<b>Nové fórum! Nápady vítány</b>

Mno všici chcete to přihlašování, ale četli jste si ten thread "kniha o css"? Autor v ní píše něco v tom smyslu, že ví, že to sem nepatří, ale do sekce HTML by së musel přihlašovat...

Mno a můj návrh je: ... hlavně bych to nedělal moc složitý...
"... hlavně bych to nedělal moc složitý..."
Tak jest. Resp. přeplácaný...
Přeplácáný to bejt nemusí. Ale musí se z něj na první pohled jakákoliv lama dozvědět, jestli je opravdu třeba se ptát, když už odpověď zazněla bez jejícho přičinění... ;)
> Profily uživatelů... ještě avatary a mohli bysme rovnou navrhnout phpbb ;

S avatary nesouhlasím. Chci jednoduchost!
To Richard:

Tak to sorry, ale tam sem se nikdy za dva roky nepodíval.

Petr
<HTML>>co chtějí/budou měnit?!

to je prekvapeni...
ale predevsim se prekope cely system fora, vylepsi se moderatorske funkce a nektere z navrhu co jsou zde se jiz planovali a budou.
Jde predevsim o prehlednost a jednoduchost (nemluve o rychlosti, s cimz profily napr. s fotkou nejdou moc dohromady) a myslim ze profily opravdu nebudou</HTML>
No už se těším:) Doufám že ten systém překopete rozumně. souhlasim s většinou příspěvků tady, prostě to udělat tak akorát - ani moc složitý a ani moc jednoduchý - teď jsem to přesně vystihnul :-D
Na stránce založení nové diskuze opravdu velkými písmeny napsat: "Než založíš nový thread, přečti si FAQ a zkus to najít v založených diskuzích".
Už to tu bylo napsané několikrát, ale přišlo mi to tolik důležité, že jsem to sem uvedl ještě jednou (alá Kryton, Červený trpaslík) ;-)
Neslo by rozdeleni threadu na stranky po 10-20 postech? Jinak to RSS by taky nebylo k zahozeni :-).
Vladim: To radši ne.
Přimluvil bych se za tagy v příspěvku, jako <pre> <b> <a> apod. a taky za zobrazemí posledního přispěvatele na forumlistu.
Možnost poznačit thread jako přečtený aniž bych ho četl? Myšleno tak, že některé mě zajímají jiné ne (např. nezajímá mě běhání s harddiskem, tak ho poznačím jako přečtený a už se mi neukazuje jako nepřečtený (aspoň nachvilku, než tam někdo něco přihodí)).
Marek: to uz tu je. ty, co te zajimaji, si prectes a pak nahore kliknes na oznacit jako prectene
Tonik: Aha! :-D
Tonik:Spíš dole, ne?
Tak jsem to ještě jednou přečetl a přidal si k tom u trhread tuším "funkčnost fóra" to je v podstatě to samé. A prostým průnikem: číst všichni, vytvářet dotazy jenom registorvaní uživatelé wz (ne nová registrace do fóra) -- je to rozumné?, plus možnost zápisu neregistrovaných do nějakých povolených diskuzí. Víc moderátorů, to asi jo, to myslím bude.

Do faq, nebo jak se to tu jemnuje, by se mohli přímo zařadit některé vzorovně vyřešené otázky přímo z fóra (Nejede FTP -> forum čl. 123, 233, 3434)
Ja si jen preju, aby to bylo co nejdriv...
<HTML>>číst všichni, vytvářet dotazy jenom registorvaní uživatelé wz
- diskuze: HTML,Webzdarma

>možnost zápisu neregistrovaných do nějakých povolených diskuzí
- PHP, Podpora, Mimo tema, SQL

to uz tu je</HTML>
btw, proč zrovna do HTML nesmí psát neregistrovaní?
milster: Protože tam někdo kradl nicky.
A proč se nepřesunul třeba do sekce PHP? ;)
>>Nípal:
Stanley_B707: to by právě chtělo ty profily uživatelů, které by si i pamatovaly poslední příspěvky... bhžl s rostoucím počtem vláken by se to začínalo šíleně plnit. takže bych spíš dal poslední časy návštěv toho kterého threadu (jak vidíme to "nové") a podle nich ty novější příspěvky ve vlákně označil.

<<Staley_B707
No a keďže neprispievam často, tak by som uvítal, keby pri zobrazení príspevkov boli nové označené, aby som vedel kde som naposledy skončil.

No tak ma napadlo, neplní to tvoje "existujúce riešenie" náhodou môj návrh?
Myslím to jenom jako vtip, ale kdybych byl kanálník, tak bych řekl:
"Hm, nejlepčí bi bilo dyby moderatořy nemohla mazat přýzpěfky a mi ušivatelé taky ne. vyjímka bi bila f tom že bi ušivatelé mohly/i zmazat moduratorske prýď-zpjef-ky."

Jinak bych souhlasil s tím formátováním.
<HTML><i>
a) sticky - ten je furt nahoře a má tučný nápis
b) locked - netřeba vysvětlovat, prostě už do něj nelze psát
c) solved - vyřešeno... možná totožné s locked
d) flame - v threadu zuří flamewar, na vlastní riziko, nekonečná diskuze
e) dotaz, problém
f) váš názor (hodnotíme stránky apod.)
</i>

- sticky, flame, hodnotime stranky, locked apd. budou...

co se tyce RSS nevidim v tom moc smysl... takze zatim ne</HTML>
Ešte by bolo dobré, keby celý riadok (a nielen nadpis) v zozname tém bol aktívny (odkaz). Pri nadpisoch typu "wtf?" by to bolo pohodlnejšie ako triafať tie tri písmenká.
A to červené "nový" tiež láka (a je neaktívne)
No ja bych tu spis uvital vic "Moderátorek" :D

A BBCode by se mi hodil (for Mozilla)