Zdenek: jasně, třeba tam máš nějaký neotřelý nápad, který ti to vyhraje.
Ikonka se mi moc dělat nechce, takže jestli někdo chce dát na svoji stránky ikonku, ať si jí vyrobí ;-))
To s tim nasazováním by bylo prima, jenže to bysme museli udělat ještě jakési předkolo, což bude akorát zdržovat. Příště můžeme nasazovat podle letošního umístění, nějak se začít musí.
A překlep tam na truc nechám 8-)
Vzhled; kod; ctivost; inf. hodnota; pristupnost; atd. , popřemýšlím nad tim, jak dlouho by mi trvalo to implementovat. Když to bude do 10min. tak to udělám, jinak sem línej.
Marek: Smůla, může ti to akorát přidat k obsahové stránce celého webu.
Che, doufám, že stihnu upravit ten web před tím, než bude uzávěrka. :-))))))))))))))))
Na tom co říká hanyZ něco je. Pokud bude náhoda opravdu blbec, klidně se pak můžou všichni hlasující chytat za hlavu, koho že to vlastně protlačili do finále:) Zdá se mi ten systém trochu nespravedlivý.
Ještě jsem teď testovala, jak je to chráněné proti opakovanému hlasování. Po vymazání cookies a historie se mi znovu hlasovat nepodařilo, pochvala:) Jen by mě zajímalo, jak je to zabezpečené? Dočasné blokování IP? Zkusím to ještě za chvíli:) Tohle je hodně důležitá věc. Určitě by se našlo pár lidí, kteří by si posílali hlasy a za každou cenu by se proklikali k vítězné trofeji... Většina přihlášených má určitě smysl pro fair play, ale počet webů se rozrůstá čím dál víc, a člověk nikdy neví....:(
Garofano >>
http://freya.webz.cz/nww/1.ico
http://freya.webz.cz/nww/2.ico
...jestli ti některá přijde snesitelná, použij ji :-)
Btw, na tom webu by někde měl být kontakt na autora. Chtěla jsem ti to poslat mailem, a ono nic :-(
Elis: Je to chráněný přes IP, trochu diskriminace lidí se sdílenou IP, nebo domácích kompů s více uživateli, přemýšlím, že to ale udělám spíš přes cookies. Kdo si dá menší práci, obejde v klidu oba systémy.
Freya: Ta 1. je moc pěkná, hned jí tam hodim. Díky!
btw: kdy bude uzávěrka:-)?
No, snad každé zabezpečení se dá nějak obejít... Důležitý je, že je to zabezpečený podle nejlepšího vědomí a svědomí autora. Takže OK:)
Dostane vitez alespon domenu I. radu? .-)
Když najdeš sponzora, kterej to zacvaká....
Pomooc.
Je to trochu nedomyšlené, těch webů je hrozně moc. Myslel sem, že každému souboji bude věnován tak jeden týden, jenže to by jen samotné 1.kolo trvalo skoro rok, takže vítěze bychom znali tak za 3-4 roky.
Druhou možností je nechat jeden týden na hodnocení jednoho kola, jenže zase v jednom týdnu hodnotit 56 soubojů mi přijde taky trochu přehnaný.
Nějaký nápad?
Co třeba to omezit jen na známkování bez komentářů, pak by se to možná dalo.
Každej tejden hodnotit deset dvojic podle stejných pravidel? Za dva měsíce bude první kolo, za třetí měsíc druhé kolo a za další bude hotovo.
Co třeba udělat to jako na MSvH - skupiny, osmifinále, čtvrt., semifinále, o třetí místo, finále.
Akorát nevim, jak by se dělali ty skupiny....
To chce hodnotit rychleji. Za měsíc bude spousta webů vypadat jinak jak teď. Co tak uvrtat 3-4 lidi, kteří to "oznámkují" a v případě shodnosti známek udělat pavouka?
Jsem pro, uděláme komisi, která vybere 10 webů, které si to rozdají podle původně plánovaných pravidel.
Takže kdo se hlásí?
Tak vyberte aspon 20 webu.Vzdyt tam je strasne vyrovnanejch webu a kdybyste z nich vybirali jenom 10,tak se vsichni budou hadat,ze ten ci onen je horsi nez ten muj a tak.Vzdyt to znate.20 webu priblizne ze 120 je podle me tak akorat.
Prosím upravte někdo (myslim admina) ten muj web v prihlasenejch.
Jsem tam místo www.revealman.webz dal wwwrevealman.webz.cz
Přesně tak, 10 webů ze 120 je podle mě taky hodně málo. Těch 20 se mi zdá lepší. Aby mělo šanci víc lidí, vždyť jinak by to byla soutěž jenom mezi ostřílenými rádci z WZ, a to jen některými:)
Do komise bych se klidně přihlásila, ale vzhledem k tomu, že můj web v tom jede taky a k dalšímu přihlášenému webu mám velmi osobní vztah, asi bych nedokázala být nestranná, i když bych moc chtěla... Takže navrhuju sestavit komisi z lidí, kteří jsou tak nějak mimo dění:) Napadlo mě, co třeba Richard a Míra, když je to soutěž WZ?:) Pokud by na to teda měli čas...
Teď koukám na nww.webzdarma.cz, co je to tam proboha za ohavnou vstupní stránku? která ještě k tomu odkazuje na index.php? To bude asi jen nějaká nepozornost, nebo se tam zrovna něco přetváří... doufám:)
Tak dobře 20 webů.
Řikal sem si, že s tou objektivitou to bude horší. Tak kdo je tady s adminama zadobře, nechť se jich zeptá, zda jsou k tomu ochotni se propůjčit.
Koukám, že se přihlásil i mira :)
Neměla být uzávěrka 25.?
No jo dnes je 27. a uzávěrka nikde
Tak se to trochu protáhlo, jenže teď nevim, kdo vybere těch 20 webů. ?
Pochybuji, že by se našel někdo dost důvěryhodný pro všechny soutěžící, kdo by navíc riskoval, že si znepřátelí majitelé těch 121 webů. Co takhle udělat toho povouka pro všech 141 webů, z kterých se utvoří losováním 70 dvojic a jeden náhodný web postoupí přímo. To samé se udělá pro zbývajících 71 webů, až jich zbydej jen 9. No a pro ty se udělá bodovací tabulka hodnocení podle designu, obsahu, přístupnosti, atd... Může se sice stát, že v prvním kole na sebe narazí dva vysoce kvalitní weby, takže tenhle systém neni naprosto objektivní, ale furt je to lepší, že teď 2 týdny vymýšlet bůh ví jak komplikovaný způsob soutěže. Navíc asi nikoho, kdy by vybral těch 20 nejlepších webů, neseženeme. Jestli se na jedno kolo nechá týden a další týden na "tabulkoidní" soutěž, bude to celé trvat 5 týdnů. A jestli se pojed tahle soutěž někdy příště, bude se v ní už moci nasazovat podle výsledků té předchozí, takže to bude objektivnější.