Nekouřím, ale rád lížu :-)
Ne teď vážně - někdy v deváté třídě jsem samozřejmě trochu zaexperimentoval (teď je mi 22), šlukovat jsem se naučil, ale naštěstí jsem se nestal závislým - nikdy jsem si cigaretu ani krabičku nekoupil, když spočítám všechna šluknutí od kamarádů a nějakou tu cigaretu kterou jsem dal celou sám, tak jsem za nějakých 7 let vykouřil asi tak 5 cigaret - z toho poslední tak tři čtyři roky jsem v puse žádnou neměl - a mít nebudu, protože mám vřelý vztah ke sportu, a hlavně mě to vůbec nebere, a navíc bych na aktivní kuřáctví neměl peníze - stačí mi to co, co si pasivně vykouřím na diskotékách, v klubech, a hlavně na zastávkách MHD.
Vždycky si stoupnu bokem od všech kuřáků, jenže za chvíli stejně přijde někdo těsně vedle mě, a už vytahuje cigára - tak tam stojím, a přemýšlím jestli mám "poškodit" tu cigaretu nebo toho kuřáka :-) Samozřejmě že nic neudělám, maximálně si jdu stoupnout někam dál, a to tak provokativně, aby tomu dotyčnému došlo, že mi to vadí.
A stejně tak mi vadí když sedím v restauraci (mluvím o nižší cenové skupině), schválně si sednu co nejdál od všech kuřáků, abych se mohl pokud možno v klidu najíst, a někdo si ke mně přisedne (protože je docela plno), a hned vytahuje krabičku. V té chvíli mu slušně naznačím, že jím (budu jíst), a že si nepřeju aby kouřil. A naštěstí zatím všichni pochopili, že mi to vadí, a dali si na chvíli pokoj, nebo si šli sednout jinam.
A to nemluvím o záplavách vajglů na zastávkách, a vůbec všude kde se vyskytují větší počty lidí...
Mě nevadí, že si někdo ničí zdraví, ale vadí mi že ho ničí i mě.
Aby bylo jasno, nemám nic proti kuřákům, ale prostě mi to vadí.
A že určitě někdo podotkne, co jako auta, špatný ovzduší, kontaminovaná voda, a¨já nevím co všechno, tak dopředu podotýkám, že o tom vím, samozřejmě mi to vadí, a tak si ještě nemusím přidávat cigaretama...
To jo, spatny ovzdusi je hrozny ;) Uprimne lituju lidi, co chodi behat po praze.. Nastesti bydlim na pokraji prahy, tak to nemam daleko ani do centra, ani do lesa ;)
milster: Ono to bohužel ani v tom lese asi nebude o moc lepší, ale je fakt že je lepší běhat v lese než vedle nějaký hlavní silnice :-)
Já jsem z Kunratic, a kousek od baráku mám les, občas tam zajdu, a jsem docela rád za to že ho mám...
"bohužel ani v tom lese asi nebude o moc lepší"
njn, vzduch je zkazenej vsude ;) ale jednak v lese nejezdi auta a druhak v lese rostou stromy, tak bych to tak cerne nevidel ;)
jeste ze nebeham sice les je tu velkej ale sport me nejak nebere
me staci kdyz obcas vybehnu schody v praci kdyz zrovna nekdo drzi vytah to sem pak na mrtvici celej den .... jeste ted kdyz si vzpomenu tak jsem zadejchanej :-)))
albertino: Sám bych to nevyjádřil lépe :)
Jinak, pokud tu otázku vezmu tak nějak aktuálně, tak ano, zrovna teď kouřím ... :)
Kouřím a podle doktorů nesmím - nevím co mě štve víc.
Lamo, něco jsem našel na Internetu, jeto realita?
http://www.pixhell.de/folio/lama.html
Nic ve zlém, tvoje aktivity v per to per jsou dobrý.
albertino:
Běhání po schodech? Tak to buď rád, že to máš jenom tak. Já to mám těžší. Student chomutovskýho SPŠka vyběhává schody alespoň dvakrát denně ve škole, někdy i přes tři patra... tohle je takový extrém:
Dílny - dole, ve sklepě
Aj - nahoře v učebně, 3. patro
cokoliv jiného - v naší třídě ve druhém patře
zaběhnout se podívat na suplování - první patro
Výpočetka - přízemí
Technické kreslení - rýsovna ve třetím patře
Tělocvik - tělocvična v úrovni sklepa
Po pár dnech už člověk ty schody ve škole s poměrně vysokými patry skoro nevnímá :D
A teď si představte, že by do toho student kouřil... ano, je mi jasný, že někteří to umí, ale co takhle si na ty schody síly šetřit? :D
jak to tak ctu bych radsi nasel jinou skolu :-))))
albertino: tam by to pak třeba nebyla vejška, ale dálka :D ne, já jsem na SPŠku rád.