Majkls: Moje nazory se s tou hudbou vicemene ztotoznuji.. takze vim, co posloucham..
Mám úchylku na texty. To znamená, že slova jsou pro mě přinejmenším stejně důležitá jako zvuk... Neposlouchám něco jenom pro hezký kukuč zpěváků nebo nějakou vnější drsnost.
Třeba taková Evanescence zní už hodně popově, ale ty jejich básničky, to je maso...
U nás doma se poslouchá POP. Texty a hudba je důležitá. Ale na ty zpěváky by se především mělo taky koukat takži imyge je rozhodující.
> Ale na ty zpěváky by se především mělo taky koukat
"především", nebo "taky"? To je docela podstatný rozdíl.
> imyge
LOL
Niki: typicka predstavitelka konzumni spolecnosti, ktera hlavne zere pouze "pozlatka na povrchu" cpana medii, jako je TV NOVA.. :-/
To není pravda ! ! ! A sorry za tu hrubku.
Sojkovec má naprostou pravdu. A řekl to ještě velmi ohleduplně...
Tak takováhle diskuze (+ pár dalších v sekci pokec) tu nebyla od doby spamera Kindla a zloděje Jirky Škarky - borce.cz ... :-)))
Stejne, na Keena tu zatim nikdo nema :-)))
<HTML>rammstein se mi ohrali za 14dni...</HTML>
2majkls: Taky jsem jinej ;) 80s to je narez. Btw Evanescence taky muzu a LP si obcas taky pustim (ten koncert byl skvelej, skoda, ze tak kratkej).
No konzum konzum...? Co to vlastně je. Někdo si přestavuje, že toto slovo předtavuje jakési synonymum ke slovíčku hudba, keterá běžně běží v rádiích, ovšem nemyslím si, že to je tak docela pravda. Například pokud uslyšíte pěknou písničku, budete ji házet do pytle jen proto, že ji zrovna hráli na evropě 2? Já myslím, že ne. Někdo má zcela konkrétní požadavky na melodii, další zase na takt a někdo jiný zase na slova. Prostě nemůžete člověku, ba ani o písničce říci, že ..., když se vám nelíbí, protože je to váš subjektivní názor. Můžete řici, že se vám nelíbí, ale ne ji odsuzovat, že to je nesmysl. Je to asi ta samá věc, jako když 2 umělci přídou k obrazu a teď ho hodnotěj: první říká je to vrak, druhej zase že je to nádhera. A ve své podstatě mají oba pravdu... Tak si vyberte :)).
Teda, člověk si odskočí na víkend na bečku a tady se dějí věci...
Tiziana Ferra neznám, člověk taky nemusí znát každého nagelovaného, vymydleného Lojzu, oblbující pubertální děvčátka... (Pardon, že se k tomu vyjadřuju, když nejsem holka)
ad Linkin Park - V poslední době mě docela udivuje zarputilý odpor některých lidí k této skupině. Ne že by to byl můj absolutní kapofkofi, ale jen proto, že je dneska poslouchá drtivá většina 10-15letých klučinů-drsňáků, bych LP neodsuzoval a neházel do jednoho pytle s N'Sync nebo cojávím Eminemem atp. Myslím, že ti hošani mají šťávu a schopnost napsat tvrdý a chytlavý song. Že jsou dneska tak provaření a populární mezi kdekým... No, přejme jim to....
Jo a moje oblíbená hudba je převážně rock, hlavně kytarovky, punk a samozřejmě grunge. Grunge Forever! :-)
> rammstein se mi ohrali za 14dni...
Zrovna u nich fakt záleží na tom, jestli rozumíš textům nebo ne - mě by to asi taky moc dlouho nedrželo, kdybych se jednoho dne nezačala shánět po překladech do angliny... Prala jsem si to do uší takovou dobu, že mě omrzeli a teď už je poslouchám spíš okrajově, ale stejně je to vynikající muzika.
teda ty vase ramštejny taky nak nemusim ...
jinak mi je taky docela fuk co posloucham kdyz ten Tiziano slozi nejakou peknou pecku a me se zalibi budu poslouchat i to..
ale nejradeji mam gigi d´agostina
vy vsichni to mate marny az kurt cobain vstane z mrtvych a znovu zalozi nirvanu ovladne svet
Jj, první věc, kterou udělá, bude, že Tizianovi Ferrovi utrhne hlavu... :-)
A co Metallica, ta nikomu nechutná ?
<HTML>Ja posloucham Metallicu uz nekolik hodne let kazdy den a stale me bavi.. je to hold metalova ikona!</HTML>
Add: Master
A jedeš do Prahy 1.7. ?
<HTML>Chtel jsem jet, ale mam ted financni krizy a nevim jak dlouho to potrva.. a myslim ze uz bych ani nesehnal listek aby to nebyl nejaky fake</HTML>
Dávám Ti zapravdu,i když trochu asi pozdě!Kurt COBAIN ALIVE:-)..Forever NIRVANA..
Jinak Fear Factory,Static-x,Slipknot,KoRn,Propain,Mashine head taky dobrý.-)..