Jakým způsobem si přidám do ie6 kanál?
Nebo jak to snima teď je?
Spis si ho rozdel do vice kanalu at je mensi sance ze se vzpamatuje...
chudák čvachta:) no já bohužel ie nepoužívám, takže o něm a kanálech nic kromě již výše zmíněného nevím...:)
*Čvachta* original:
Kanál? V IE?
*Čvachta* přetlumočen:
IE? V kanálu?
Nípal odpověď:
Ano, tam patří. Ale politoval bych předem krysy. Protože ty se sice zbavíš svého problému, ale krysám problémy přibydou - viry, spyware a další nástrahy internetu. Ale nedoporučoval bych ani posílat do kosmu. Je dost možné, že bys tím způsobil zkázu jiné civilizace.
co takhle ritualne upalit?
Tonik: dojde ke znečištění ovzduší, tisíc let bude půlka Země zahalena kouřem, druhá bude pouze nepříjemně smrdět. další dva tisíce ještě nic neporoste v okruhu 50 světelných let a živočichové se odváží vylézt na souš až po pár milionech let.
tak to pak chce vyssi teplotu... vystrelit do slunce? eee, to radsi ne, to by to taky nemuselo ustat a na sedivy prdelky moc neverim...
Vzdyt Asgardi si neporadej ani s blbejma pavoukama, natoz pak s M$ :-)
Sojka: Asi nebudou moc blbý (ty pavouci :)
Majkls: To je fakt sice, ale sami na to stejne jako obvykle neprisli... :-)))
Hmmm. Asi jsem mimo mísu. Ale ne že mne do ní nacpete, já do žádný mísy dobrovolně nepůjdu.
IE je kanál - proudí tam všechna možná špína, kterou internet vyprodukoval. Ale usmívejte se - bude hůř.
pokud de o pridani kanalu, tak staci stranku pridat do bookmarks/channels, jak se to menuje cesky netusim, nejspis zalozky/kanaly (tenom tipuju)
a nebo zavolas na Vodovody a Kanalizace a voni ti mozna nejakej nechaj postavit :)