech těchto atributů.
Menší oprava - spíš 640x480 ;-)
hanyZ: zaradis muj web do sve dvacitky, kdyz te nadplatim? :-D
Tonik: Bez obav. O tvém webu jsem byl rozhodnut už dříve. Kapříci už plují, chachá ;)
404 může být přechodného technického charakteru, takže možná druhý pokus ob dva dny
Má-li být webzdarmí, tak bych jednoznačně vyřadil ty, co nesplňují podmínky ZdarWebma
Thalia: To fórum je vážně klaustrofóbní, řešil bych to raděj tady. Takže jdu vybírat:) A ne že založíte s Markem nějakou brňenskou lobby ;D
Tonik:http://www.kompost.cz/clanek/71251?PHPSESSID=3703948f2f435a60c5f15b789a7d7df3
3.obrázek odshora :)
aha! napred mi to teda nedochazelo, protoze mam plnou hlavu komplexnich exponencial a silenych vzorecku pane Fouriera, ale pak jsem to udelal jako se skriptama: cely jsem to preskocil a precetl si konec. a hned mi to bylo vsechno jasny! jo, kdyby to tak fungovalo i s tema skriptama...
Tonik > Doufám, že ti nevadí, že jsem z tebe udělal jakýsi pseudoprotokol...
Tonik:http://www.atd.
Jsi něco jako "view-source", ale nevím, co děláš :D
Nevím, co další porotci, ale já už tu dvacítku skoro mám :)
Nakonec to nebylo zas tak těžké. Je tam dost balastu, abych tak řekl. Bohužel se stalo to, čeho jsem se obával. Rozhodoval jsem se především podle vzhledu a formy. Jakmile to mělo odpudivou formu, obsah jsem do hloubky neřešil. Mno, ještě to projdu jednou a pak to sem když tak pejstnu...