Screenshoty desktopu

Michael Le> velmi pekne
Ypkis >> Diablo? Pošli mi tu korunu mailem ;-)
Diablo jednicka, jednicka, je dulezity.. Aaaa, se mi vybavila moje zaprasena 486, kde se to obcas solidne sekalo, ale stejne sem to dohral...

Mail imho neni urcen na prenos fyzickych veci, takze dyz pribalis tutorialek pro debilka, proc ne :)
Butcher vládnul dokud ho neskolila má obouruční sekyra. Taky si na jeho namachrovanou hlášku pamatujeme...
Stačí, když ji oskenuješ v nějakém pěkném rozlišení, já už si ji doma na ten kovový plíšek vytisknu ;-)
Freya: Prosímtě, mohla bys přestat odesílat příspěvky ve stejnou dobu jako já? Děkuji.
By te prislo draho, a hlavne by ti to nikde neuznali :}
Ypkis: Prosímtě, mohl bys přestat odesílat příspěvky ve stejnou dobu jako já? Děkuji.
ja ji za tu korunu klidne neco prodam, kdyz se zastavi :}
Pat: Prosímtě, mohl bys přestat odesílat příspěvky ve stejnou dobu jako já? Děkuji.
hanyZ: Prosimte, mohl bys drzet hubu? Dekuji.
hanyZ: rofluts! jak to delas?
F5 synku, bajny a mocny tot nastroj nejen otravujicich lidi.
Ypkis: Ty blbe. To sis nevšiml té náhody? 3x odešlu příspěvek a třikrát ho zároveň pošle někdo jiný. To mi přijde docela zajímavé...
Tonik: to takhle položíš prsty na klávesnici a mačkáš ty písmenka :D
Ja tam vidim zcela jasne rozdily.
No dobře, Deedxovi už to psát nebudu. Přestává to být vtipné...:)
a já se tak těšil.... :-(
lol
hovno stabilnější!Nic stabilnějšího než DOS není!
Deedx: Pochop, že si nechci rozlobit Ypkise...

Mimochodem. Zajímaly by mne ty jasné rozdíly (pakliže to bylo na mě):

21:07 vs. 21:07
21:09 vs. 21:09
21:11 vs. 21:11
21:18 vs. 21:18

A docela by mě zajímalo i to, jak bych to mohl dokázat s použitím klávesy F5. Díky.
Proste f5, f5, f5,.... HA! POST! ctrl+v, ODESLAT! su god! :}
ale proč by to dělal? pro ukojení sebevědomí? to asi ne...
Samozřejmě, že jsem to tak nedělal. Takova pičovina může napadnout jenom notorického prudiče. Prostě náhoda. Musel bych být imho hodně rychlý a tak trochu Nostradamus, abych to tam poslal těsně předtím, než to tam poslali Freya, Ypkius a Deedx. Díky.
Ypkis ne Ypkius samozřejmě...
vypadalo to poeticky ;)