Komu fandíte v Superstar

Ale jo, kdyz jim zasponzorujou nejakou tu plastiku, no, tak Usámer je fuc, dobre mu tak :-)
<HTML>zadny hlas jsem nikomu neposlal a ani neposlu....
fandim Anete, pral bych to Sarce. Samer byl sasek a Savka byl opravdu lepsi... tot muj nazor</HTML>
Tedka uz moc na vyber neni, ale asi nejspis fandim Sarce,ale Aneta taky neni spatna.Je mi lito Petra Polacka byl super!Jsem strasssne rada ze ten olizzovac rtu Samer vypadl, patri mu to.
Savka byl dobrej
Issa byl debil
Dolinek byl roztomilej, ale slabej
Páchová nebyla špatná
Poláček by ještě ušel
Záhorovský byl ''jen'' roker
Balogová byla hnusná
Zaňková byla dobrá, ale maminka jí to posrala tím že o ní řekla že je premiantka

Langerová docela dobrá
Vaňková je moje spolužačka
Sáber byl nejlepší, trochu divnej, ale nejlepší... Šárka je namachrovaná kráva, Aneta to vyhraje (jesli ne, tak vyhodim televizi z okna!)

tara >>> Já na Šárku tena názor mám, ale jaká je. Je tak namyšlená, jak vypadá nebo se to s ní dá vydržet. Jo a vyřiď ji, že vypadá jako kráva, když furt chodí rovně!
>> že vypadá jako kráva, když furt chodí rovně

No kravy rovne preci nechodi :D
Sojkovec: Asi je mu divné, že pořád chodí rovně, což znamená, že nechlastá. A když nechlastá, tak to musí být kráva..;-)
No, tak trebas frci na piku, aby stihala sve zavazky :-))))
Problém je že to není šárka vaňková ze superstar, ale šárka (Vańková) Škodová z českých heřmanic
Sojkovec: Slyšel jsem, že finalisté dostávají denní příděly koksu, aby vydrželi tu "extrémní zátěž". :-) Teď už se musí do Pšoukbyznysu prosadit, koks není nic levného...
Jojo, kacko je jenom pro prachace (Muk, Gott a spol. (viz Karel drogy nebere a ne ze ne..)) :-)))

BTW ted me napada, proc se vlastne K-centrum jmenuje K-centrum...
<HTML>myslite ze za to meli nejake dotace? pokud ano.. kolik</HTML>