flame - Daniel Landa je nejlepší zpěvák na světě ! :-)

Stanley_B707: No jo, všichni rulujeme, kromě Landy, of course... ;)

adamson: Zajímavý Googlism:)

landa is goneril (WTF? ;)
landa is etl (WTF? n.2 ;)
landa is not trying to predict the end of the world (Vždycky mi připadalo, jako by se o to snažil ;)
landa is known as both the zealot franciscan friar who came to the new world in 1549 and burned as many maya codices as he could (Parchant! Typický Landa ;)
landa is the author of war in the age of intelligent machines
landa is also teaching the girls
landa is drunk at all festivals and special occasions

landa is crushed
2 adamson
>>$mateřština = array ("čeština","slovenština","němčina","chorvatština","ruština",........................);
...
To teda ani náhodou. Mateřština je jazyk, kterým na nás mluví naše matky. Nevím, jestli je tvoje matka polyglotka, ale na mě teda zpočátku mluvila hlavně česky.

no vidíš a moja po Slovensky
a kamarátova naňho po Maďarsky

takže hore uvedené platí!
Ještě znovu k Vargovi a mojí povrchnosti:

- vrah je to prokazatelně, za vraždu ho odsoudili a za vraždu sedí
- ad fašista a magor, dovolím si jednu citaci:

"The
most mean attempt is done to pull me through the slit which runs out of the Jewish system's own backend, they drive an unrestrained false propaganda to get Ola and Kari in the 1000 home to believe that I am both the one and the other. Why? Simply because I am oppositional in Norway, not a coward and a harmless communist with as much of an I.Q. as a 12 year old, but a real threat against the Jewish power!"

...mhm? Není to nějaká pečlivě vybraná část, v podobném duchu se ten Vargův spis nese od začátku do konce.

více viz. http://www.feastofhateandfear.com/archives/vargs.html
<chybí mi tu tag pro citaci>
2 adamson
>>$mateřština = array ("čeština","slovenština","němčina","chorvatština","ruština",........................);
...
To teda ani náhodou. Mateřština je jazyk, kterým na nás mluví naše matky. Nevím, jestli je tvoje matka polyglotka, ale na mě teda zpočátku mluvila hlavně česky.

no vidíš a moja po Slovensky
a kamarátova naňho po Maďarsky

takže hore uvedené platí!

</chybí mi tu tag pro citaci>

webzdarma.CZ
!
Takže sorry, ale implicitně počítám s českými čtenáři a navíc to bylo k Ypkisovi.
Nejlepší zpěvák na světě je Museo Rosenbach!
Garofano: Žádného takového chlápka, co by se jmenoval Muzeum, neznám.. :-o
Ted naopak: Kdo je nejhorsi zpevak(cka)/skupina?

karma, o-zone, baxxter (nebo jak se pise) ze scooteru, britney, las ketchup
hanyZ >> to bude nějaký progresivní rocker :-)

mirrda >> zkrať všechny diskofily o hlavu, a máme to s krku ;-)
Není tady už moc příspěvků?
spis malo k landovi a metalu :}