Nej webzdarmí web 2004

IMHO každej má nějaký svoje kritéria, podle kterejch se rozhoduje...
Třeba kompotodmaminky.wz.cz bych možná i hlas dal ;-)
no pockite, ted to vypada, ze nemam validni web. on afaik validni je... pravda, "jenom" html 4 a este k tomu transitional, ale mam k tomu svoje duvody. prepis na xhtml je v planu, ale zatim celkem v nedohlednu... ze tvorba vzhledu neni moje silna stranka jsem uz psal...
jinak jsem se dival do logu pristupu na svy stranky. celkem tam z nww prislo 15 ip adres, z toho 9 si nekliklo na zadny odkaz.
Toniku popravdě rozhodování o těchdle dvou webech neni vůbec jednoduchý. hlasovat nebudu. Například tvoje stránky se mi narozdíl od freyiných pod konquerorem zobrazí. Ale Freya má zase lepší design. Nemíním to dál rozpitvávat.
Tonik: Jo jo, to svědčí o tom, že na ten obsah asi nikdo moc nehledí. No co se dá dělat. Jinak nevšim jsem si, že by někdo pasl, že nemáš validní web.

Mě se líbí to přepínání vzhledů, osobně preferuju ten světle modrý. Stejně tak u freyi se mi víc líbil ten světlejší web.
kurna, sice nemam zadnou sanci na zisk trofeje NWW "Rumpál 2004", ale prihlasim se :)
Kyk: Ty máš hodně solidní návštěvnost :-o
co treba udelat, aby tvurci prave hodnocenych webu mohli regovat na komentare...
ukazat nekde pocet prihlasenych webu by se urcite taky dalo
Hodil jsem tam ten počet a docela sem byl tim číslem překvapenej.

Reagovat můžou buď zde, nebo na fóru tam ;-)
aha, ono tam je vlastne forum ;-)
Garofano: diky, sam se divim :-)
Kdo a jak to bude hodnotit? Třeba neskončím poslední. (-;
Marek z Markova> u me ses vitez uz ted.
Pat, teď si vůbec nejsem jistý jestli to myslíš ironicky nebo ne. Ale na vítězství to není. Akorát jsem se díval a poslední bych fakt skončit nemusel. (-;
Marek z Markova> nemyslim to ironicky :}
Garofano: VYtvoř nějakou ikonku.
Marek:
Pat má pravdu, tvůj web je jeden z mála, který jsem poctivě pročetl na posezení ;)
Můžu se přihlásit i cizí web umístěný na wz?
Bude to favorit!
He klidně, těžko budu kotrolovat, jestli ho přihlásil skutečně jeho majitel.
Ok v tom případě přihašuji http://external-services.kvalitne.cz
Garofano:
Vymaž prosím ten jeden odkaz na exterlnal na nww.webzdarma. Díky.
Dyžtak odstraň ten co nefunguje ;-))
Garofano, kdy už to vypukne? Začínám být nervózní a už chci hlasowacz;)

Jak jsem tak přemýšlel, když už to bude fungovat na principu jakéhosi tenisového pavouka, tak by to ještě chtělo vymyslet nějaký systém nasazování.
Přijde mi to trochu nefér, že na sebe můžou narazit dva naprůměrné weby a jeden z nich musí vypadnout, a na druhou stranu na sebe narazí dva podprůměrné lama-weby a jeden z nich se tak každopádně dostane dál než web, který je o dost kvalitnější. Takže nějaký ne-zrovna-úžasný-web se může dostat třeba až do finále, pokud bude mít haluz a ty dobré stránky se vymlátí mezi sebou...

Mmchdm. http://wwwdiehappy.wz.cz/ by to chtělo taky opravit...

A na: http://nww.webzdarma.cz/index.php?hop=hlasovani máš překlep: ...k tomhule systému...

To já jen, aby byly stránky naprosto dokonalé :)
Mohlo by to hlasovani byt trosicku slozitejsi,
napr. nejaky formular na jednotlive polozky hodnoceni.
(vzhled; kod; ctivost; inf. hodnota; pristupnost; atd. ) hlasovani jako ve skole, z toho potom vypocitat prumerne ohodnoceni. Pak ma sanci i hure zpracovany web se spoustou uzitecych informaci oproti sice peknemu, ale jinak nepouzitelnemu webu.
milster:
== Pat má pravdu, tvůj web je jeden z mála, který jsem poctivě pročetl na posezení ;)
bo tam toho moc není, tak se to čte rychle. (-;

a co když je kousek webu jinde jak na rootové adrese?
Mám na markovo taky tenis. Jako: markovo.wz.cz/tenis. To se do soutěže přihlásit nedá...
Když si tu tak čtu, tak zdá se nezáleží ani tak na obsahu ani na designu ani na validitě. Toš bych se moh přihlásit i já...