Eagleeye: doufám ;) nečím si ten můj hlas zasloužit musíš ;)
stálo by za to nějakej kalendář. aby člověk věděl, kdy se o jakejch webech bude hlasovat.
No, zatím tu máme první vyrovnaný souboj. Konečně trocha napětí:) Jo, kalendář by byl fajn. Stejně jako informace o tom, které weby už postoupily a klidně i skóre každého duelu. Ať je to tam pěkně všechno.
Elis: taky koukám ;o) to bude ještě opravdu napínavé :o)
Bude. Dal jsem tam svůj hlas, abych to trošku napnul. Teď je to 10:10 :D
No, jelikož toto kolo stále nechce nabrat konce, nastavil jsem ultimátum říkající: "Nechť stránka internetová dosaživší 20 hlasův jako první, vítěznou vzejde !".
Tak to vypadá, že máme vítěze...:)
A co takhle udělat ještě hvězdnou pěchotu?:)
Elis: Vyber 5 webů a já to zařídím....
Vypadá to dost jednoznačně, i když se tuhle volbu nechápu :/
Johny: Já taky ne. SG je imho mnohem lepší web. Možná jsou lidi ovlivněni vítězstvím Civilizace v ÁBíČkovské soutěži ;)
Je to věc názoru. Vždycky přijdou do pranice dva naprosto vyrovnaní soupeři, tak se nedivte :|
I kdyby šli proti sobě naprosto graficky hnusnej web, kterej se všude zobrazí stejně a pěkný web, který se ale rozpadá v jednom z prohlížečů, tak mu hlas prostě dát nemůžu, a nechápu toho, kdo tak udělá.... :(
Garofano nám už zase usnulo... Nebo že by mu tak dlouho trvalo vyhodnocení?
23:13 - co z toho plyne, kdo vyhrál, těžko říct ;-)
Nebo mu došly baterky v kalendáři...
Zdeněk, stač mě jen popstčit, nebo trochu nakopnout ;-)
Další kolo.
Jestli nový kolo, to abych trochu předělal web(vep). Co?
Dyžtak: založte na to nový téma
Nemělo by to mít i hvězdnou pěchotu? Už mam dva adetpy, viď Columbo :)
Hele, hele, hele mam nový a to: www.hrynastahnuti.wz.cz a ty se mi vyvedli líp. Až na to, že mi to tam zobrazuje: jednou text blbě, ale na HDD to je dobře, a někde se mi zobrazuje text, i když nemá, za což taky nemůžu, protože v kódu nic není, co tam nepatří...
Takže Columbo má do hvězdný pěchoty dokonce 2 adepty! ;-)
Garofano: Vždyť řikám, že mam dva :D
Columbo: :-D
Garofano: Možná by nebylo od věci, abys už ty dvojice "předpřipravil" a nechal je vyměňovat automaticky. Ubyla by ti práce a popostrkovačům taky, navíc by to jelo bez zdržení :o))
kámo hlasuju pro colubusa vyhraje na cely care.... uz ste ho nekdo zapsali?
To skaff>Jako do hvězdný pěchoty?