flame - Daniel Landa je nejlepší zpěvák na světě ! :-)

proc maj nabarveny obliceje a koukaj se tak nastvane? bojim bojim!
Asura G. Godwars Ray r0x xD
Trollech jsou nátěr, ale Umbrtka je ještě lepší... Transplzeňský Hangááár, velkýýý, temnýýý! ;-))
Mne osobne se Landa libi - asi je to muj nejoblibenejsi zpevak. Ale nekomu ho vnucovat, to po mne fakt nechtejte:)
Umbrtka je Ypkisova parketa :}
Já ho nikomu nevnucuju, jenom říkám, že je absolutně nejlepší!
:-)
Existuje absolutni hodnota, absolutni pozicovani, a mozna par dalsich veci, ale neexistuje nikdo absolutne nejlepsi ani nejhorsi, ani absolutni pravda...
Umbrtka pise jak cert, to je pravda, nicmene Asuruv skrehot je prece jen to prave orechove a proto mam radeji Trollech.
Ten Morbivod je renesanční člověk, kua. A jeden projekt zajímavější než druhý. Umbrtka, to je nějaký industriál podle těch textů, né? ;) Poslední komín !:) Já se na ten black asi fakt vrhnu. Strašně by mě bavilo psát ty texty ;))

Nemáte ještě nějaký jiný zajímavý link na nějakou jinou kapelu? Třeba něco jako hornický black, zahrádkářský black nebo tak? ;D
Mno.. je to prachmaticky avangardni black metal, takze to industrial moc neni. Prachmatimus morba vynasel jakozto umelecky styl.

A jinak se mrkni na Stiny Plamenu, dalsi dilo Morbivoda .. tentokrat z kanalizacniho prostredi, kde se odehravaji i koncerty :]
Stíny Plamenů mají imho z jeho projektů nejgeniálnější koncept... je to rozsáhlá sága plná unikátních postav (třeba Mistr Jímač nebo Syn Poklopů :-) ), něco mezi severskými legendami a šílenou blbinou :-)
ad penize
sam Velky Landa rika, kdyz kritizuje dnescni svet:
Prachy jsou pravda
Penize, penize hybou svetem
-
pokud to chce napravit, musi mit prachy
jasne, on to chce napravit! na to aby to mohl napravit musel by mit tokolik penez aby si mohl koupit U.S.A
:-)
Landa je mistr světa v patetickém podání "Velkých Pravd". Takové ty ve stylu: Všem jde o peníze, Lidé jsou tady na sebe zlí a všichni tady lžou! Kromě toho je to vicemistr ve zjednodušování a překrucování(?) historických událostí, jako např. obsazení naší země němčoury nebo husitství atd. Ale chápu, že ty jeho jednoduše úderné slogany mohou být velice lákavé.

Ale stejně je to špatně rozjetý flejm. Tvrzení, že Landa je nejlepším zpěvákem na světě, rozhodně neobstojí. Landa totiž moc nezpívá, spíš deklamuje. Když už nejlepší zpěvák na světě, tak rozhodně Mike Patton z Faith No More (V současné době např. FantÔmas :)
HanyZ: tys taky jedl poparske kase, co? :]
nejlepsi zpevak je Asura G.Godwar Ray od Trollech
Asura G.Godwar Ray je možná dobrý zpěvák, ale pouze v rámci jednom stylu zpěvu, abychtakřekl, zatímco Patton zazpívá všechno od hrdelních skřeků, blackového skuhrání, doomového mručení, přes rapování, štěkání, klenuté hymnické zpěvy grungeoidního rázu až třeba po jazzové pozpěvování nebo regulérní popárny. Myslím, že umí i jódlovat a vůbec. Prostě strýček Jedlička hadr ;)

Ypkis: Popařskou kaší se cpu pravidelně. :) Jako opilý koráb proplouvám jednotlivými hudebnímy styly a vybírám si z každého, co mne zaujme. Takže mne nenávidí úplně všichni, metalisti stejně jako popaři nebo třebas elektronici... :))
hanyZ> a co opera co? :}
nejlepsi zpevak na svete je samozrejme fananek, protoze zazpiva cokoli - od gotta az po iggy popa ;)
Pat: Jestli myslíš mr.Pattona, tak nevím, ale ani bych se nedivil, kdyby zvládl i to...;)

A jestli myslíš, jestli ji poslouchám, tak moc ne. Ačkoli i v klasické hudbě jsou kousky, které mám dost rád.

A jestli se snažíš rozjet flejm ohledně prohlížečů, tak ti na to seru a za 2 hodiny jdu domů :D
milster: Fanánek je další renesanční osobnost:D Ale nebudu jedovatý, protože není správné posmívat se invalidům... ;)

Myslím, že Iggyho Popa bych zazpíval i já:D Gotta bych nezpíval, jeho textům nerozumím...
Renesanční osobnost? Co si pod tim mám představit? ;)

Invalidům se klidně posmívat můžeš, když se nesměješ jejich invaliditě.
Myslim, že Gott "svým" textům nerozumí o nic víc, než ty ;)
milster: Renesanční osobnost možná není až tak přesné označení. Každopádně to má Lou rozjeto na nejrůznějších frontách : Šmoulové, muzikály, Těžkej Pokondr , Tři sestry atd. Přeji mu spoustu úspěchů a peněz, jednonožkovi ;)

Btw. Je dovoleno posmívat se duševním invalidům, jako třeba Bohuš Matuš? :/
To je vlastně jedno, já už to nějakou dobu systematicky dělám :D