Pár otázek

sakra lidi nebudte slepy ... niky = tara = martin = ty tri zbejvajici vymysleny kravy ... myslel sem ze by ses mela lecit ale jeste jedno takovyhle vlakno a du se lecit ja
mi se osobne zda, ze vsichni, co tu jsou z ---.myto.cz jsou jeden a tentyz clovek, ktery se strasne bavi prendavanim prezdivek a psanim za nekoho jinyho. nevim. mozna to tak neni, ale ja si myslim, ze jo.
je fakt, že sloh by tomu odpovídal, dokonce i pravopis (resp. chyby), časy příspěvků....hmmm....
huraaaaa uz vam to docvaklo? :-)
je mi mdlo, že mě to nenapadlo dřív :))
Vzdyt jo, to je preci celkem casty jev :)
A vypovida to o tom, ze cely Myto neni zhuleny...
:-D
Tokolik hlodů na kupě sem už dlouho neslyšel :-))))))
Sojkovec: hulič JE feťák!
Myto? Zhuleny? Co si to dovoluješ?
Bery: Definuj pojem 'feťák' na zaklade racionalni logiky, ne na zaklade "spolecensky etiky"
No ja musim souhlasit, hulic je opravdu fetak :))) Nemam rad fetaky...
a to ja nesouhlasim, fetaci sou zavisly, hulici ne, delaj to pro pobaveni .. bud fetak a za nedlouho umres, hul a dostanes mozna tak rakovinu plic :-D
Jojo, to bychom pak říkali feťáci i lidem, co chlastají nebo kouří nebo pijou kávu nebo čaj atd...blbost
>>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>
Autor: DeedX (---.cb.tiscali.cz)
Datum: 19. 06. 2004 11:25

>>
Tara: jedinej kdo tu přímo cíleně nadává je, pokud vím, Martin a Niky. Tomm se možná někdy neudrží, ale nečastuje vás osloveními jako "Debile", "Feťáku" atd....
Martin: a kolik ti je teď? Podle toho co píšeš asi ne o moc víc než sestře, že?

>
Já bych se klidně udržel, ono ale reagovat na tak VELKOU bl... věc nějak asertivně snad ani nejde... A taky se bojim, že by to moh Míra s Ričrdem smáznout, a to by pak nemělo smysl sem ani něco psát.

>>
btw: Niky si nad sebou vyřkla ortel, když napsala první řádku... Bylo předem jasné, jak se to bude dál vyvíjet....

>
S tím musím jedině souhlasit.
Chtěl jsem se po Nikyině omluvě taky nějak vyjádřit, ale pak mě napadlo, že by asi nevypadalo pěkně (nebo spíš neuvěřitelně trapně), kdyby nakonec vyšlo najevo, že v případě Niky, Tary atd. atd. atd. myto.cz atd. atd., se jedná o tutéž osobu. Řekněte mi pravděpodobnost toho, že Niky, její bratr Martin (to by ale bylo celkem logický), (ne)přítelkyně Tara, tři jména v jednom řádku(+ Tara) - Verča, Míša, Lucka, Tara ... by měly stejnou IPku a odepisovaly (http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=4&i=8388&t=8388) 6 minut po sobě. Tara se zde také vyjadřuje celkem kamarádsky k Niky, takže NEVÍM, CO SI O TOM MÁM MYSLET. A nejen já...
>>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>-->>
Ještě je tu možnost, že si celý Mýto nadává z jednoho počítače :-D
Schizofrenie je hrozna vec ;)
Je... zvlášť, když do toho někdo kromě všech svých osobností zatáhne i celé fórum :-)))
1) Joe Henry? Robbie Williams? Amy Grant? Jess Pillmore? .... bylo jich vic
2) Dave Rubin
3) Jo to nevim... mozna ten z radia DeeJay jak delal ten remix
4) huh? nekoukam
5) Lucka Bílá, Věra Bílá
6) Ved me dal, Hvezdy
7) Karma
8) Barbara Streisand? Britney Spears? Je jich vic
9) LP
10) huh, nevim, dam se podat
... neco mam dobre, neco ne .... na vysledky jsem se zatim nedival
necetl sem to cely, vlasnte sem cetl jen kousek, ale kdo tu psal neco o nightwish(rulez), je to pop.
Pat >> pop, to ne... babymetal :-)
metal je pro decka :}
Pat >> ...pověz mi, co je pro dospělé. To mě zajímá.
je to hlaska z pelisku ("Šukaní je pro děcka"), jinak receno nelibi se me ta hudba (na par vyjimek) a nelibi se me ten kult metalu (cerny obleceni etc.), to me pripada nedospele, stejne jako britney (imo je dospela az moc [vychcana])
> kult metalu (cerny obleceni etc.)
Metal neznamená "černý oblečení". Znám spoustu metlošů, co nenosí ani černé tričko, a znám všelijaké frikulíny, co chodí v černém. Barva není nic závazného a její výpovědní hodnotu musíš brát s rezervou. To podstatné máš v hlavě, a tam ti nikdo nevidí.
Myslíš, že stačí, aby si někdo oblíknul černý ohoz, a rázem se cítí jako drsoň? Jestli to tak někdo bere, musím s tebou souhlasit, to je dětinské...

Beru, že se ti to nelíbí, na tom není nic zlváštního. Ale srovnávat to s Britney? He? Fuj :-(