No tohle je úplná erotická seznamka - ještě bych mohl napsat číslo někam do bordelu.....
TO číslo je zde:
border: 1px solid blue;
Máte holku? Vypovídejte se ! Co vás na "nich" nejvíc ser... - štve ?
Elis: LOL
Holku nemam. Az sezenu nejakou XHTML 1.0 Strict validni, tak mozna, ale jinak na ne nejak nemam naladu ani cas ;)
Ja nemusim validni holky.... - spis kozaty :-D
:D
Abych tak nějak spojil oba Čvachtovy dotazy do jedné odpovědi ...
Nejvíc mě na nich štve, že v současné době žádnou nemám )-:-)
Ne že bych se nějak zvlášť snažil a užíral se tím. (zatím:) Ale faktem je, že ty, které by o mě stály, o ty nestojím já a ty, o které bych stál, nestojí o mě. Klasika ;)
Mno, bojím se, že s validní holkou bude mít problémy MSIE, protože si neporadí s tímhle stylopisem:
kozy {
velikost: velike;
}
aby to fungovalo, musel by se dát hack:
kozy {
_velikost: 150%;
}
bohužel při zoomování zůstává ňadro vyobrazeno stále stejně velké, což znamená, že při přiblížení se ňadro vzhledem ke zbytku světa zmenší. dá se to samozřejmě ošetřit JavaScriptem, možná by ale bylo lepší a jednodušší (pro nás, líné povahy) ztrestat uživatele MSIE špatným modelem:
kozy {
_velikost: 0.00000000000001 %;
}
rozhodně to ale není nic ke koukání v LYNXU (každopádně i slepci mají právo si užít svět, a tak jim dejte aspoň nějaký alt - třeba "Pravá" a "Levá"... případně: "Ohmatejte si plastičnost našeho modelu") ;-)
:-D ty krááásko, kam jsem se to dostal....
Ja nestyluju, ale programuju:
(deklaraci tridy neuvedu, je tajna :o))
$f=new baba;
$f->kozy("tak-akorat"); // zadne velke jako vsici tu, zas na to nejsem
$color=Array("bile", "cerne", "modre", "cervene");
$f->spodni-pradlo("pekne", $color);
$f->pozadi("prijemne"); // nevim jak jinak popsat
$f->charakter("hodna-milujici");
$f->BFU(false);
$f->sexy(true);
$f->naha(true); // :o)
$f->make();
Tohle mi staci
ad otazka: nemam a ani nepotrebuji, zatim
Hehe nejste vy náhodou programátoři?:D
Schválně, co odpoví Freya ;-}
Jenom aby neodpověděla: jo, mám jina webovkách, tuším je pod ní napsáno "obješená" :-o (-;
#lama... bohužel parser hodí na tvém skriptu error, protože pokud definuješ spodní prádlo, nelze nastavit naha na true :( lze ale nastavit svlekaci na true ;)
Co se týče toho, zda mám holku, tak dobrou náladu mám právě proto, že nemám holku ;)
Zdenek: Freya neodpoví nic, ta se sem zdá se štítí :D
nenestesti ne, jsem plachy onu vyvolenou oslovit xD
Pat: Ale momentalne zadnou vyvolenou nemam ;)
To mi připomíná geniální hlášku z filmu "Jáchyme, hoď ho do stroje", kdy Luděk Sobota vysvětluje, proč "jeho kamarád" není schopen vyjevit milované prodavačce v bufetu své city:
"Když on je... On se vás... plachej"
x-D
Satane, hod ho do stroje r0x.
No já sem na tom teď psychicky velmi dobře = nemám holku
Ale hlavně bych na ni neměl čas
1. neměl jsem
2. nemám
3. nebudu mít
*> tak to ses na tom hodne spatne