Je pravda , že Geforce 4 MX má v sobě výstup pro tv ?

Je pravda , že Geforce 4 MX má v sobě výstup pro tv ?
Zalezi na vyrobci karty, ne na chipsetu... Ovsem, proc by nemohla? TV vystup maji i mnohem archaictejsi typy grafik...
Jo já měl výstup na TV i u staré GeForce 2 MX-400.
Záleží samozřejmě na výrobci karty. To si ale někde najdi na netu...
Ja mel TV vystup i u nejaky asi 6 let stary 8 MB karty, ktera nemela ani podporu Direct3D
Výrobce je Nvidia
Nvidia je firma, ktera programuje firmware do GPU, procesory samotny vyrabi nekdo jinej a kartu samotnou taky (Saphire, InnoVision, ...)
Já mám Ge Force 4 MX (64MB) od NVidia a výstup pro TV má (vcelku pěkně to funguje, jen musím vždycky přenastavovat barvy na televizi)
Nevíš jakej kábl budu potřebovat a kam ho mám zapojit ?
aha, a kdo teda dela cipy pro nvidii? ze by ATI ;-) ? samozrejme, ze je dela nejaka korejska fabrika, ale navrhuje je nVidia.
jkt: chipy vyrabi nejakej neznamej COREA manufacturer, nvidia (stejne jako ati) se zabyva hlavne firmwarem..., samozrejme na zakazku, ale klido ta samá fabrika je muze vyrabet i pro ati, atp., akorat ze kazda uz je pak programuje vlastnim zpusobem...
Tomáš Fuk: no budeš potřebovat cinch na připojení obrazu a něco na zvuk (cinche, nebo Jacky). Ten výstup ze zvukovky ale není cinch, měl bys mít v krabici s tou grafárnou i krátkej kabílek jako redukci. Teda aspoň já ho tam měl.

Bery
Bery: zase zalezi na vyrobci.. Na my staricky 8MB grafice cinch byl, zastrcil jsem do ni rovnou coax
Sojkovec: Jenže on chtěl GeForce 4 MX 64MB od NVidia a tu přesně mám :o))
> chipy vyrabi nejakej neznamej COREA manufacturer, nvidia (stejne jako ati) se zabyva hlavne firmwarem..., samozrejme na zakazku, ale klido ta samá fabrika je muze vyrabet i pro ati, atp., akorat ze kazda uz je pak programuje vlastnim zpusobem...

to jsem taky psal ;-)
a kdo si myslis, ze ty cipy navrhuje (tj. navrhne schema + udela fw)? ja hlasuju pro lidi z nvidie, jinak by nvidia & ati & (blablabla) jeli na tom samym hw (= na stejnejch gpu), coz afaik neni pravda.