Co to vlastne je?

Vic jak hodinu jsem bloudil po tomhle foru a v podstate jsem se nedozvedel temer nic uzitecnyho. Vsichni tu nadavaj na spravce a chtej svy data zpet nebo se spravce zastavaj a taky by nejradsi chteli vsechno tak, jak to bylo predtim. Fakt nechapu ty "inteligenty", co maji zapotrebi tady nadavat na adminy, kteri jenom delaji svou praci a VSEM uzivatelum nezbyva nic jineho, nez jenom cekat, jak to dopadne nebo pomoct.
Lidi, uvedomte si, ze jsou na tom NAPROSTO VSICHNI STEJNE.

Tak a ted k jadru pudla. Chtel jsem se jenom dozvedet, co se vlastne stalo. Rika se tomu planovana udrzba diskoveho pole, ale nejde mi do palice, proc jsem o tom nebyl informovanej. Prtecejenom "planovana udrzba" se neplanuje pul hodiny dopredu. Na druhou stranu jak jsem to tu prolejzal, tak vsichni pocitaji s tim, ze data je potreba zachranovat a je jen mala pravdepodobnost, ze se to povede. Pokud to je jenom udrzba diskoveho pole, tak by to melo bejt vsechno v poradku ne?

Proste mi to nesedi a rad bych vedel, co se vlastne deje a jestli dostanu svuj web zpatky. Je mi uprime jedno jestli to bude zejtra nebo za tejden, pokud budu vedet, ze dostanu zpatky vsechno.

Dekuji za pozornost a hodne stesti adminum.
<HTML>no vidis, me zas pripada ze to tady pisu porad do kola a nikdo to necte
planovane to bylo tak 2 tydny, nicmene dal jsem to vedet jen asi den predem (s vedomim, ze to nepojede od 00:30 do 05:00 nebo tak nejak).

Udrzba to uz dlouho neni, ted tomu rikame "rekonstrukce" nebo vice cesky "obnova".

Jestli data zachranime, vi momentalne jen buh, verime ze ano.</HTML>
Dik za info. Asi jsem to jenom potreboval pohromade. Ono se to v tom nadavani a dohadovani fakt blbe hleda :o)

Priste bych uvital drivejsi info a doufam, ze to uz brzo a hlavne dobre dopadne ... to je tak vsechno, co s tim muzu udelat.
No to je sice vsechno pekne, ze jste to dali vedet kdesi na strankach, ale myslim, ze daleko ucinnejsi zpusob by byl poslat hromadny mail vsem, co maji na vasem serveru stranky. Taky byste meli upozornit na to, ze si mame data pred tzv. rekonstrukci zalohovat.

Myslim, ze kdo zrovna nesedi porad na internetu, ale dela krome toho taky svoji praci, nemuze kazdy den kontrolovat jakesi zpravy kdesi.
No ale jinak preju hodne stesti s obnovou dat a doufam, ze se vam to povede.
<HTML>> Priste bych uvital drivejsi info

jak rikam, psal jsem sem info hned jak bylo neco jasne, ... a pokud jde o planovany vypadek nekolik hodin v noci ... ne, tohle mejlem posilat nebudeme, par lidem by se to sice libilo, ale tisice dalsich by nas sezrali, kdybychom s kazdou takovou blbosti posilali mejl

> Taky byste meli upozornit na to, ze si mame data pred tzv.
> rekonstrukci zalohovat.

jestli jste pozorne cetl, tak pred tou "rekonstrukci" samotnou, jak jsem to nazval, uz jaksi nebylo odkud zalohovat

holt stalo se, pro nekoho mensi, pro nekoho vetsi katastrofa, nicmene nedomnivam se, ze v ramci freehostingu, kde se objem dat pohybuje ve stovkach GB a penize se lepi ze soukromych zdroju, slo neco delat pronikave lepe
nicmene uprimne preji vsem, co se po tehle udalosti rozhodli rozjet vlastni freehosting, mnoho uspechu, jsme totiz na jedne lodi a neni o co stat</HTML>
Já bych měl jeden dotaz - nešlo by zatím umožnit adminům zobrazit aspoň idex místo prázdné stránky s reklamou??????

Jinak dál držím palce - svoje data mám zálohovaná
Držím palce adminům aby se jim to povedlo a povedlo v dohledné době.Současná neexistence stránek mi sice značně komplikuje život,nicméně vydržet se to dá.
Ale už ne moc dlouho.
Čau slavicek.