No to teda nemá :o)))
Ale kdo by to chtěl pořád psát?
Taky už zjišťuji, že se můj nick docela zaběhl a někteří lidi mě tak i oslovují v civilním životě. Mám zatím tu kliku, že ho nepoužívá nikdo jiný, kromě tvůrců např. Developer Kitů :-)
Spousta lidí používá nick kvůli ukrytí vlastní identity. U mne se snadno každý té identity dopátrá, ale postupem času je mi to už docela jedno. Má to však výhodu v tom, že s nicky se tady můžeme snáze bavit p2p.
Freya: Ten Tvůj nápad s Googlem je zajímavý. Že bych zkusil se probojovat v Google na první stránku? Odsunout 42M odkazů bude docela fuška :-)
Kit >> no, nevím, tvůj nick je opravu hodně seomasochistický ;-) Ale ber to z té optimistické stránky - až v takových osmdesáti letech srazíš na kolena všechny ty desítky miliónů konkurenčních odkazů, budeš s velkou pravděpodobností největší odborník na světě :-)
Freya: Souhlas, mám před sebou ještě velkou cestu. Zatím mi z těch 42M linků patří jen 2550...
Jaká tld doména vlastní málo stránek?
>>Taky už zjišťuji, že se můj nick docela zaběhl a někteří lidi mě tak i oslovují v civilním životě.
me taky. dokonce kdyz jsem byl jeste na stredni, tak i nekteri ucitele me oslovovali nickem a na jmeno si jaksi nemohli vzpomenout...
Tonik: To se mi stává také :-)
vsak to je taky rekace na tebe ;-)
Aj u me je to bezny. Zim spis, ze pod timtez nickem vystupuju i na cb-radiu.
Tonik: Tentokrát jsem měl na mysli, že já si u některých pamatuji jen ty přezdívky :-)
kdyz nekdo hleda nejakej song tak sem pokazdy na prvni nebo druhy strane... takze ok
Mě řiká meca skoro každej ( i učitelé ) , no vlastně mi teda řikaj méča ...