Nej webzdarmí web 2004

HanyZ: jj dyť to píšu pod tím ;-)
Já to poslal skoro ve stejné chvíli jako ty, no... ;}
Já vím... ;-)
Tak už jsem to napsal Garofanovi i do diskuse na nww.webzdarma.cz
Garofano, Garofano, co jste nám to provedlo? Uvrtalo jste nás do soutěže a nyní jste se stáhlo!
Tak co se děje. Každopádně pavouk bude, jinak odhlašuju svůj web. Žádnej výběr 20 nebo podobný nesmysly, ale hlasování. Tak do toho!
Thalia: To snad není finálová dvacítka ale prvních dvacet webů, nebo snad ne ?! :-o
Stejně vyhraje Freya (IMHO)
Nechte toho remcání, bylo vybráno 20 webů. Stížnosti se nepřijímají ;)

Johny: finálová dvacítka = prvních dvacet webů

Já: Pavouk bude mezi těmi 20 weby (Připadám si jak magor, mluvit sám k sobě(?) )

blahapet: Nic není rozhodnuto předem! Ale na své imho máš samozřejmě právo :)
www.rypar.wz.cz
www.rypar.czweb.org
GolEms : Pozdě...
GolEms: Upřímně řečeno, s tímto ->

http://hanzypage.czweb.org/grafika/rypar.gif

bys imho díru do světa neudělal...
Tak jakpak to pokračuje?
Těžko říct, poněvadž Garofano stále mlčí...
Thalia: Třeba by mu měl někdo poslat mail. Možná si z nás jenom dělal srandu ;D
HanyZ: srandu snad neeee :-). Ale na jakej mejl mu napsat? Že by 20webu@nww.webzdarma.cz? ;-)
sheetpiano(zavináč)seznam.cz ? viz. webspot.wz.cz :-}
www.pokegym.unas.cz
www.hogwarts.czweb.org
www.riza-do.wz.cz
Pozdě
Mě by hlavně zajímalo, co se vlastně stalo s Garofanem ;o)
Nojo, ňák to chcíplo... škoda:(
Snad se nej webzdarmí web roku 2004 dozvíme alespoň do léta 2005 :o)
Koukám, tu se děje věcí. Web nemám přihlášen a přihlašovat nebudu, už taky proto, že nejsem ani nejlepší, ani nejhorší, ale hlavně je třeba dát prostor lidem, které neznáme ;) Web jsem tedy nepřihlásil, takže kdyby se náhodou Garofano neozval, můžete se zkusit (kdo to tu má na svědomí, hanyZ?) spojit se mnou, rád vypomůžu a byl bych pochopitelně nestranný. Moje ICQ viz moje houmpejdž - zejtra odpoledne budu stoprocentně onlajn.

Ad soutěž ABC... nevím, nesleduju, nezajímá... ábíčko už jsem neviděl asi rok. Našel jsem si lepší časopis, ačkoliv nemá žádné vystřihovánky - VTM Science & Technology, jestli znáte, však je určen především pro mne :D
Tak, konečně jsem si ve volné chvilce vzpomněla a napsala jsem teda mejl na adresu co psal HanyZ a uvidíme, co z toho bude...