hack

prosim pomoc. me to taky porad nedoslo
je tam jeste jeden externi script
jo, tohle mi chvilku travlo, nez jsem to nasel. ten kod je totiz tak zparsenej, ze se to musi fakt PORADNE cist a zahrat si na prohlizec... ;-)
nj, ale tu trojku nejak nechapu :-). to bude momentalni zaostalost.. snad :-)
Tonik: je to něco v <script src="content-type">// charset=windows-1250"</script> ?
jj, to je presne vono
veď to tam máš napísané, už som na to prišiel aj ja, čo som už 7 rokov nevidel HTML, či jako sa to vola

src="content-type"
Taky mi chvíli trvalo, než mi docvaklo, že ten kód je zprasený úmyslně. Podle document.all jsem si původně myslel (a myslím si to vlastně dosud), že to dělal nějaký BFU.
čo je BFU ? (vážne)

BF==brutal force
U ?
Bloody Fucknig User
cesky a mekce:
Bezny Franta Uzivatel :DD
Já sem nechal aby tu 2 a 3 vyřešil prohlížeč za mě tak že sem dal uložit jako úplnou webovou stránku takže se to všechno pěkně pocucalo a rozrovnalo do složek přehledně :-)
tiež som skončil na sedmičke, keď nepočítam problem.php?=8 a 9
(a problem.php obsahuje len tú hlášku "co to na mne........."), ale inak sa asi dnes večer nebudem učiť PHP (php som nevidel nikdy)

BFU==BFA==brutal force attack ?
á sakra;
opravujem;
nebudem sa to php učiť dnes ráno
A proč ne ? Nikdy není pozdě ... tak vlastně teď už brzo začít :-))
"tim poctive myslim to, ze zadal spravny heslo, ne pres to problem.php?level=8, pripadne 9"

To Tonik:
ako?
poctivo?
to ste mi hneď mali povedať, že to je vyššia forma IQ testu
alebo nižšia?*- f:-)
hele jak je ta trojka? :-)
Stejně jako dvojka akorát trochu jinde :-)
eh.. no jeste to testnu, no..
Jsem v 6 levelu a hledam heslo do 7. Když skladate heslo nebo stranku tak pocitate i mezery v ty promenu text ?
>> Když skladate heslo nebo stranku tak pocitate i mezery v ty promenu text

Kopiroval jsem si je pres clipboard, u levelu 7 jsem skoncil, jelikoz se mi nechce registrovat buhvikam :)
guest: Když už ses dostal tak daleko, tak na to určitě přijdeš i bez naší pomoci.

Sojkovec: Souhlas. Až do toho 7. levelu je to docela dobrá zábava, možná něco podobného také vymyslím. Ta registrace navíc mi také připadla protivná.
To je, jsem v 9.
Ale dostal jsem se tam hackem ;-)
Myslíš, že to byl záměr? Možná to taky zkusím hacknout.