A pak to všechno bouchne a nebudem potřebovat žárovky ;)
Protoze budem svitit vsichni :-)
20 příspěvků je OT? ne, 21! Rakušani z nás budou mít prdel, kdybysme buchli :)
Nípal: Asi stěží, svítili by taky :))
Jediný štěstí je, že tady ve Varech nemaj autobusy šanci projíždět kdejakou prdelí, už tak je to tu na křižovatkách skoro celodenní výlet :-)))
Brno má nejlepší MHD v Evropě! takže klid...
Brno?! Hrabačov má nejlepší! My sme úplnej uzel! Jezdí tu autobus asi každou hodinu a vlak asi každou hodinu a půl! ( Metro, nadzemka, Stargate, teleport, pro důchodce raketoplán a pro lenochy nohy beru jako samozřejmost a jezdí to u nás každou pikosekundu... ) ... A saozřejmě všechno má tady vlastní protiatomovej kryt ( propojenej protiatomovýma tunelama), takže svítit nebudem ... HA HA ...
FOTO, FOTO, FOTO... já chci FOTO hrabačovské MHD!
Nípal: To nepude, Hrabačov je uzavřená komunita, která si hlídá svá tajemství, proto je pod dozorem vlády, která to jako v Area 51 střeží ;-)
FOTO, FOTO, FOTO... já chci FOTO hrabačovské MHD! Chci FOTO, chci FOTO! Snažně já prosím vás, přece nevyhovíte mi, to snad netvrďte mi.
Já FOTO strašně chci moc!
Tomm: Spidlin nic neuhlida, stejne to v EU jakozto komisar vykeca :-)
Nevíte náhodou někdo, proč v Brně jezdí 9 a 12 jako KT8D5(N), když normálně jezdí jako dvě T3 (T3R[12]), a nebo jako K2(K2R[9])?
he?
Kladno: nedávno jsem jel autobusem MHD, ukázal jsem ISIC, a měl jsem to za 5 korun, to mě docela potěšilo. Škoda že všude chodim pěšky... :o)
Btw. platí ISIC na teleporty a StarGatey? Ale co, prostě tam přídu, ukážu kartu, a oni to nebudou znát, tak mi daj slevu, tak se to přece dělá všude... :o))
R.U.R. ISIC Na StarGate? Víš kolik stojí její provoz? Ani náhodou! :)
tak, tak ...
Kšeft nepozná brata !
a nie ISIC
Petr: šaliny 9 a 12 - já myslím, že to bude jen přes prázdniny, prodloužili intervaly a šaliny :-)