flame - Daniel Landa je nejlepší zpěvák na světě ! :-)

A čo. Je to moje osobné IMHO

(a flame je flame)
Stanley> jen ze to je snad samozrejmost
Ako pre koho.
a
Ako čo.
Jak tak koukám, flejmuje se tu o všem možném, jen ne o Landovi :-)
landa rulez rulez rulez rulez rulez landa je nas buh, hudebni genius kterej na nic nehraje a nezpiva a texty ma od kryla :)
Ex-nácek Landa zpívá text humanisty Kryla, kterého tenhle svět a společnost dohnali do deathu... Půvabné...
A vida, chvíli tu nejsem a co se tu deje!
-
<sorry>
LANDA NENÍ, NEBYL A NEBUDE NÁCEK ANI NIC PODOBNÉHO!
OD KRYLA MÁ JEDEN JEDINÝ TEXT!
-
Hudebni genius atd. je, souhlasim.
Hraje na kytaru a vubec uplne na vsechno a to nejlip ze vsech. Zpev je prezitek, deklamovani ruleZzZ a navic i kdyby zpival, tak je taky nejlepsi a ze kdyz chce, tak zpiva. Slyseli jste muzikal Krysar?
</sorry>
-
Opravdu doufam, ze to tu nikdo nebere vazne. Doufam, ze dostanu nejakou peknou odpoved od Doc.Sat.Ypkise.
-
LANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BTW. Vsem vam dekuju za to, ze sem prispivate, je to muj prvni thread
se 100+ prispevky. Skoda, ze je to zrovna flame, ale jinak by asi ani neslo.
adamson> hey more ty si delas srandu zejo? ty tvoje valy.. jo si delas srandu. taky znam jednoho floutka kterej to zene az do extremu a pak z neho vypadne ze to nemyslel vazne xDD
Ne, nedelam si sranduu, vubec...
:-D
:-))
:-)))
valy?
adamson: Psal jsem snad "zpívá texty" ? Ne. Psal jsem "zpívá text".

Ne, Landa rozhodně nebyl, není a nebude nácek:

"Bílej jezdec jede tmóu, bílej meč má nad hlavóóu..."

To asi zpívá o nějakém rytíři, kterému se splašila kobylka, drcla do lešení a na hlavu mu spadl kbelík s vápnem...

Vím, že se Landa už snaží od té náckovsko-skinheadské minulosti dištancovat, ale pořád tam jsou ty náznaky v jeho názorech. A může si stokrát říkat, že Orlík nebyl míněný vážně nebo co. Já mu to nežeru...
>>náckovsko - skinheadské
? ? ?
Že byl skinhead, to nepopírám, ale nácek
a když už jsme u těch citátů z Orlíku:
>>ale s křížem hákovym jděte do prdele.
No dobře, ale snaha očistit společnost od barevných prostě je nacistická ideologie. A drtivá většina dnešních skinů s nacismem sympatizuje. A vůbec, Landa je demagog. Zjednodušuje. Hraje si na velkého vlastence a zpívá nesmysly. Seru na něho.
A když už jsme u kříže hákovýho. To je samozřejmě mnohem starší symbol, který měl úplně jiné významy. Stejně jako kříž byl mnohem dřív, než se stal výhradním znakem křesťanství potažmo satanismu ;)

"ale s křížem hákovym jděte do prdele." je hezký alibismus :)
Kdyz hanyZ tak ja taky :) Seru na neho.
Popsané projevy jsou spíše rasismus, než nacismus.
Rasismus je nedílná součást nacismu.
Tak dobře, Landa není ex-nácek ale ex-rasista... spokojenost?
landa je rasista ne ex-rasista jenze ted uz to nerika nahlas
ano, ale taky nejsem rasista, z tohoto ohledu mi jeho dřívější tvorba připadá směšná.
Zdravim,

taky se s Vami podelim o muj nazor na Landu. Dle meho mineni se jedna o velice trapny komercni vtip. Pokud je nekdo ochoten prijimat z jeho tvorby nejake vyssi myslenky, mel by se nad sebou hluboce zamyslet. Ke kvalite hudebni slozky se snad ani nema cenu vyjadrovat.

Nevidim duvod, proc je zde vubec diskutovan Varg Vikernes, protoze ma s Landou opravdu velice malo spolecneho. Na druhou stranu zde vidim docela velke mnozstvi predsudku, hlavne vuci Vargovi. Povrchnost nekterych prispevovatelu mi pripada az zarazejici. Vzdyt je to tak snadne tvrdit o nekom, ze je vrah, fasista a hlavne magor.

Povrchnost a predsudky dnes vladnou svetu, proto je malokdo schopen pochopit tak hlubokou tvorbu, jakou Burzum bezpochyby je. Zaradit se do existujici socialni site, vymezit hranice svych myslenek, podridit se standartum, jak se stale presvedcuji, svede kazdy. Coz je jeden z duvodu proc genialita mnohych umelcu zustava nedocenena.
landa je nejlepsi, urcite teda zpiva o lepsich tematech nez nejaky burzumove nebo ja nevim vargove. jestli nechapes ani landu tak si pitomec! landa je svetem nedoceneny genius ktereho nikdo krome me nechape.
Česká televize uvede v neděli 7. listopadu ve 22.50 na ČT 2 Večer z písní Karla Kryla, který je záznamem koncertu a promluv Daniela Landy v basilice sv. Petra a Pavla na Vyšehradě. Tam 11. června vystoupil zpěvák v neveřejném představení. Jednotlivé skladby Daniel Landa prokládá svými názory na ducha Krylových písní, na to, jak překlenout odcizení lidí v dnešní společnosti a na víru samu. Jako hosté na tomto setkání vystoupili biskup Václav Malý a kněz Zbigniew Czendlik. Spoluúčinkuje Komorní orchestr a pěvecký sbor Konzervatoře Jana Deyla pro zrakově postižené, režisérkou pořadu byla Mirjam Landa.
*
Hurá!
*
HanyZ:>>adamson: Psal jsem snad "zpívá texty" ? Ne. Psal jsem "zpívá text".
To nebylo na tebe, to bylo na Pat:
>>na nic nehraje a nezpiva a texty ma od kryla :)
*
http://www.googlism.com/index.htm?ism=Landa&type=1
Je tam něco o tom, že je Landa rasista nebo skinhead? Google má přece vždycky pravdu.
A ještě něco:
http://googlefight.com/cgi-bin/compare.pl?q1=Landa&q2=T%26%23345%3Bi+Sestry&B1=Make+a+fight%21&compare=1&langue=us
*
http://googlefight.com/cgi-bin/compare.pl?q1=Landa&q2=Behemoth&B1=Make+a+fight%21&compare=1&langue=us
*
A vím, že už je to dlouho, ale:
>>$mateřština = array ("čeština","slovenština","němčina","chorvatština","ruština",........................);
...
To teda ani náhodou. Mateřština je jazyk, kterým na nás mluví naše matky. Nevím, jestli je tvoje matka polyglotka, ale na mě teda zpočátku mluvila hlavně česky.
Koukám,že ho znáte osobně.Teda podle toho co o něm tvrdíte,to tak vypadá.
>>Pat:"Kdyz hanyZ tak ja taky :) Seru na neho."

Keď hanyZ a Pat tak ja tiež!

hanyZ rulezz! ?:-)
a Pat tiežž! ?:-)