Aby si kazfy mohl zvetsit velikost ,ale aby treba zaplatil jedorazove treba sms-skou 5Kč nebo jiny maly poplatek
kdyz by si to zaplatilo treba jetom 50 000 (z 120 000) uzivatelu dalo by to 5x50 000 = 250 000 to by bylo dost na zkvalitneni sluzeb
Rados: Aby si každý mohl zvětšit velikost? Čeho? Penisu? Tady se probírá nové fórum. Jsi off-topic.
hanyZ: za bůra no nekup to....
Sorry,nepomyslel jsem na to,že by někdo mazal negativní příspěvky...
On asi myslel za 5 kč si zvětšit prostor pro web...Ale tohle je WEBZDARMA ,protože je to zdarma,nemyslím,že na tohle admini přistoupí,když to má bejt zdarma...
Přesně tak. Když chceš placený hosting, zkus www.webzamensipoplatek.cz
Já s tím threadem nedám pokoj, dokud se k tomu nějaký admin nepřihlásí! Chápu, že upgrade serverů je důležitější věc, ale fóra jsou také důležitá věc. Co se děje, když se neupgradují servery? Přiznejte se - pracuje na tom novém fóru někdo? Nebo jsou dva měsíce přípravy příliš krátká doba na realizaci? Jsou tu tací, co by rádi věděli, jak jste na tom s novým fórem daleko.
Jo já jsem taky jeden z těch, co by rádi věděli, jestli se "tam u vás" něco děje . . .
Jo, chtělo by to nové fórum. Postupně jsem už snížil ze svých "požadavků" :-), teď bych uvítal hlavně dvě základní věci:
1. Možnost editovat svůj příspěvek - když se teď někdo splete, tak musí hned pod to psát nový vysvětlující příspěvek. Ještě horší je když udělá gramatickou chybu (překlepem) nebo překlep, který snižuje srozumitelnost příspěvku. Pak jsou dvě možnosti - nechat to tak a riskovat že budu za blbce, nebo opět přidat další příspěvek.
2. Lepší detekování nových příspěvků - závislé na uživateli a ne na PC.
Návrhů bylo vyjmenováno dost, spíš tu chybí nějaký Richardův příspěvek do tohohle threadu poslední dobou.
Ale když to shrnu (pozor, dlouhý příspěvek, ale já jsem ukecanej od přírody):
1) označení threadů za solved, flamewar, ohodnoťte apod., dále sticky thready
2) velký červený nápis HLEDAT, nejméně desetkrát vypsaný na horní straně fóra a dvacetkrát u pole pro vepsání příspěvku
3) hned na hl. straně odkazy na nejpalčivější FaQ
4) trochu více moderátorů, třeba jen v rámci sekce
5) pseudotagy - aspoň na code a odkazy, možná i zvýraznění strong
6) editace vlastních příspěvků
možná:
7) uživatelé s avatary (nevidím důvod) a počítáním příspěvků (n00b by poznal, kdo je více vážený atd., ale pozor na nechutné spammery a Sámery)
8) u uživatelů ICQ kontakt, emailová adresa, signatura (signatura imho překáží)
Richarde, žiješ? Jak jste s tím daleko?
<HTML>Ziju :)
Mam toho rozdelaneho vic ale na foru pracuju prubezne.
Je toho namyslenyho tolik, ze to rozhodne neni otazka par dnu.
Nechci ale mluvit v casovych terminech, protoze kdyz jsem rekl ze novy forum bude, tak bude!</HTML>
a chtelo by to taky udelat kicky za spammování... jako kdyby nekdo napsal stejny dotaz 2krat nebo vickrat do ruznych threadu tak by mu nebyl povolen pristup k tem threadum.... a taky dobu pobytu na diskusi.... jinak kdyby se tam hodilo i to co rikal Nípal tak by to bylo nejvíc v poho... :)) peace
Nevim, jestli to už bylo řečeno, ale bylo by dobré udělat stránkování threadů, aby se ty dlouhé tak dlouho nenačítaly.
btw, jak ste s tím daleko?
sem si zvyknul :). Akorát bych možná snad přidal funci předformátovanýho textu. jinak mi nic neschází.
No já bych právě stránkování nedělal... to je úplně strašný.. takhle máš všechno po ruce...
Souhlasím s mecou, stránkování je zbytečnost.
přesně, třeba na grower.cz mají stránkování a je to hnuss... přes 6000 příspěvků v threadu a je to na hov....
jo a hlavně tam dát, kolik hodin strávil uživatel na fóru, kolikrát se přihlásil, kolik příspěvků napsal (tyhle info samozřejmě veřejný), potom by to chtělo přidávání lidí jako friends do svýho uživatelskýho profilu a pak seznam elity - prostě lidi co jsou tady už pár tisíc let :))
No tak ne :) ale určitě to chce zlepšit přehlednost fora, alespoň ty odkazy na předchozí příspěvky
A třeba taky soukromé zprávy...
skaffe, hodiny nenaměříš a stejně nejsou dobrým ukazatelem. Stejně tak počet příspěvků - někdo může nechutně spamovat (zlatý časy, kdy tu řádili Čvachta a holky z Mejta), někdo jenom radit o HTML... prostě další nicneříkající údaj. Zda má ten člověk popularitu, poznáš tak, že ti poradí s tvým problémem a nevynadá ti apod. a že se často objeví v tématech, která čteš. Friends... člověče, nejsi ty náhodou ten, co chce, aby videopřehrávač uměl opékat topinky? Přátele máš přece na ICQ ;)
Quinix, soukromé zprávy směle zajistí ICQ, takže by stačilo u sebe uvést ICQ ;)
Soukromé zprávy = smrt fóra, protože jej to může ucpat, imho ;)
Jéééé.. holky z mejta... to byli časy :-/ ;)
nýpal :) : jj taky že sem navrhoval kick za spam :)
Nípal: No to je pravda :) Ale hlavně aby už to bylo...
Nevím, zda to tady nebylo, necetl jsem to cele, ale pro jistotu to uvádím:
Třeba by mohli admini přidat položky na ICQ# a třeba MSN MESSENGER
msn se moc nepoužívá, imho stačí ICQ ;)
alebo aj na Skype - dostava sa coraz viac do pozornosti ...
Hlavně by to chtělo čudlík s nápisem "Dela: drž hubu!" ;)
Duso: to máš pravdu… už o něm mluví i lamy :/ Prostě se šíří a šíří, ale ke mně se to jaksi ještě nedoneslo.