Co Si o Mě Myslíte?

Co se týče hiphopu. Rapovat umím a umím i normálně zpívat (ale jen když mám dobrou náladu , když ne tak jsem konkurentka Aničky Dajdou).
Já viděla různý filmy: Kmotr (viz. Jak Niky ke jménu ANTONIA SALIERI přišla), Neúplatní, Mumie, Mumie se vrací , slabota Pán prstenů, Pearl Harbor, Nepřítel před branami, Bonano:život mafiána (nebo jak se to jmenovalo), Vražda na Brodwai, Chicago, Troja, Harry Potter (kámen mudrců, tajemná komnata), atak dále by sme tu byly ještě měsic
Brutalni nykyta 8oooooo)
Ale me na tobe hrozne sere jak si myslis ze ses tady nejpopularnejsi a kazdej se o tebe zajima...:D
No ať se nezajímá mě je to jedno. Můžu si jít uvařit kopřivovej čaj, nemusim tady sedět
A kd ote drzi? Kldine si tu koprivu di natrhat ze zahradkyu a sezer ji rovnou...
Nechtěli byste toho nechat. Už si připadám, že sleduju telenovelu nebo čtu BLESK.
K filmům: Teď mě dostal Kill Bill. Ty potoky krve :)) Až to paroduje opravdové krváky.
Majkls: Ségra to určitě zkoukne
ty mas segru Niky?
Martin je můj bratr.
chudak
>> Niky: Asi někoho zklamu ale slabý blbinky typu Pán prstenů neberu

Ježiš, ty si blbá jak daleko vidíš... Pán prstenů jsou nejlepší filmy i knížky historie... neni to običejná pohádka, je to kult... ale tomu musíš rozumět...
Je pravda, ze puvodni roman je lepsi nez film, ale film je taky vynikajici, fakt si dali zalezet.. :-
Ta hláška "slabý blbinky typu Pán Prstenů" mě taky srazila k zemi. Od někoho, kdo sežere veškerou komerci, co jí na světě je, to fakt sedí :-(
Mimochodem, zajímalo by mě, jestli z těch knížek Niky přečetla aspoň stránku...
Dovolujeme si upozornit na několik nepřesností, které způsobil šotek na WZ fóru. Větu "slabý blbinky typu Pán Prstenů" si prosím opravte. Nešlo o slabé, ale o blbé; nešlo o blbinky, ale o kecy; nešlo o pána, ale o slečnu; a nešlo o Prsteny, ale o Niky.

Děkujeme za nepochopení.
:DDDDDDDDDDDD
No jestli to s tim panem prstenu myslela vazne, tak to je snad prvni rozumna vec, co tu rekla.
Sumix: Teda, jestli ti jde o to, rozpoutat nějaký hezký flejmík, taks ťal do živého;-)

Pán prstenů je výborná kniha. Troufl bych si snad říct i zásadní. Jedná se o fantasy.Pokud se někomu žánr fantasy nelíbí, tak se mu ta kniha asi líbit nebude. Ale to platí asi o každém žánru. Co dodat....

Film, natočený podle této knihy, je také dobrý. Těšil jsem se na něho jak blázen a překvapivě se mi líbil.(Překvapivě proto, že to u film.adaptací knih (navíc tak specifických a téměř-nepřeveditelných) bývá výjimkou) Peter Jackson se svým týmem odvedli skvělou práci a smekám před nimi příčesek. Říci o něm, že je to slabá blbinka, hraničí s naprostou ztrátou soudnosti či prostě šílenstvím. (Idiocií? Kreténismem?) Nemusí se mi něco líbit, každý má právo na svůj názor, ale musím podložit nějakými argumenty, proč se mi film nelíbí. Minimálně z řemeslného hlediska je film na velmi vysoké úrovni a tak výše zmíněné tvrzení Niky_nebo_jak_se_vlastně_jmenuje vyznívá jako prázdné a hloupé plácnutí, na úrovni "rádobyvševědoucích" keců po desátém pivu. (A vím to z vlastní zkušenosti:-) Takže kritizujme filmy, ale konstruktivně.....Děkuji za pozornost:-)
Pán prstenů je bezesporu kvalitní film, ale masivní hype, kterého se mu dostalo mě docela znechutil....
Na nějaký masivní hype většinou kašlu. Jsem mladý člověk, na mě je tedy zaměřeno nejvíce reklam. Bohužel, nechytal jsem se, nechytám se, a nikdy nemám náladu se chytat... Pokémoni, mimo. Matrix, mimo (viděl jsem, hezký efekty, hluboký příběh, ale nic víc k tomu opravdu nemusím). Harry Potter, mimo (četl jsem knihy, viděl filmy, stačí mi to, nic víc opravdu nepotřebuju). Superstar, mimo. Opravdu jsem asi divnej, ale mně prostě stačí skvěle odvedená práce (knihy, filmy), zato marketinková pozlátka (figurky, plakáty, a bůh ví co) mi mohou být u ... u pozadí.

A ktomu Pánu Prstenů... je to přesně tak jak říká hanyZ. Jen doplním. Udělat film na základě knížky je VELMI těžké a mnohdy se to zkrátka nemusí povést. Pokud kniha disponuje spíše věcmi, které vynikají především jsou-li napsány na papíře apod., tak je film opravdu komplikované vytvořit. Pán Prstenů měl štěstí na svoji knižní předlohu - ta je rozsáhlá, plná děje, dobrý poměr mezi popisem prostředí a dějem, který je asi z těch ingrediencí nejdůležitější. Bohužel ta předloha je na tři filmy příliš podrobná, a tak doporučuji přečíst si nejprve knížky a pak jít na ten film.
Nípal: Jojo. Nejdřív kniha a pak film je imho ideální postup. Já to vidím na lidech v okolí, co na Pána Prstenů šli, protože "na toho LOTRa jde přece každý, vole"... A pak z toho měli hlavu jak meloun. Spousta jmen, někteří mají dokonce několik (viz např. Aragorn, Chodec, Isildur), názvy lokací, citace atd. Pro lepší orientaci a požitek z filmu je prostě dobré mít knihu načtenou, ale to se dá u té záplavy konzumů, co se na to hrnou, těžko očekávat...
Ja nechci do nikoho rejpat, jen sem napsal muj nazor ;) Sem si musel prvni dil precist jako povinnou cetbu a bylo to (stejne jak ten film) jak dlouhe cekani na smrt. Vase nazory vam neberu, jen tady konstatuju muj nahled na situaci a nechci se s nikym hadat :)
Co mě osobně na filmu trochu zklamalo, jsou paradoxně bojové scény. Ne že by nebyly natočeny působivě, to bezesporu, ale chtělo to trochu víc naturalismu. Přece jen, v takových řežbách na meče, sekery a palice by musely lítat končetiny, hlavy, stříkat mozky a krev po litrech:-) Pochopitelně jde o ústupek MPAA, ale je to trochu škoda...
> Spousta jmen, někteří mají dokonce několik (viz např. Aragorn, Chodec, Isildur)
Aragorn není Isildur, ale Isildurův dědic. Je to už nějaký ten pátek, co jsem to četla, ale tohle si ještě pamatuju :-)

Dokážu si představit, že ne každému sedne Tolkienův zvláštní sloh... Mít to jako povinnou četbu musí být smutné. Z vlastní zkušenosti vím, že mám iracionální nechuť ke spoustě skvělých knížek jenom proto, že nějakej vrahoun nám je zadal jako povinné :-(
Nebýt toho, že mi ve škole podávají spoustu knih jako bůhvíjaké suché klasiky, nemusela bych teď znát Lady Fuckingham líp než Obraz Doriana Graye... :-/

HanyZ (ad bojové scény) >> Tak si po každých patnácti minutách bojovou scénu stopni a podívej se na ten trailer Cradle of Fear, co jsem ti posílala. Můžeš to prokládat i kousky hromadné japonské řežby z Kill Bill 1. Tímto postupem docílíš dokonale vyrovnaného filmového zážitku ;-)
Freya: Omlouvám se, chtěl jsem napsat samozřejmě Elessar a ne Isildur, to jsem se celkem seknul....:-(