Nepřipouštím, jentak zneužívám vymyšlených výrazů :-)
... a tudíž si můžeš gratulovat :-) V pekle bude víc srandy :-)
Jj, Michaele, v pekle se potkáš s Freyou a dalšími... Já bych do pekla taky rád, ale rozhodl jsem se, že budu žít věčně. Když už jsem tak hezky rozjel svůj web, tak přece neodejdu od rozdělané práce ... ;)
hanyZ: to bys mel nechat toho koureni :P
"V pekle bude víc srandy :-)"
videla si fimfarum? tam bylo peklo predvedeno velice nepekne :)
milster: Tuším, že Sojkovec v jakémsi threadu psal, že <účelová manipulace s fakty>kouření je vlastně zdravé</účelová manipulace s fakty> :)
Každý půjde po smrti do takového pekla, jaké si sám představuje ...
Chudáci křesťani :-P
"kouření je vlastně zdravé"
Koureni zdrave neni, "zdravy" je maximalne tak ten nikotin. To je podobny, jako jist jablko umyty v dehtu a rikat, ze to je zdravy, pac jabka sou zdravy :)
On totiz pratele zivot jako takovy neni zdravy. Ac to zni divne, cokoliv ziveho vlastne umira uz od sveho vzniku....
no jo, ale zalezi na tobe, jak to umirani prodlouzis ;)
milster: Však právě proto jsem použil ten nevalidní tag. Já zase nejsem úplně zaslepený blb i když se to tak třeba může občas jevit :)
Sojkovec začíná filosofovat, to bude tím pátkem ... ;)
Freya> jak to vis? nevim jak ty ale ja tam nikdy nebyl a protoze ziju validnim zivotem tak se tam nedostanu, zdechnu a tim to konci :}
>>zdechnu a tim to konci
to si teda po smrti moc srandy neuzijes :-D ;-)
Freya» Už se představuju, budu hrát karty se strážcem podsvětí ;-)
Pat» No, když nevěřím na boha, tak pro mne není nebe, ráj ani peklo :D
Co když je svět obrovskej simulátor a někdo (např. Freya :) si s námi zrovna hraje? :D
Michael Le: Sorry ;-)
> Jezis Kristus, nas spasitel a chlebodarce
HM, chleba mi ještě nikdo nedal :D
Hm hele mě taky ne.
Ale mohl by a nejen chleba ...
Tonik> to uz me ale vadit nebude :)
Joj, leto sotva skoncilo a vy uz myslite na zimu, no fuj :-) Ja bych to ted otocil a pocasi co je tedko bych uz zase smeroval zpet na to letni :-)
To nééé... já chci barevné listí, depresivní mlhu, černé bouře a bílé Vánoce :-) Na léto bude dost času jindy :-)
na mlze nevidim nic depresivniho ;) me se zda depresivni spis takova ta blato-sneho-sracka, kdyz je tepla zima..
Ta už pak není depresivní, ale hnusná :-))
Každý půjde po smrti do takového pekla, jaké si sám představuje ...
Lucifer má vo svojom pekle nový prírastok a ukazuje:
1. meistnosť:
Telo na telo. Všetky druhy sex, ka6dý s každým...
?Nováčik: "To je čo?"
>Lucifer: "To vieš, celý život smilnili, tak tu v tom pokračujú"
2. meistnosť:
Potoky alkoholu, cigarety, Jedlo od výmyslu sveta....
>Lucifer: "To vieš, celý život sa obžierali, tak tu v tom pokračujú"
.
.
.
.
.
2. meistnosť:
Znudení čerti varia v kotloch nejakých ľudí, občas do niektorého znudene pichnú Wydllami, (zaspatá atmosféra)....
>Lucifer: "To vieš, to sú kresťania, oni to tak chceli"
Ale Freyo, mlha neni ani depresivni ami hnusna. Snad taky nepatris mezi nemlzence? (http://zdenek13.unas.cz/in/text/mlha.htm)