jo jo v pohode, jenom stale nechapu, kdyz negdo umisti svy data free web ze nema jejich zalohu, opravdu nepochopitelne????
Je to ok jen tak dal :)))
> Miro moc diky za tu posledni zpravu sem, konecne to cely chapu uplne dokonale a
> navic je mi jasny, proc to nechcete presne zverejnit, protoze by zas za takovoudle
> malou chybicku windowzaci srazeli Linux a Opensource a ten je potreba spis
> PODPORIT!
Me by docela zajimalo, jak by vypadal scenar, kdyby se jednalo o NTFS :)))
Radek
Jo na NTFS by to ani nejspis nechodilo :-)
Chci se Miro zeptat. Kolik set GB tady vlastne mas urceny pro ten Nas free web hosting?
jak to bude stim prostorem kdyz si nekdo zaplni tech 10MB a na povodnim mel uz skoro 50MB . nepredpokladam ze budes zvysovat kvoty, ale zajima mne jak to chces vyresit.
To Sasula: Mira to uz vysvetlil, soubory, ktere si tam uzivatel ted nahraje budou po obnoveni stranek ve specialnim adesari
Proc by to jako na NTFS nemelo chodit, myslim ze by jsi to musel jinak vybuildovat, bralo by to asi vic mista, ale urcite by to slo. Mozna by to bylo i stabilnejsi, ale to ty se mnou asi nebudes souhlasit.
Clovece, kde mam vsetky subory zo stranky? To mam robit cele odznova?
Super Miro to se ti povedlo aspoň už sem enbudou líst ty hlupáci který tady nadávaj že ste blbí to neni pravda .Náhodou ste nej freehosting v ČR a kdo si mysli že ne tak a´t se de bodnout
Zachovám vám přízeň i když vymažete všechny data.
Dva weby mám zálohovaný ,ale ten třetí nemám no vpodstatě mám bylo to komplet v PHP ste vážně nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smím se zeptat,kdy budou weby zprovozněny?
mara Protoze NTFS nemam rad :-) Moc mi pripomina wokna....
2 The root - tak to chapu, taky je v lasce nemam ale u nas v mekaci nic jinyho nemame, resp. v LANu, Laborka je samozrejme na Linuchu
mara :-) Sem si cet info o tom filesystemu, co maj tady (nechci jmenovat) a prave ze ten je optimalizovanej na maly soubory (PHP, HTML, ...), takze presne pro freewebhosting....
Mira: Diky za info a preju brzke vyreseni techto problemu, zustanu Vasemu serveru i nadale verny.
Čau Miro, jestli se ty data strati, tak to nevadi, ale kdyz mě to doma běží tak pomaluuuuu, to zas bude práce to tam všechno nahrat:c(
Držím palce :c)
Doufám že se data povedou obnovit:c)
.....................................................................
Držim palce doufam že se povede všechno brzo vyřešit
Zdravim!
Jsem velice zvedavy, kdy to konecne nahodite. Delam stranky o lyzovani a uz tyden mam doma ¨hotovou novou verzi, kterou bohuzel pro nefunkcnost serveru nemuzu nahodit... Kdy to konecne bude hotove? A co to prinese za kladne zmeny? Jinak doufam, ze uz to bude rychle...
Držim palce, už to trvá docela dlouho. Ale jen doufám, že se mi neztratí data, protože jsem je tam teprv nedávno všechny znovu uploadoval a těch nějakých 35 MB trvá dostat tam kde maj bejt. No držim palce a doufám, že to zvládnete.
Prosim admina a vyvojarov nech to spravia ... pleez ... nerad by som prisiel o subory... mam ich sice zalohovane ale davat z nich dokopy novy web sa mi moc nechce... Nech vam to trva aj dlhsie, len nech to dobre funguje... drzim palce.. =)
Treba at se vsechno ztrati, me na tom az tak moc nezalezi, dokazu to dat dohromady celkem jednoduse, akorat naky databaze co tam byly online se budou muset delat znova, ale mozna, ze aspon je zase budu mit po case cisty, ale to je jedno, co sem chtel, zachrante prosim praci mistra Martina Fohla a pak zverejnete jeho adresy, abych se mohl kouknout co za Pico*iny ten Kre*en zplodil, furt to tady vychvaluje, tak bych se na to chtel mrknout :)
Kde to vychvaluje? Tak se chcu zasmat !
Uz si nepamatuju kde, ale psal tady o svych uzasnych az bozskych PHP scriptech v kombinaci s MySQL, ktere jsou tak uzasne, ze buh by zavidel, a uz je neni schopnej dat tak dobre znova dohromady, ... neco takovyho tam myslim bylo
Aha...
pod na chat ne?
www.GIGACHAT.cz uzivatel washo
Uz tam sme 2
Miro ber to s humorem... když nejde o život jde o ....
Navíc máš 5 místo navrcholu.cz což je velice slušné.
Držím palce ať se podaří dát disky dokupy
Mě by ale velice zajímalo cože je to za fs. Je vidět že autoři na něj neseněco a po zkušenostech s takovýma něco jako FaaFaat a bohuzel i eeeext2 ( i kdyz zde byla spise chyba ve mne ) bych rád zkusil něco co přeci jen jede a o co se někdo opravdu stará. Řezza