Nej webzdarmí web 2004

100% nepočítám, viz. Freya, ta taky hlasovala jak v prvním tak v druhém, já taky.
jo a jestli teda muzu poslat hlas tady, tak hlasuju pro JAKPSATWAP. KVALITNE.CZ

duvod: na ty druhy stranky jsem se jednoduse nedostala... tohle:

<script language="JavaScript">
<!--
tipo = navigator.appName;
if (tipo == "Microsoft Internet Explorer") brw = "exp";
else brw = "net";
if (brw == "net") {window.alert('Omlouváme se, ale prohlížeče Mozilla, ani Netscape nemají oprávnění vstouptit na stránku');location.href="http://www.seznam.cz";}

je zakladni poruseni pravidel pristupnosti, coz je IMHO snad nejdulezitejsi kriterium pro hodnoceni.
Elis: To každopádně! Já taky dávám hlas wapovým stránkám
Garofano: já bych řek, že tam ty IP počítáš, nebo mi řekni, kdo hlasoval pod mim IP...
Já sem taky z Jarovnet a tady je sdílená IP, takže možná já. hehe
no ale jestli to funguje takhle, že pak spousta lidí nemůže vůbec hlasovat, nebylo by lepší to zabezpečení ošetřit nějak jinak? nechci do toho moc kecat, ani těmhle věcem moc nerozumím, ale fakt by to nešlo vyřešit líp?
Příští kolo ošetřím teda pomocí cookies....
No možná by bylo taky dobrý logovat spíš než cookie IP adresu + X_FORWARDED_FOR, nebo jak se ta proměnná menuje. tím odpadnou tyhle problémy, protže cookie - já tu mám třeba 3 prohlížeče a 2 operační systémy na jednom PC.
<HTML>Garafano:
>>Toť vše, a abych ukázal, že sem machr: XHTML 1.1 valid.

Tohle mě dostalo, presne takhle si tuhle informaci predstavuji.</HTML>
Snažím se hlasovat z práce, od mé kanceláře má klíč akorát vrátnej a uklízečka a mám pevnou IP. Tak vám nevim.

Jó, a hlasuju taky pro jakpsatwap.
Zdenek: A tomu říkáš nějaká záhada zamčeného pokoje? Prostě hlasoval vrátný nebo uklízečka. Možná hlasovali společně, hmm.
Ty dva bych ti přál vidět ;-}
Tak první kolo jasně vyznělo pro jakpsatwap, takže frčíme dále!
Web czechgames.wz.cz byl diskvalifikován kvůli přesunu hostingu z webzdarma někam pryč.
:-) dobrý,ale moch bys trochu zaktualizovat.... "Takže konečně se podařio zprovoznit první kolo soutěže, uzávěrka hlasování při vyrovnaném stavu je 18.12.2004:" ... správnou atmosféru tomu dává: "1. kolo"

... a hele myslíš, že to do konce příštího roku stihneme?
Schválně, kolik tady bude příspěvků, toto po dlouhé době oblíbený thread ;-)
Nojo, na to sem pozapoměl.

Snad stihneme, jinak se z toho stane evergreen ;)
Super, diky moc za hlasy, ktere jste mi nadelili pred Vanoci :o)
Chybí mi tam nějaký výpis už proběhlých hlasování.

A výrazně by bodl i RSS kanál, abych věděla, kdy se tam co děje... :-)
Staré hlasování je v databázi, bude.

RSS? hmmm, uvidim.
jj, RSS by bolo fajn
Já bych řek', že to RSS by neměl být problém. Mohl bys to klidně jednou týdně nadatlovat i ručně. Je to otázka minuty...
:-/ Tak koumá, že se to nějak opět zaseklo...
To víte, svátky, cukroví, atd...

Frnčím dál!
Díky všem za poslané hlasy :o)

Nípal: V nové verzi bude volitelná šířka sloupce pro povídku ;o)