Jak na Kanály?

Jakým způsobem si přidám do ie6 kanál?
Nebo jak to snima teď je?
Spis hod do kanalu IE...
Spis si ho rozdel do vice kanalu at je mensi sance ze se vzpamatuje...
chudák čvachta:) no já bohužel ie nepoužívám, takže o něm a kanálech nic kromě již výše zmíněného nevím...:)
*Čvachta* original:
Kanál? V IE?

*Čvachta* přetlumočen:
IE? V kanálu?

Nípal odpověď:
Ano, tam patří. Ale politoval bych předem krysy. Protože ty se sice zbavíš svého problému, ale krysám problémy přibydou - viry, spyware a další nástrahy internetu. Ale nedoporučoval bych ani posílat do kosmu. Je dost možné, že bys tím způsobil zkázu jiné civilizace.
co takhle ritualne upalit?
Tonik: dojde ke znečištění ovzduší, tisíc let bude půlka Země zahalena kouřem, druhá bude pouze nepříjemně smrdět. další dva tisíce ještě nic neporoste v okruhu 50 světelných let a živočichové se odváží vylézt na souš až po pár milionech let.
tak to pak chce vyssi teplotu... vystrelit do slunce? eee, to radsi ne, to by to taky nemuselo ustat a na sedivy prdelky moc neverim...
Vzdyt Asgardi si neporadej ani s blbejma pavoukama, natoz pak s M$ :-)
Sojka: Asi nebudou moc blbý (ty pavouci :)
Sojkovec: už jo :-)
Majkls: To je fakt sice, ale sami na to stejne jako obvykle neprisli... :-)))
Hmmm. Asi jsem mimo mísu. Ale ne že mne do ní nacpete, já do žádný mísy dobrovolně nepůjdu.

IE je kanál - proudí tam všechna možná špína, kterou internet vyprodukoval. Ale usmívejte se - bude hůř.
pokud de o pridani kanalu, tak staci stranku pridat do bookmarks/channels, jak se to menuje cesky netusim, nejspis zalozky/kanaly (tenom tipuju)

a nebo zavolas na Vodovody a Kanalizace a voni ti mozna nejakej nechaj postavit :)